Dec 23. Lehet variálni a dolgot,úgy illik hogy a klub világbajnok sorfalat kap,innentől kezdve borítva lett minden,mert ugye miből tartott volna sorfalat állni?nem nagy dolog,a barsza tett az egészre,innentől meg pont leszarja mindenki az illemet és remélem a klub is így áll hozzá a dolgokhoz.kuszkusz írta:2012-ben a granada és mallorca is sorfalat állt nektek az utolsó két fordulóban.dzsi91 írta:Nem emlékszel rosszul,2008 10 éve volt.Azóta mindig a bajnoki cím után közvetlenül van a sorfal.szép is lenne valagi megnyeri a bajnokságot márciusban azt kapja a sorfalat 10 fordulón át
Hagyjuk már ezt az egészet,ha van klub csapat a világon aki semmi tiszteletet nem érdemel az ez a messi féle barca.Én nagyot csalódnék a csapatban ha sorfalat állnak ennek a barszának,ezek a legalja kb.Dinhoéknak még én is álltam volna.Ők nem adtak sorfalat,elbaszták.Nehogymár mi adjunk amikor ők állhattak volna 2szer is.
egyébként tőlünk 2008-ban, amikor járt megkaptátok, azóta mikor találkozott a két csapat úgy hogy az egyik addigra már bajnok volt?
De annyira tudtam,már decemberben,hogy majd el lesz sunnyogva a mi sorfalunk de majd májusban akkora világhisztériát rendeznek majd amikor ők nem kapnak

Kijev