még ha el is akarna menni, hogy többet játszhasson - nem fog - akkor is 85 euroért elmennek a faszba.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 26., hétfő 16:31
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. március 26., hétfő 14:51
Ceba már a Betis-ben megmutatta, hogy tud belül játszani a spanyol elsőosztályban meg a spanyol U21-ben is, plusz azon a kevéske meccsen, ahol játszott nálunk még a szezon első felében. Nálam ő lenne Modric utódja képességek meg játékstílus alapján, nem Kova.Látom az álomcsapatotban ott van Ceballos. Ha Ödegaardnak nincs helye, neki miért van?
Ne vedd magadra, semmi rosszindulat, csak kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 26., hétfő 14:37
Egy kérdés.poronty írta:
Az tuti, hogy neki a 10-es feküdne a legjobban és jelenleg ugye nem tudjuk, hogy lesz-e ilyen pozició 2 múlva, amikor valószínűleg huzamosabb ideig marad Madridban. Ezért is sajnálatos, hogy a Heerenveen csak szélen nyomatja, mert legalább kapnánk némi infót arról, hogy képes-e 433-ban belül teljesíteni vagy nem.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. március 26., hétfő 14:25
Az tuti, hogy neki a 10-es feküdne a legjobban és jelenleg ugye nem tudjuk, hogy lesz-e ilyen pozició 2 múlva, amikor valószínűleg huzamosabb ideig marad Madridban. Ezért is sajnálatos, hogy a Heerenveen csak szélen nyomatja, mert legalább kapnánk némi infót arról, hogy képes-e 433-ban belül teljesíteni vagy nem.Nálunk pont az a baj, hogy nincs a csatár mögött senki, ezért Isconak sincs helye.
Így előbb kerül be nálunk szélsőként a csapatba, mint középen. Ahogy láttam a védekezés nem annyira az erőssége.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. március 26., hétfő 14:14
Nálunk pont az a baj, hogy nincs a csatár mögött senki, ezért Isconak sincs helye.poronty írta:Nem is értem, hogy egy olyan csapatban, mint a Heerenveen miért rakják ki szélre, ahelyett, hogy a pálya közepén játszana, hogy minél több támadás fusson át rajta, hát ő az egyetlen, aki tud focizni abban a csapatban. Az szinte biztos, hogy szélső nem lesz nálunk és, hogy kell még neki 1-2 év kölcsönben (remélem Villarreal vagy Betis lesz) szóval nem bánnám, ha legközelebbi csapatában belül kapna szerepet.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. március 26., hétfő 13:46
Mondjuk nekem továbbra is az a bajom vele, hogy a jobb lábával nem nyúl a labdához, gyorsabb nem lett, a kaput nem támadja eléggé, poszton kívül játszik és ugyanezek voltak a hiányosságok mielőtt elment. Az eddig is egyértelmű volt, hogy intelligens, technikás, parádés passzoló. Nem is értem, hogy egy olyan csapatban, mint a Heerenveen miért rakják ki szélre, ahelyett, hogy a pálya közepén játszana, hogy minél több támadás fusson át rajta, hát ő az egyetlen, aki tud focizni abban a csapatban. Az szinte biztos, hogy szélső nem lesz nálunk és, hogy kell még neki 1-2 év kölcsönben (remélem Villarreal vagy Betis lesz) szóval nem bánnám, ha legközelebbi csapatában belül kapna szerepet.A norvégot 17 évesen a Castillas idényében amikor Zidane volt az edző láttam élőben játszani. A csapattársai rendre 18-23 évesek voltak, az ellenfél meg 20-30 közötti. A gyereknek olyan játéka és esze volt már akkor, hogy messze kitűnt a pályán. Sokszor a megindulásait és passzait nem is értették a csapattársak, nagyon jó döntés volt kölcsönadni, ahol szerintem rengeteget fejlődött. Tehetség és munka alapján simán a nagy csapatba kerülhet, remélem jövőre a Bundesligában vagy a La ligában okít, még 2 évet nyugodtan lehet kölcsönben 1.osztályban. Jó lenne legalább egy európa ligás csapatba küldeni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 26., hétfő 13:44
Nem, csak Ödegaardnál kiemelendő a pozitív teljesítménye mellett, addig Viniciusnál magyarázat a negatívraMiért, Vinicius az ovisok közt játszik vagy mi? Csak kérdem.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 26., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 26., hétfő 13:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 26., hétfő 13:29
Miért, Vinicius az ovisok közt játszik vagy mi? Csak kérdem.Babinho írta:A csapattársai rendre 18-23 évesek voltak, az ellenfél meg 20-30 közötti.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 26., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 26., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 26., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 26., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 26., hétfő 13:14
Látod játszani Ödegaardot?H.E.H.E. írta:de ha itt ilyen ödegárdokról meg akárkikről beszéltek, azért álljunk már meg na.
Én erre azt mondom, hogy egy gyenge Pulisic jobban tudott focizni 17 évesen a Bundesligában.H.E.H.E. írta:szinte biztos, hogy viniciusból nem lesz ilyen kaliber, de kérdezem, hogy mutassátok meg azt a 17 éves focistát, aki már majdnem 1 éve egy első ligás csapatban rendszeresen játszik, és nem teljesen elveszett.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 26., hétfő 13:09
Ez a gyógyegér idén 18 (vagy a fene tudja, kinéz 30-nak simánH.E.H.E. írta:meanwhile, tuchel a psg-be tart, még egy ok, hogy neymar jönni fog.
akkor még egyszer: 17 éves. mit vársz tőle? mit bizonyítson?hehe te meg hagyjad már magad, úgy véded ezeket az arcoskodni tudó, de semmit nem bizonyított brazilokat, mintha Ronaldok vagy C Ronaldok lennének.
úgy kezelitek, mint egy 26 éves topon lévő játékost.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 26., hétfő 13:09
Kizart, o odahaza max a marseille edzoje lenneRealista24 írta:Elviszik Zidane-t.H.E.H.E. írta: egyik sem jó neymarnak, mindegyik középszerű edző.
bappénak meg pláne.
szólok is a sejknek, hogy átvennénk ezt a 2 játékost, segítünk rajtuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 26., hétfő 13:00
Elviszik Zidane-t.H.E.H.E. írta: egyik sem jó neymarnak, mindegyik középszerű edző.
bappénak meg pláne.
szólok is a sejknek, hogy átvennénk ezt a 2 játékost, segítünk rajtuk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 26., hétfő 13:00
nézed is a videókat? süt le minden megmozdulásáról a flegmaságH.E.H.E. írta:miből gondolod hogy beképzelt kis hülyegyerek?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 26., hétfő 12:58
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem