HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 19., hétfő 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 19., hétfő 6:32
Kijev közelébe se kerüljön a Barca.dzsi91 írta:De még is miért állnánk sorfalat ha a barca nem állt? Nem tudom mit paráztok,nem sok esély van rá,hogy pont a clasico előtt nyerjék meg a ligát,ha meg úgy is lenne senki nem fog nekik sorfalat állni miután ők 2szer elmulasztották.
Ha kell nekik a sorfal,kijevben megkapthatják a meccs után,amíg sétálnak az ezüstért.
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. március 19., hétfő 2:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 18., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 18., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. március 18., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 18., vasárnap 22:54
Ha lesz is, mit számít? Azon kívül, hogy pár Barcás rá ránt majd, semmi jelentősége nem lesz. Ők nem álltak nekünk azzal az ürüggyel, hogy a klub VBnek semmi köze nem volt a bajnoksághoz. Úgyhogy ha úgy alakul, remélem oda fognak állni.LaMartin írta:Ha a mostani különbség megmarad az Atleti es a Barca kozott akkor lesz sorfal?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 18., vasárnap 22:43
Nem lesz. Ha sikerul kiszamolni, ha nem.LaMartin írta:Ha a mostani különbség megmarad az Atleti es a Barca kozott akkor lesz sorfal?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 18., vasárnap 21:04
Segítek kicsit.LaMartin írta:Ha a mostani különbség megmarad az Atleti es a Barca kozott akkor lesz sorfal?
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. március 18., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 18., vasárnap 20:53
Ha átgondolod a kérdésed, újra feltennéd?LaMartin írta:Mennyire sanszos, hogy sorfalat kell állni a Nou Campban?
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. március 18., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 16., péntek 16:09
És nem is kell.kuszkusz írta:azt természetesen elfogadom, ha te vagy bárki más jobbnak tartja kroost, de azért hogy szintekkel lenne jobb xavinál az már nekem erős.ateeemadrid írta:kroos mondjuk szintekkel jobb játékos mint xavi, aki amúgy szintén kulcsfontosságú volt abban a barcában, és ettől függetlenül tényleg elég jó kis playa volt.![]()
ehhez pedig nem tudok és nem is akarok hozzáfűzni semmit.Realista24 írta:Elég ha úgy gondolom.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 15:54
azt természetesen elfogadom, ha te vagy bárki más jobbnak tartja kroost, de azért hogy szintekkel lenne jobb xavinál az már nekem erős.ateeemadrid írta:kroos mondjuk szintekkel jobb játékos mint xavi, aki amúgy szintén kulcsfontosságú volt abban a barcában, és ettől függetlenül tényleg elég jó kis playa volt.
ehhez pedig nem tudok és nem is akarok hozzáfűzni semmit.Realista24 írta:Elég ha úgy gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 16., péntek 15:43
Elég ha úgy gondolom.kuszkusz írta:gondolom azért mert nem követtem el semmi olyat, ami miatt jogos volna.Realista24 írta:
Te mit keresel itt? Es meg nagyobb kerdes hogy miért nem raktalak meg ki?
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 15:41
fabregas nálunk király volt? nem úgy rémlik. ugyan ősszel mindig bekezdett majd az újévre ugyanazzal a lendülettel ki is pukkant. mondjuk egyikőjüket sem nevezném átlagos futballistának az biztos.dzsi91 írta:Fabregas is mekkora király már mióta elment tőletekkuszkusz írta:xavi és busquets a full átlag.na jó, mára elég volt az internetből.
,vagy ő szerinted rosszabb képességű mint a gyepmester? Arsenalbam is inkább csak a hype vitte,nagy meccseken nem sok mindent csinált.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 15:36
gondolom azért mert nem követtem el semmi olyat, ami miatt jogos volna.Realista24 írta:
Te mit keresel itt? Es meg nagyobb kerdes hogy miért nem raktalak meg ki?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. március 16., péntek 15:19
kroos mondjuk szintekkel jobb játékos mint xavi, aki amúgy szintén kulcsfontosságú volt abban a barcában, és ettől függetlenül tényleg elég jó kis playa volt.volt és van is elég sok barca játékos, akit nem "istenítek". egyébként a barcelona arról híres, hogy 10+ évig üdültet a kezdőjében középszerű játékosokat. ha ők alibi játékosok, akkor pl. kroos is.
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. március 16., péntek 14:44
Azért ezt neBH710 írta:Xavi témában annyit,hogy rengeteg Barca-drukker ekezte Robertot miszerint csak oldalra és hatra tud passzolni. Na most Xavi-tol sem emlékszem sok másra 2008 elott,azután feküdt neki Pep taktikája és elől Messi. Szerintem erősen túlértékelt,ha egy Arsenalban nyomta volna és nem nálunk valószínűleg a futballvilág egy fullatlag középpályásként emlekezne ra busquetsszel egyutt. Iniesta na ő nagy király, de xavi és busquets csak egy adott,nekik kedvező rendszerben tudnak/tudtak villogni.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. március 16., péntek 14:42
Azért pont Xavit nem nevezném alibi játékosnak, voltak rosszabb szezonjai 2006 és 2008 között, de utána a tikitakás barcában Iniestával ők voltak a legmeghatározóbb játékosok, azt se értettem, akkoriban istenítették annyira Messit, amikor nyilvánvalóan a 2 spanyol játéka volt kiemelkedő. Más kérdés, hogy utáljuk őt(Xavit) mi madridisták, mert az öreg valami fura anyagot tolhat, amikor nyilatkozik valamit a Real Madridról.rashidm írta:Kérdezem én máshogy: ha nem a Barca-ban játszottak volna akkor is így istenítenéd a két alibi játékost? Jókor voltak jó helyen, pont mint Piqué.kuszkusz írta:xavi és busquets a full átlag.na jó, mára elég volt az internetből.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem