Mar 5-6 eve megyei szinten is össze lehetett rántani 200ezret.Kerlon írta:ott tart amúgy a mai futball, hogy itt nb3ban kapnak 350-450 között a sztár focisták. félprofi? ligában

Mennyei futball
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mennyei futball
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ott tart amúgy a mai futball, hogy itt nb3ban kapnak 350-450 között a sztár focisták. félprofi? ligában
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
A jatekosok nalam csak kismértékben hibásak.Realista24 írta:matador írta: Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.
Szerintem hozzá szokta tenni, hogy akinek van hozzá érzéke is, de lehet tévedek. Hehénél sosem tudni.
Minden azoke a hozzanemerto, ostoba, penzhajhasz, kontar edzoke, illetve menedzsereke, akik elhitettek ezekkel a szerencsetlenekkel a kezdetekkor, hogy barmi keresnivalojuk van futballpalyan.
Gyakorlatilag egy egesz eleten at tartó szopásra es csalodasra iteltek okez etaltal.
Milyen szar lehet mar hogy vmit szeretsz de nem vagy benne eleg jo, ezert folyamatosan csak szopsz a palyafutasod vegeig.
En hagynam a gecibe, nyilvan ok nem tudjak, mert semmi mashoz nem ertenek.
Nem kell nekem hogy mindenki ronaldinho legyen, de legalabb a kivalasztaskor egy ket dologban legyen mar kiemelkedo.
Ezek a kutyák semmiben sem azok nemzetkozi szinten, es ne mondja nekem senki hogy nem lehet ilyen jatekost talalni idehaza soha, mert mas sportagakban, ahol szinten a dinamikus izomzat kell, hasonlo mozgassal, ott faszak vagyunk: kajak kenu, uszas, vízilabda, kezilabda, sakk (

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
KAZAHSZTÁNTÓL?????? Ne nevetess!!!!!!!!!BlancoMark írta:Nem lattam a meccseket elore leszogezem, de nekem erthetetlen hogy a szov.kapot miert veszik ennyien elo. Hanyszor talalkozott a komplett kerettel? Lefogadom kb 2-3 a valasz. Mit kellett volna ezalatt osszehoznia? Mi az elvaras? Mert az biztos hogy ezektol a csapatoktol elotte is kikaptunk volna, korabban sokkal kisebb futballnemzetek ellen se volt nagyon lovesunk hogy milyen rendezvenyen vagyunk. Ennyi ido alatt meg zseniknek is nehez atadnia az edzonek az elkepzeleseit, nem hogy ilyen balfacoknak.
Persze nem azt mondom, hogy o tokeletes ember a posztra, de nekem erthetetlen hogy mit is vartak tole ezen a ket sormeccsen.
Skótok ellenit én még elnézem, mert ott valamit próbáltunk és csináltunk is, viszont kaptunk egy szerencsétlen gólt. De KAZAHSZTÁN ELLEN semmi értelmes játék nem volt, nulla elképzelés, taktikára emlékeztető dolog se stb.. Ha másra nem, de legalább a küzdésre meg stb-re jók lehetnénk, de mindenki azt hiszi, hogy mi focizni fogunk (ki Pátkai meg Elek?

Amúgy meg már írtam korábban, hogy nem csak Leekenst, hanem a vezetőségből is ideje lenne kirúgdosni a sok nímandot. Normális meglátásuk csak Dárdai volt, azóta semmi. Kinevezték Pintért meg Leekenst, az egyik abszolút dilettáns barom, a másik abszolút nem ismeri a játékos állományt és a helyzetet. (Storckot asszem Dárdai ajánlotta)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Nem lattam a meccseket elore leszogezem, de nekem erthetetlen hogy a szov.kapot miert veszik ennyien elo. Hanyszor talalkozott a komplett kerettel? Lefogadom kb 2-3 a valasz. Mit kellett volna ezalatt osszehoznia? Mi az elvaras? Mert az biztos hogy ezektol a csapatoktol elotte is kikaptunk volna, korabban sokkal kisebb futballnemzetek ellen se volt nagyon lovesunk hogy milyen rendezvenyen vagyunk. Ennyi ido alatt meg zseniknek is nehez atadnia az edzonek az elkepzeleseit, nem hogy ilyen balfacoknak.
Persze nem azt mondom, hogy o tokeletes ember a posztra, de nekem erthetetlen hogy mit is vartak tole ezen a ket sormeccsen.
- RealMadridFanatic
Távol álljon tőlem, hogy Leekenst védjem, nevetséges, hogy ilyen kalibereket hoznak ide (és élesen rávilágít mellesleg az egyik legnagyobb problémára - a bebetonozott, nevetséges, ósdi, idejétmúlt, urambátyám viszonyok között mindent túlélő hatalmas szakmai sikerek garmadáját felvonultató magyar edzői karra), de kik ezek, hogy itt edzőt buktatgatnak címeres mezben? Nevetséges bohóc az összes, nulla nemzetközi sikerrel. Hát 2 egyeneset nem tudnak a labdába rúgni. Szép meg jó volt a 142 csapatosra bővített EB-n való részvétel, elismerem, de azóta amit mutatnak az szánalmas. Edzőbuktatás... Pofám leszakad, először verjük meg lakatlan szigeteket legalább, aztán lehet arcoskodni meg edzőt buktatni 1 meccs után. Kabaré.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Takarodjon a zegész!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nem tudom, ki jön Leekens után, de az is takarodjon!

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
matador írta: Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.
Szerintem hozzá szokta tenni, hogy akinek van hozzá érzéke is, de lehet tévedek. Hehénél sosem tudni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.H.E.H.E. írta:nem most kell sírni, hanem 10 évesen, amikor közli az edző, hogy fiam, belőled sosem lesz rendes jáétkos, válassz másik sportágat.matador írta: Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?
Sportfilozófia: Roger Federer
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem most kell sírni, hanem 10 évesen, amikor közli az edző, hogy fiam, belőled sosem lesz rendes jáétkos, válassz másik sportágat.matador írta:Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?BLaZE írta:Belsos info. Ez edző buktatás. Senki ne várjon semmit. Gondoltam szólok...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?BLaZE írta:Belsos info. Ez edző buktatás. Senki ne várjon semmit. Gondoltam szólok...
Sportfilozófia: Roger Federer
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lényegtelen, ez a néhány ezer kb egyenlő a nullával, mintha üres lenne. Szerinted érdekel bárkit is a jegybevétel, ha üres lenne, az sem változtatna semmin. Vagy a hangulat? A mai meccsen sem lepődtem meg, szokásos.Fikázza mindenki a csapatot, de azért csak kimennek a meccsre több ezren... Pedig mennyire jelzés értékű lenne, ha üres lenne az egész lelátó.

Patkai hogy lehet válogatott??
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fikázza mindenki a csapatot, de azért csak kimennek a meccsre több ezren... Pedig mennyire jelzés értékű lenne, ha üres lenne az egész lelátó.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Belsos info. Ez edző buktatás. Senki ne várjon semmit. Gondoltam szólok...
halálomig madridista leszek
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem lassan de biztosan fejlodunk. Hogy merre, azt dontse el mindenki maga.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Leekens out.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Legalább Gulácsin nem múlik... azon gondolkoztam, hogy bírják megfogni a tizit hogy nem megy egy idő után szarrá a csuklójuk?
Azért néha-néha nem lányosan rúgják meg a tiziket...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szalai olyat homoritott hogy Suarez megirigyelne

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema