Engedd el, ha nem esett le elsőre.RealAsensio írta: Mi az hogy szar a valogatottban? Ugy erted, egyedul o emelkedik ki a csapatbol es nincsenek csapattarsai? Mert egyenileg nagyon eros tulzas hogy szar.

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 24., szombat 14:32
Engedd el, ha nem esett le elsőre.RealAsensio írta: Mi az hogy szar a valogatottban? Ugy erted, egyedul o emelkedik ki a csapatbol es nincsenek csapattarsai? Mert egyenileg nagyon eros tulzas hogy szar.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 24., szombat 14:30
Mi az hogy szar a valogatottban? Ugy erted, egyedul o emelkedik ki a csapatbol es nincsenek csapattarsai? Mert egyenileg nagyon eros tulzas hogy szar.Remy írta:81 gólja van, ha minden igaz, így 3-ra van a 84 gólos Puskástól. Az valószínűleg meglesz, sőt... reménykedem abban, hogy a 100-as álomhatár is meglesz neki. Sajnos az iráni befoghatatlannak tűnik. Nagyon sok az a 109.Zula írta:CR már lőtávra egy újabb komoly eredménytől... 1 gólra Puskás válogatottsági gólrekordjától... hamarosan itt is minden idők lesz európaban.... és a világon is csak egy iráni csóka előzi meg akit azért túl komolyan nem érdemes venni.
Mondjuk ahhoz képest, hogy CR szar a válogatottban, nem rossz ez. Milyen lenne, ha jó is lenne?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 24., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. március 24., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 24., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. március 24., szombat 13:40
83 gólja van.Remy írta:81 gólja van, ha minden igaz, így 3-ra van a 84 gólos Puskástól. Az valószínűleg meglesz, sőt... reménykedem abban, hogy a 100-as álomhatár is meglesz neki. Sajnos az iráni befoghatatlannak tűnik. Nagyon sok az a 109.Zula írta:CR már lőtávra egy újabb komoly eredménytől... 1 gólra Puskás válogatottsági gólrekordjától... hamarosan itt is minden idők lesz európaban.... és a világon is csak egy iráni csóka előzi meg akit azért túl komolyan nem érdemes venni.
Mondjuk ahhoz képest, hogy CR szar a válogatottban, nem rossz ez. Milyen lenne, ha jó is lenne?
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 24., szombat 12:56
81 gólja van, ha minden igaz, így 3-ra van a 84 gólos Puskástól. Az valószínűleg meglesz, sőt... reménykedem abban, hogy a 100-as álomhatár is meglesz neki. Sajnos az iráni befoghatatlannak tűnik. Nagyon sok az a 109.Zula írta:CR már lőtávra egy újabb komoly eredménytől... 1 gólra Puskás válogatottsági gólrekordjától... hamarosan itt is minden idők lesz európaban.... és a világon is csak egy iráni csóka előzi meg akit azért túl komolyan nem érdemes venni.
HozzászólásSzerző: Zula » 2018. március 24., szombat 8:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 23., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. március 23., péntek 12:03
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 23., péntek 11:50
Ne bassz, buktuk a szezont.V. Mester 77 írta:Hallod Hehe! A vezetett statisztikad C cipőiről mit mond ha kekes/zöldes cipőben van?
Mert a piros/narancs teóriád működött, úgy hogy most kiváncsi vagyok mire lehet számítani az új cipojevel
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. március 23., péntek 10:41
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. március 22., csütörtök 16:07
Direkt úgy írtam, hogy még így is van aki eladná. Ők is az őszi gyenge teljesítményt hozták fel ellene, ami abszolút érthető is, de nálam ebből nem következik az, hogy Cé-t elkéne adni. Szóval úgy általánosságban szántam ezt azoknak akik elküldenék.füst írta:
Szerintem keversz valakivel, én nem adnám el, lentebb írtam hogyan változtatnék... kellenek még mellé, legalább ketten. Bale-Isco-Benzből meg egy maradhat hírmondónak.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. március 22., csütörtök 15:54
Szerintem keversz valakivel, én nem adnám el, lentebb írtam hogyan változtatnék... kellenek még mellé, legalább ketten. Bale-Isco-Benzből meg egy maradhat hírmondónak.ateeemadrid írta:Nálam itt az ellentmondás. CR nem elég önmagában, és még így is van aki eladná.És mivel minden sorozatban érdekeltek vagyunk, CR nem elég nekünk. Ez van.
Pont az lenne akkor a logikus, hogy hozunk még valakit aki képes a góllövésre, de nem az lenne a megoldás, hogy a legjobban termelő játékosunkat adjuk el.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 22., csütörtök 15:48
Persze, hogy nem elég, soha nem volt elég, pont, mint más csapatban sem elég 1 ember. Még az istenfia Messi mellé is mindig kellettek társak előre. Nem is neked szólt ez főként az előbb, csak nagyon elpukkan az agyam, mikor CR a fő bűnös egyeseknél minden szarért. Ha csak a bajnokságot nézzük, akkor is 12 meccsen 4 gól 3 meccs alatt, ami a legrosszabb esetben is 25%. És látjuk, hogy egyre önzetlenebb, figyel a többiekre, fontos neki a csapat, de az első lenne, akit elzavarnának vasvillával, mondván, hogy 'kiestünk a kupából mer a geci nem rúgott gólt más meg nem mer, a bajnokságban meg csak álldogál' ...füst írta: Szépen hozta a gólokat a BL presztízsmeccsein, de közben kicsúszott a liga a kezeink közül, mert nem volt aki gólt lőjön. Ott már ő sem hozta magát. És mivel minden sorozatban érdekeltek vagyunk, CR nem elég nekünk. Ez van.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. március 22., csütörtök 15:47
Nálam itt az ellentmondás. CR nem elég önmagában, és még így is van aki eladná.És mivel minden sorozatban érdekeltek vagyunk, CR nem elég nekünk. Ez van.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. március 22., csütörtök 15:16
Szépen hozta a gólokat a BL presztízsmeccsein, de közben kicsúszott a liga a kezeink közül, mert nem volt aki gólt lőjön. Ott már ő sem hozta magát. És mivel minden sorozatban érdekeltek vagyunk, CR nem elég nekünk. Ez van.kiserik írta:Azért álljunk már le gyerekek! Rosszabb, mint egy katalán komédia show. Hát tényleg ennyire működik a média agymosása? CR a 2017/18-as szezon első felében (2017-ben) 22 meccsen 16 gólt rúgott klubszinten (megjegyzem, hogy ez a 16 gól 12 meccsen esett, tehát 22-ből 12 meccsen gólt lőtt, ami több, mint 50%). Há' mi a fasz van már??? Virágot szedve belebotlott nagyvéletlen? 16-szor? Minden második meccsen?füst írta: Ezért kellenek olyanok, akik az őszi meccseket is lehozzák nekünk, amikor Cé virágot szed a pályán.Ki a tököm tud minden meccsen gólt lőni egész évben folyamatosan a mezőnyben? Komolyan mondom, a pofám leszakad.
#adjukel!
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 22., csütörtök 14:55
Azért álljunk már le gyerekek! Rosszabb, mint egy katalán komédia show. Hát tényleg ennyire működik a média agymosása? CR a 2017/18-as szezon első felében (2017-ben) 22 meccsen 16 gólt rúgott klubszinten (megjegyzem, hogy ez a 16 gól 12 meccsen esett, tehát 22-ből 12 meccsen gólt lőtt, ami több, mint 50%). Há' mi a fasz van már??? Virágot szedve belebotlott nagyvéletlen? 16-szor? Minden második meccsen?füst írta: Ezért kellenek olyanok, akik az őszi meccseket is lehozzák nekünk, amikor Cé virágot szed a pályán.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 22., csütörtök 14:38
Igy van, viszont jelenleg nincs ilyen emberunk elore. Asensioeknak csak fellangolasai vannak, Benzemat meg hagyjuk.füst írta:Cserébe...
szerintem értitek, mert ugyanrról megy a téma.
Azért hogy meccsben legyen tavaszra, ősszel is végig játszatni kellett, amit nyilvánvalóan és nagyon helyesen végigalibizett. Ezt nem bírta el a jelenlegi csapat, mivel a többi támadónk nem tud felnőni a feladathoz, hogy átvegye a szerepét. Az őszi Ronaldo nekünk már teher, amit cipelni kell, akármennyire is bivaly lesz tavaszra. Mostanra emberfeletti a statja, de közben elment mellettünk a liga.
Ezért kellenek olyanok, akik az őszi meccseket is lehozzák nekünk, amikor Cé virágot szed a pályán.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. március 22., csütörtök 14:32
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem