Takarodjon a zegész!
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 28., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. március 28., szerda 11:36
Nem tudom, ki jön Leekens után, de az is takarodjon!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 28., szerda 9:45
matador írta: Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.
HozzászólásSzerző: matador » 2018. március 28., szerda 9:16
Ez némileg ellentmond annak a Lukaku-tézisnek, hogy minden gyereknek azt ajánlod, menjen focistának, mert ezek között a balfaszok között annyit tud keresni két jó passzal, hogy soha többet nem kell dolgoznia. Ezzel egyet is értek, de szerintem ez a könnyel küszködés sokkal inkább azt mutatja, hogy hiába a végtelen lóvé a faszi életében, ha nincs és nem is tud lenni önbecsülése, megbecsültsége.H.E.H.E. írta:nem most kell sírni, hanem 10 évesen, amikor közli az edző, hogy fiam, belőled sosem lesz rendes jáétkos, válassz másik sportágat.matador írta: Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 27., kedd 22:43
nem most kell sírni, hanem 10 évesen, amikor közli az edző, hogy fiam, belőled sosem lesz rendes jáétkos, válassz másik sportágat.matador írta:Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?BLaZE írta:Belsos info. Ez edző buktatás. Senki ne várjon semmit. Gondoltam szólok...
HozzászólásSzerző: matador » 2018. március 27., kedd 22:35
Gulácsi tizit fog, Lovrencsics sír. Nekik nem szóltak?BLaZE írta:Belsos info. Ez edző buktatás. Senki ne várjon semmit. Gondoltam szólok...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 27., kedd 22:35
Lényegtelen, ez a néhány ezer kb egyenlő a nullával, mintha üres lenne. Szerinted érdekel bárkit is a jegybevétel, ha üres lenne, az sem változtatna semmin. Vagy a hangulat? A mai meccsen sem lepődtem meg, szokásos.Fikázza mindenki a csapatot, de azért csak kimennek a meccsre több ezren... Pedig mennyire jelzés értékű lenne, ha üres lenne az egész lelátó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 27., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 27., kedd 21:38
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. március 27., kedd 21:24
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 27., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 27., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 27., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 27., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 27., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 27., kedd 20:36
Lol, gyalázat.M1Ö írta:Kicsit sem irónikus egy magyar kispadon egy "a gyűlölet nem pálya" felirat...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 27., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 27., kedd 19:55
Ez egy jó elképzelés, legközelebb írok rólad egy ajánló levelet, ha kapitányt keresnek!poronty írta:Remélem ez egy 3-4-3 lesz. Ha lehet nagyon ne kapjunk ki.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 27., kedd 19:52
Valamire csak jó lesz.Kerlon írta:Varga csak futni meg lőni tud, szóval lehet jó lesz ő csatárnak. Viszont az a Pintér-Kleinheisler kp olyan lesz, mintha nem is lenne.
Nekem igazából mindegy, csak Dzsudzsák ne szervezzen, mert az EB óta ez az egyik, ha nem a legnagyobb baj.poronty írta:Remélem ez egy 3-4-3 lesz. Ha lehet nagyon ne kapjunk ki.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. március 27., kedd 19:28
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem