Ráadásul elrakott 4 gólt, állat!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 18., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 18., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 18., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 18., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. március 18., vasárnap 14:34
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 18., vasárnap 14:19
mert itt 1 darab igazolás lesz, neymar.illgner írta:Miután Kanet cáfolták, és tegnap Pérez is megnyugtatta Rummeniggét, hogy nem érdekli Lewa, nem tudom, hogy mitől olyan biztos, hogy Salah nincs napirenden. Ha valaki, akkor pont ő az, aki egyre inkább a célkeresztbe kerülhet.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 18., vasárnap 14:17
Hát ha nem technikás és nincs esze a focihoz, akkor az számomra képzetlen, buta.wxyz írta:Suáreztől a Liverpoolban is pattogtak el a labdák. Salah nem csak gyorsabb, hanem képzettebb is.
Miért van az, hogyha valaki atletikus, agilis, nem forgolódik vagy ugrándozik a labda körül, nem spanyol, portugál, dél-amerikai, az butának, képzetlennek van kikiáltva és csak futni tud?
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. március 18., vasárnap 14:03
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. március 18., vasárnap 14:01
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 18., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2018. március 18., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 18., vasárnap 12:34
De nem írtál neveket.Andrew Dawn írta:Valószinüleg jövőre meglátjuk, hogy ki járt közelebb az igazsághoz, mert aki ilyen számokat produkál, az nem fog egy Liverpoolban várni a szerencsére, viszont én tartom, hogy Salah tökéletes katona Klopp féle gegenpressingjéba, és kb ennyi, ahogy Mané is. Angliából még talán ki is emelkedik a technikájuk, de spanyolhonban szerintem ennél bőven több kell (vagy akkor hozzátok el Kloppot, Isco féle játékosok el, és mehet nálatok is a gegenpressing).
Idén elég sok Liverpool meccset láttam, és nekem úgy tünik, hogy a Liverpoolnál a 60% labdabirtoklás nem olyan, mint pl a Citynél, sokkal direktebb játékot játszanak, több megfutással, nem nyomják be annyira az ellenfelet, mint amit a 60+% sejtet. Erre nem tudok statisztikát hozni, csak én igy látom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 18., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. március 18., vasárnap 11:47
nem lehet lendületből hirtelen irányváltással védőket megverni?BlancoMark írta:Nekem az tetszik a jatekaban, hogy sok golja a semmibol jon es egyszeruen csak erobol megcsinalja maganak a helyzeteket es bumm.
Masfelol Andrew-val is egyetertek, tegnap pl. ket goljanal is harom vedo allt vele szemben es elszalltak mindharman egy teljesen kiszamithato "gagyi" cselre, a La Ligaban ilyeneket nem lehet megcsinalni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 18., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 18., vasárnap 11:38
Nem, nem láttam egy Pool meccset sem. Én a Roma-s meccsekből indulok ki, amikor megfingatott volna minket ha jó döntés hozott volna jópár helyzetben. Szerencsére nem. Angliába meg köztudott, hogy sok ész nem kell. Ha gyorsabb és technikásabb vagy már nyertél is.Berti írta:Futkoshatrashidm írta: Nem mennénk vele semmire, mert ellenünk kis túlzással mindenki betömörül. Ott aztán futkoshat ha nincs hova.![]()
Ne limitáljuk már le magunkat. Ezek szerint nem láttál még egy Pool meccset se, így már érthető.
A robbanékony mozgás és az, ahogyan támadja a kaput azt nem is kell figyelembe venni..
Engedd el, ha nem értesz hozzá.
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2018. március 18., vasárnap 11:35
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 18., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 18., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 18., vasárnap 11:06
A kérdés az, hogy kik azok a támadók a mai mezőnyben, akik a helyén játszva többet tudtak volna mutatni azon a meccsen és kik azok akinek megvannak azok a meg nem nevezett tulajdonságok amik Salahnál hiányoznak?Andrew Dawn írta: Elnézést, hogy beleszólok a nagyok dolgába, de ott van példának a United elleni meccsük, végig bújócskázta a meccset, amint bunkerrel találta szembe magát, kb momentuma nem volt.
Salahnak a Klopp féle játék felel meg, sok futással, majd begyötörni valahogy a labdát, ami például Guardiola focija ellen parádés, viszont amint szembekerülnek egy kicsit szervezettebb, védekező csapattal, mindjárt kijönnek Mané és Salah hiányosságai.
Tény, hogy bazira gyors, tény, hogy sok gólt lő, de ha jól emlékszem Bale is hasonló volt, mielőtt megvettétek, s ha nem ennyibe került volna, már rég nem lenne nálatok.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem