Ez a legrosszabb hozzaallas amit SZERINTEM egy szavazas elott lehet tanusitani.lordgabi írta:Nem fogok írni most bőven, a kárpátaljai magyarság halott lenne a jelenlegi kormány támogatása nélkül, én ennyivel tartozom nekik, magyarországi lakcímmel is rendelkezem, nem tartózkodom ott minden nap, tény, de ismerem napi szinten a falu történéseit, és úgy az egész járással tisztában vagyok. Tudom, hogy sokan elítélik a külföldről érkező szavazatokat, nekem nem fáj, de örülök, hogy valakinek ez a legfőbb problémája, és emiatt akarja a kormányváltást, lényegtelen, hogy mit művelne a többi párt az országgal. Írtam én már régebben problémákról, dolgokról, most kiszállok a témából, teljes ismeretségi köröm határon innen/túl a Fideszre fog szavazni.
Remélem ez sem maradt ki senkinek FGY-től.
Amikor valaki azt nezi, hogy neki es a kornyezetenek mi a jo, es az mar nem zavarja, hogy mellette honfitarsainak a millioi isszak meg a levet a dontesenek.
Politika kapcsan tavlatokban erdemesebb gondolkodni, es nem art ha a sajat bankszamlankon es megelhetesunkon tuli dolgokat is ertekelunk.