HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 27., kedd 20:53
Pótoltam mostanában néhány régebbi címet a watchlistről.
ŰRRANDEVÚ: Hiába Ethan Hawke és River Phoenix, ez nem az a kalandfilm, amit én kerestem. Se hangulatilag, se a karakterek terén nem nyújtott maradandót. Felejthető.
FRÁSZKARIKA (1985): Hiába a remek trükkök és a kifejezetten jó sminkek, a Frászkarika nem egy jó film. Paródiának gyenge, horrornak meg nem elég félelmetes. Két szék közé estek a készítők.
VOLT EGYSZER EGY AMERIKA: Meg kell hagyni, ez nem volt rövid. Azonban Leone van akkora zseni, hogy akár 4 órán keresztül is képes legyen élvezhetőt nyújtani. Mesterien kivitelezett alkotás, gyönyörű zenével és egy nagyszerű színészi gárdával karöltve.
MEGLÓGTAM A FERRARIVAL: Fiatalság, bolondság. Jópofa és kellemes hangvételű vígjáték a 80as évek közepéről. Matthew Broderick a csúcson!
ZOOLANDER: Eddig ez kimaradt, mondjuk így utólag szerencse is volt, mert borzalmasan gyenge egy film.
BARTON FINK - HOLLYWOODI LIDÉRCNYOMÁS: Turturro óriási, ahogyan az is, ahogy Coenék szemléltették az álomgyár sötét oldalát is. Mézesmadzag, majd késszúrás.
EQUILIBRIUM: Érdekes megközelítést kapott a diktatórikus uralkodás, de pont annak a kivitelezése okozta a film vesztét. Nézhető darab ugyan, de semmi több.
Illetve letoltam a BOSSZÚVÁGY mind az 5 részét. Az első zseniális, de meglepően pofásak lettek a folytatások is. 2-3 jó, a 4. nézhető, az 5. viszont rettentő rossz. Bronson badass!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots