kiserik írta:Egyébként, ha már szóba jött szép lassan 35 meccsen 37 gólnál jár idén klub szinten. Ezzel szépen meg is előzött mindenkit.
#adjukel!
Na de azt is látni kell, hogy cserébe buktuk az őszt és ebből fakadóan a szezon érdemi részének nagyját. Változtatni kell, Cé nem tudja egész szezonban hátára venni a csapatot, amiért nem hibáztatom, de a csapatnak ez így nem jó. Szóval vagy őt kell kicserélni (haha), vagy a többi támadónk helyzetét kell átgondolni. Nálam Cé beton, Asensio és Lucas hátradőlhet. Isco, Bale és Benzema viszont remélem jövőre nem lesz kezdő, ketten mehetnek is a csapattól az új igazolások függvényében. Kell még valaki aki tud gólt lőni, nekem Lewa bőven jó, de a jelenlegi szezon alapján két új támadó szükségeltetik ahhoz, hogy úgy álljon a dákó mint az asztalláb...
Neymar és Hazard tuti nem kellene, Willian imádja a Chelseat... Mbappe jöhet felőlem x év múlva is, most nem tűnik reálisnak. Nem tudom Salahhal mi újság. Érte hamarabb robbantanék bankot, ha már ennyire megy neki.
Ha nem jön össze, akkor ilyen futottak még kategóriából lehetne mazsolázni, Draxlernek még tudnék örülni, amúgy meg nem tudom....l Dybala vagy akárki, de kell valaki hogy ez a befásult banda felpörögjön a falusi meccsekre is.