HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. március 22., csütörtök 22:11
Engem meglep, hogy van a fórumon viszonylag szép számmal narancsos.
Nem húz se balra, se jobbra szívem, én azt vallom, hogy nem szabad beállni egy párt mögé, csak a választások idején kell a lehető legjobban szavazni. Sajnos az ország tele van elvakult, buta szavazókkal (főleg nyugdíjasok), akik még úgyis a kedvencükre szavaznának, ha épp ő gyújtaná fel a házukat. Sajnos ők vannak többségben (függetlenül attól, hogy Gyurcsány vagy Orbán).
Olyan hányinger propaganda folyik a kormánypárti oldalról, hogy tájékozott jó érzésű, intelligens ember nem szavaz rájuk, ha csak nem közvetlen haszonélvezője a rendszernek.
Az meg, hogy nincs jobb egy baromság. Aláírom van olyan párt, ami már leszerepelt, de több olyan is van, akiknek még nem volt lehetőségük betartani az ígéretüket. Köztük nyilván egyedül jelenleg a Jobbikra lehet alapozni, mert nekik van elég szavazóbázisuk. Elhiszem, hogy sokan nem hisznek ebben a pálfordulásban, és nekem is vannak azért kétségeim, de akkor miért jelentette ki számtalanszor Vona, hogy a LMP-re és a Momentumra is nyitottak? Azzal az LMP-vel, amit sokáig egy zsidó vezetett.
Lényegében mindennel egyet lehet érteni a programjukban. Ha a korrupciót sikerülne nagyjából felszámolni, akkor már elégedett lennék. Aki azt gondolja, hogy a Jobbik is ugyanúgy lopna, ugyanúgy hazudna, mint a korábbi kormányok az mire alapozza? Amíg nem voltak kormányon addig nem lehet tudni, hogy mi történne ebben az esetben. Nálam 4 évet kapnának.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.