Khmmmorientes írta:1-1ben könnyebben veri meg az embereket

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 29., hétfő 17:58
Khmmmorientes írta:1-1ben könnyebben veri meg az embereket
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 29., hétfő 17:55
Azzal eünk át a túloldalra, hogy van egy fizikailag erős középpályásunk? Na nehogymár.ugy jonnek ide, h hajlamosak vagyunk atesni a lotuloldalara. Nem tudom miert kellene ragyurnunk a fizikalis dolgokra. Ha mar a hagyomanyokkal peldalozunk akkor maradjuk a szep foci mellett, es hagyjuk a ezeket goliatokat. Remelem nem toltjuk fel a keretet veluk. Legyen 1 + Casemiro boven eleg, h varialni lehessen.
A gyereket méretre értettem, nem korra.francia peldat azert hoztam fel, mert mindenki, hu majd fizikalisan uralni fogjak a meccset, aztan nyomoztak egesz meccsen.
Cabaye(27), Matuidi(26), nem tudom, h ok hol gyerekek. Az igaz, h Pogba meg csak 20, deha igazoljuk akkor nalunk is meg csak 20 evesen kell jatszania, ez nem lehet kifogas.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 17:54
en is koztuk voltam, es szivesebben latnam Gotzet(az a hajo mar elment) v Lucast(aki egyelore mozdithatalan), de meg mindig jobb opcio DM-nel - akinel kreativabb es golerosebb - vagy Ozilnel - vele ellentetben szamithatunk arra, h nem fog eltunni a meccs nagy reszeben, es vedekezesben jobban oda fogja tenni magat. Ellene voltam, de most ezek szempontok alapjan probalom nezni. De meg nem vagyok benne 100%-ig biztos, h jonne, mert konnyen megtarthatjak egy esetleges BL indulasnal.morientes írta: Egyébként érdekes,hogy amennyire ellenszenvel viseltettek vele szemben,ahogy felvetődött a neve,annyira megfordult a trend,most mintha egyre többen akarnák hogy jöjjön.Sztm olyanok is akik még játszani sem látták.(nem rád gondoltam csoki)
Tudj isten,én azt mondanám jöjjön ha már ez a népakarat,na de ne 60 millioert.Annyiért semmiképp.
Minden esetre nekem furcsa,hogy a világ legjobbjával hasonlitunk össze.. :-)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 17:47
+1,Toky írta: 1 évet mindenképpen marasztalnám (azaz a szerződése lejártáig), mert hiába akármilyen jó is Verratti, még csak ~20 éves, nem túl sok tapasztalattal, egy új bajnokságban/csapatban/társakkal/nyelvvel, ahol a Real jelenlegi leggyengébb és egyben legfontosabb részére jönne. Kelleni fog Alonso higgadtsága, és tapasztalata/tanácsai. Verratti is tanulhatna Tőle még ezt azt. Idén beleszokik a meccsek 50-60%-án kezdőként a légkörbe és a csapatba, aztán majd utána lehet alapkezdő.
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. április 29., hétfő 17:43
Ennél jobb hír nem is kell :-) ( persze jobbulást Arbeloának!!)Cristiano jól van, Arbeloa viszont sérült.”
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 29., hétfő 17:41
Írtam már,nem szeretem a stisztikákat,nem tükrözik híven vissza a valós állapotokat sztm.És ez miben nyilvánul meg? CR nagyjából ezeket a számokat hozta az MU-ban, mitn most Bale, pedig a portugál nem 23 évesen került a kapu közelébe. Nem mondom, hogy Bale lesz majd olyan jó, mint CR, de mi az, hogy ég és föld?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 17:38
ugy jonnek ide, h hajlamosak vagyunk atesni a lotuloldalara. Nem tudom miert kellene ragyurnunk a fizikalis dolgokra. Ha mar a hagyomanyokkal peldalozunk akkor maradjuk a szep foci mellett, es hagyjuk a ezeket goliatokat. Remelem nem toltjuk fel a keretet veluk. Legyen 1 + Casemiro boven eleg, h varialni lehessen.CS0ki írta:
Hogy jönnek ide a franciák? Olyan példát mondj, ahol két gyerekkel oldották meg a védekezést.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 29., hétfő 17:33
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 29., hétfő 17:28
Szerintem idén is az. Láthattuk milyen a csapat nélküle. Most az, hogy a nagyobb meccseken nem megy a csapatnak, az nem csak az Ő hibája.Realista24 írta:Idén húzóember? Nem.Jövőre jobb lesz? Gyorsabb lesz? Fiatalabb lesz? Nem.Nem véletlenül nem hosszabbít, érzi, hogy ez a szint már neki sok, ezt el is mondta burkoltan.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 29., hétfő 17:25
Én Khedirát tartanám itt.___Samy___ írta:ha most lepasszolnánk xabit meg khedirát meg essient is, és a helyükre hoznánk 4 20-on évest, az már szerintem túlságosan radikális változtatás lenne
xabit egyértelmű hogy itt kell még tartani legalább egy évig, a khedira-essien kettősből meg még az egyikre szükségünk lesz (személy szerint én a ghánai mellett döntenék)
ha ezek mellé hozzuk verrattit, casemirot és a pogba/kondogbia közül az egyiket, akkor már jók vagyunk szerintem, főleg ha verrattit megkapjuk 25-ért, casemirot 6-ért
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 29., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 29., hétfő 17:24
most már nagyon nem húzóember, leginkább maximum hátrahúzóemberA lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 29., hétfő 17:20
Idén húzóember? Nem.A lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 29., hétfő 17:19
Az, hogy húzóember lehet, sokat elmond a csapatról. Ebben az évben már csak kiegészítőember lehetne, eljárt felette az idő.A lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
HozzászólásSzerző: jgR » 2013. április 29., hétfő 17:18
Igen akinek jövőre lejár a szerződése, ha jól tudom és nem akarja meghosszabbítani akkor meg minek maradjon itt ?niden6 írta:Xabit kiegészítőembernek, igen...
A lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. április 29., hétfő 17:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 29., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 17:11
Muhaha! A te időd alatt mikor volt örömfoci, mester?? Tavaly a kis csapatok ellen esetleg néhány percekig... Már késő élvezni...JM: Dortmundban rosszul csináltunk mindent. Úgy vélem, akkor is élvezni kell a játékot, amikor nehéz helyzetben vagy.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 29., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 29., hétfő 17:07
az osszes egyutt is durva lenneaccel írta:misiben durva lenne a 180 egy casemiroért.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem