Dupla D írta:A Fidesz kormányon fog maradni két harmad nélkül.
Én úgy gondolok a Jobbikra, mint egy olyan párt, akit jelenleg a legalkalmasabbnak tartok az ellenzékből arra, hogy vezessék az országot. Szívesen negnéznék egy 21. századi pártok koalát, de nem hiszem, hogy lesz erre szükség. Ráadasul a Momentum szerintem éppen nem lesz bent a parlamentben.
Továbbra is várom azokat, akik a Fideszre voksoltak, hogy fejtsék ki a véleményüket. Sajnos, nem sajnos a közvetlen környezetemben nem tudok Fideszessel kulturáltan társalogni, mert nincs.
Én tegnap éjjel elkezdtem írni, de hosszú lett, 5 bekezdésben senkit sem érdekel ez a téma.
Szóval hagytam a fenébe, igaz elmentettem, mert ráment 20 percem, máshol még jól jöhet.
3 tételmondatban összefoglalom, mindenféle kifejtés nélkül:
1. A Fidesz eddigi munkásságát elégséges-közepesre tudom értékelni, figyelembe véve jót rosszat.
2. Egyedül egyik ellenzéki párt sem tud kormányt alakítani, viszont bármilyen összetételű koalíciót katasztrofálisnak tartok a pártok ellentétes elvei miatt.
3. Jelenleg a gazdaságunk növekszik, ami önmagában nem nagy szó, de a mi esetünkben nem sokszor lehetett ilyesmit mondani, ergo jelenleg van vesztenivaló.
Életemben nem szavaztam még a fideszre(2010 Jobbik, 2014 off), és ha nem látnám hogy összefosásra készülnek az ellenzéki pártok, akkor most sem tenném. Viszont keresik egymás kegyeit, ami engem arra késztet, hogy azt a kis valami eredményt amit a Fidesz elért, féltsem tőlük. Egy Jobbik-MSZP-DK-LMP nem tud olyan kombinációt összehozni, ami ne legyen kérész életű, és ha oda a politikai biztonság, akkor a jelenleginél is rosszabb helyzetre számítok.
Ha lenne egy Vona nélküli Jobbik,akkor rájuk szavaznék, Morvai Krisztina, Torockai, vagy Novák kezében többre vinné a párt, szerintem. Jelenleg viszont nem tudok nyugodtan rájuk szavazni, mert nagyon erősen kételkedem Vona rátermettségében és hitelességében.