Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. április 1., vasárnap 10:03

Remy írta:READY PLAYER ONE: Elképesztő kaland, ami talán egy kicsit túl gyors is volt. Rylance zseniális, Spielberg pedig tisztességes munkát végzett. Az átírások érthetőek voltak, de ami a legfontosabb, senki ne keresse a könyvet a filmben! Önállóan fog igazán nagyot szólni!!!
Sztem kegyetlen jó volt. :D Mindig megveregettem a vállam, amikor felismertem egy-egy rejtett utalást. :mrgreen: Rohadt sok van benne, jópárat nem ismertem fel/illetve nem vettem észre de így is elég sok volt. :D

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. március 31., szombat 21:36

Sztálin halála valaki?

Csak én röhögtem betegre magam rajta a moziban?? :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 28., szerda 23:00

READY PLAYER ONE: Elképesztő kaland, ami talán egy kicsit túl gyors is volt. Rylance zseniális, Spielberg pedig tisztességes munkát végzett. Az átírások érthetőek voltak, de ami a legfontosabb, senki ne keresse a könyvet a filmben! Önállóan fog igazán nagyot szólni!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. március 28., szerda 8:17

Remy írta:ZOOLANDER: Eddig ez kimaradt, mondjuk így utólag szerencse is volt, mert borzalmasan gyenge egy film.
Nekem sem tetszett, de objektívan nézve szerintem nem rossz film, én egyszerűen csak nem bírom a bensztillerséget.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 27., kedd 20:53

Pótoltam mostanában néhány régebbi címet a watchlistről.

ŰRRANDEVÚ: Hiába Ethan Hawke és River Phoenix, ez nem az a kalandfilm, amit én kerestem. Se hangulatilag, se a karakterek terén nem nyújtott maradandót. Felejthető.

FRÁSZKARIKA (1985): Hiába a remek trükkök és a kifejezetten jó sminkek, a Frászkarika nem egy jó film. Paródiának gyenge, horrornak meg nem elég félelmetes. Két szék közé estek a készítők.

VOLT EGYSZER EGY AMERIKA: Meg kell hagyni, ez nem volt rövid. Azonban Leone van akkora zseni, hogy akár 4 órán keresztül is képes legyen élvezhetőt nyújtani. Mesterien kivitelezett alkotás, gyönyörű zenével és egy nagyszerű színészi gárdával karöltve.

MEGLÓGTAM A FERRARIVAL: Fiatalság, bolondság. Jópofa és kellemes hangvételű vígjáték a 80as évek közepéről. Matthew Broderick a csúcson!

ZOOLANDER: Eddig ez kimaradt, mondjuk így utólag szerencse is volt, mert borzalmasan gyenge egy film.

BARTON FINK - HOLLYWOODI LIDÉRCNYOMÁS: Turturro óriási, ahogyan az is, ahogy Coenék szemléltették az álomgyár sötét oldalát is. Mézesmadzag, majd késszúrás.

EQUILIBRIUM: Érdekes megközelítést kapott a diktatórikus uralkodás, de pont annak a kivitelezése okozta a film vesztét. Nézhető darab ugyan, de semmi több.

Illetve letoltam a BOSSZÚVÁGY mind az 5 részét. Az első zseniális, de meglepően pofásak lettek a folytatások is. 2-3 jó, a 4. nézhető, az 5. viszont rettentő rossz. Bronson badass!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 27., kedd 17:05

Remy írta:Várja még valaki itt a Ready Player One-t? Holnap este nézem, de már alig bírom. Elég jó kritikákat kap. Ma volt belőle sajtó, és itthon is szerették.

Könyvet imádtam, a filmnek is jónak kell lennie. :sziv:
igazából a kövi mozihéten ez az egyetlen (komolyabb) új film, de valahogy engem nem vonz. Biztos megfogom nézni, de nincs nagy hype.
Viszont a Vörös veréb nagyon tetszett, és nekem a Tomb Raider is bejött. Mindkettővel elfogult vagyok, előbbi a színésznő miatt, utóbbi meg...első játékok amikkel életemben játszottam ps1-en a régi tom raider gamek voltak.
Deadpool2-ig nincs is olyan film szerintem amit kimondottan várnék

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 27., kedd 16:39

Várja még valaki itt a Ready Player One-t? Holnap este nézem, de már alig bírom. Elég jó kritikákat kap. Ma volt belőle sajtó, és itthon is szerették.

Könyvet imádtam, a filmnek is jónak kell lennie. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 25., vasárnap 14:14

1.01-es odds volt arra, hogy valaki ezt a poént betolja. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 25., vasárnap 9:39

pheco írta:
Kerlon írta:Wind River adja, nézzétek.
Szerintem filmkritika blogot kene inditanod :mrgreen:
Ha elvennem ezt is Remytől, akkor mi maradna neki? :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 24., szombat 23:35

Szerintem filmkritika blogot kene inditanod :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 24., szombat 23:14

Tádám írta:
P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én teljesen másra gondoltam. :mrgreen: Amikor Kane rosszul lett arra tippeltem, hogy ez amiatt lehetett, hogy elhagyta a buborékot. Hogy a megváltozott dns miatt csak a buborékban képes élni. Így amikor a Lena másolata elpusztult és magával vitte az egész buborékot és a benne található új "dolgokat" is azt vártam, hogy Kane egyből meghal, erre jobban lett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érdekes, mert amit linkeltem, ott meg ugye pont az van, hogy a végén Lane lehet, hogy nem is "klón", hanem ő maga, csak már átalakult. Ahogy a kezén tetoválás lett, ahogy a film közben mondta, hogy megvizsgálta a vérét, és már benne is ott van. Mert hogy én a végén azt hittem teljesen, hogy a klón ment ki, és az igazi Lane halt meg a toronynál. Hiszen a végén ugyanúgy "világított" a szeme, mint Kane-nek... De ennek pont ez a lényege, hogy beszélni tudunk róla, mert korrekt megfejtés úgysincs. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem is az eredeti ment ki. Tudatában volt mindennek, ami a Kane klónnál nem mondható el, de már benne volt az "idegen" DNS.
Jaja! Jó kis film volt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 24., szombat 23:14

Wind River adja, nézzétek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. március 24., szombat 22:45

P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én teljesen másra gondoltam. :mrgreen: Amikor Kane rosszul lett arra tippeltem, hogy ez amiatt lehetett, hogy elhagyta a buborékot. Hogy a megváltozott dns miatt csak a buborékban képes élni. Így amikor a Lena másolata elpusztult és magával vitte az egész buborékot és a benne található új "dolgokat" is azt vártam, hogy Kane egyből meghal, erre jobban lett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érdekes, mert amit linkeltem, ott meg ugye pont az van, hogy a végén Lane lehet, hogy nem is "klón", hanem ő maga, csak már átalakult. Ahogy a kezén tetoválás lett, ahogy a film közben mondta, hogy megvizsgálta a vérét, és már benne is ott van. Mert hogy én a végén azt hittem teljesen, hogy a klón ment ki, és az igazi Lane halt meg a toronynál. Hiszen a végén ugyanúgy "világított" a szeme, mint Kane-nek... De ennek pont ez a lényege, hogy beszélni tudunk róla, mert korrekt megfejtés úgysincs. :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. március 24., szombat 22:27

Tádám írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja a képi világ nekem is tetszett, moziban, nagy teremben, nagy vásznon kíváncsi lettem volna rá még. :)
A végéből nekem az jött le, hogy lezárult a folyamat a pszichológus nőnél, tulajdonképpen megsemmisült, ami a film címe is, majd Lane egy kis dns-ével egyesült, így aztán láthattuk, hogy mi történik, hogyan lesz ez a földönkívüli "faj", hogy tud érvényesülni a földön... Kane és Lane is a végén már csak önmaguk "másolatai" voltak. Nekem valami ilyesmi jött le. :D[/spoiler

De itt amúgy elég jól leírja és megmagyarázza a végét:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://nerdist.com/annihilation-shimme ... 0Explained
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én teljesen másra gondoltam. :mrgreen: Amikor Kane rosszul lett arra tippeltem, hogy ez amiatt lehetett, hogy elhagyta a buborékot. Hogy a megváltozott dns miatt csak a buborékban képes élni. Így amikor a Lena másolata elpusztult és magával vitte az egész buborékot és a benne található új "dolgokat" is azt vártam, hogy Kane egyből meghal, erre jobban lett.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. március 24., szombat 22:20

Remy írta:TOMB RAIDER: Imádtam a játékot (2013), és szerettem ezt a filmet. Látványban és hangulatban kiváló. Vikander, mint Lara 10/10. A sztori? Nem sokat vállalt, mondhatni közepes és sablonos, de kiindulási alapnak bőven jó lehet. Jöhet a folytatás!
Vikandernek nincsenek emlői... Kevés Lara Croftnak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. március 24., szombat 22:07

P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A képi világ nekem nagyon bejött. A cgi az egy kicsit elavult volt, de az épített díszlet viszont nagyon jó,
a "növényemberek" pl. A krokodilkönnyeket hullajtó medve elég para. A lezárást mondjuk nem tudom hova tenni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja a képi világ nekem is tetszett, moziban, nagy teremben, nagy vásznon kíváncsi lettem volna rá még. :)
A végéből nekem az jött le, hogy lezárult a folyamat a pszichológus nőnél, tulajdonképpen megsemmisült, ami a film címe is, majd Lane egy kis dns-ével egyesült, így aztán láthattuk, hogy mi történik, hogyan lesz ez a földönkívüli "faj", hogy tud érvényesülni a földön... Kane és Lane is a végén már csak önmaguk "másolatai" voltak. Nekem valami ilyesmi jött le. :D[/spoiler

De itt amúgy elég jól leírja és megmagyarázza a végét:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://nerdist.com/annihilation-shimme ... 0Explained
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. március 24., szombat 22:00

Tádám írta:Annihilation

Ez nekem nagyon bejött. Nem szoktam egyetérteni jó nagy százalékban a kritikákkal, de én ezt teljesen adom:
http://player.hu/kult/kritika-annihilation-expedicio/

Ugyanígy voltam szinte végig, meglepő, de közben mégis ismert dolgok is, azonban ott van benne valahogy végig az újdonság ereje. Remek hangulat, a zenék is hozzátettek, és elgondolkodtató.
Végig egyfajta félelem, és szépség, ennek az ötvözete pedig valami nagyon új élmény.

Érdemes figyelni Alex Garlandot, már az Ex Machina sem volt semmi. :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A képi világ nekem nagyon bejött. A cgi az egy kicsit elavult volt, de az épített díszlet viszont nagyon jó,
a "növényemberek" pl. A krokodilkönnyeket hullajtó medve elég para. A lezárást mondjuk nem tudom hova tenni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. március 24., szombat 21:43

Annihilation

Ez nekem nagyon bejött. Nem szoktam egyetérteni jó nagy százalékban a kritikákkal, de én ezt teljesen adom:
http://player.hu/kult/kritika-annihilation-expedicio/

Ugyanígy voltam szinte végig, meglepő, de közben mégis ismert dolgok is, azonban ott van benne valahogy végig az újdonság ereje. Remek hangulat, a zenék is hozzátettek, és elgondolkodtató.
Végig egyfajta félelem, és szépség, ennek az ötvözete pedig valami nagyon új élmény.

Érdemes figyelni Alex Garlandot, már az Ex Machina sem volt semmi. :)

VARANE

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2018. március 23., péntek 6:30

kelemen.istvan írta:Nekem van, és nagyon szeretem. Angol (és román) felirat mindenhez van, az nekem bőven elég. Egy jó ideje lehet olvasni, hogy robbanásszerűen emelkedni fog a magyar feliratok száma is. :ike:
Televízión sokkal kényelmesebb, nem kell a pendrive/hdmi kábellel szórakozni, simán netflix app, és mehet a dara. :mrgreen:
szerintem a napokban kiprobalom. igy legalabb ra leszek kenyszeritve, hogy angolul nezzek mindent. :lol:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. március 22., csütörtök 14:12

Deadpool 2 | The Trailer
Kép

Vissza: