Hát passzolok. Szerintem mindig őt dobta ki a legegyszerűbben a csapatból, azt meg erősnek érzem, hogy a legtöbbszőr értékelhetetlen. Főleg annak fényében, hogy egész ősszel az egész csapat az volt. Jamest se miatta vágták padra, vagy James nem volt értékelhetetlen? Neki is voltak meccsei, amikor ZZ berakta 10-esnek, aztán a komolyabb meccseknél már rájött, hogy ő ide gyenge és jött Isco. Tavaly meg a legfontosabb részből bőven kivette a részét, ha nem is mindig játszott jól, de fegyelmezetten és hasznosan tette. Most tavasszal meg, ahogy írta ziro is, mintha kicsit kedvtelenül állna be és nincs meg benne az a lelkesedés, ami a válogatottban.
Legalábbis én erre következtetek. Ő a beáldozható a kezdőből, ha kezdő és ez szerintem elég frusztráló lehet. Persze van, amikor ad rá okot, de sok más játékosnál is lett volna rá ok, de valamiért mindig ő lett kiszedve.
A csapat teljesítménye bődületesen fos volt majdnem kivétel nélkül, Isco-t azért emelném ki, mert ez a 4312 egyértelműen rávolt felhúzva, hogy az ő képességei kijöjjenek belőle és megkapja azt a vezér szerepet, amit sokan szerettek volna neki adni, de ahogy tavaly a szezon végén parádézott, úgy idén folyamatosan gyengélkedett. És nem szeretném felmenteni a csapat többi tagját semmilyen szemponbtól ezt leszögezném.
A Hámesz részt nem tudom megadni. Zizu meg Carlo alatt is 433 ment orrvérzésig meg néha 442. Hámesz többnyire jobb szellőbe volt, ha játszott is 10-est azt max a B csapattal tette tavaly a szezon végén, ahol bedaráltunk mindenkit, de ott meg kb minden meccsen gólt lőtt vagy gólpasszt adott.
Szerintem az elmúlt 1 évben, amit kapott Zidane-tól annál többet játékos nem nagyon kérhet Madridban. És nekem azzal sincs bajom, hogy azt mondja "lehet én vagyok a hibás" vagy azt mondja sokat sütött a nap vagy bármi, de pont Zidane-t megemílteni, hogy miatta gyengélkedne az szerintem nem korrekt.