ziro4vr írta:Nem hiszel nekem, barátom?Realista24 írta: Ez a Salah amúgy ügyes is vagy ilyen Kane 2.0? Hogy gól van, de amúgy ügyetlen.
Jól jönne ő ide, még Benzema cimbiddel is össze tudna játszani.
Ne haragudj. Akkor a por la Salah.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 17., szombat 20:57
ziro4vr írta:Nem hiszel nekem, barátom?Realista24 írta: Ez a Salah amúgy ügyes is vagy ilyen Kane 2.0? Hogy gól van, de amúgy ügyetlen.
Jól jönne ő ide, még Benzema cimbiddel is össze tudna játszani.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 17., szombat 20:50
Nem hiszel nekem, barátom?Realista24 írta: Ez a Salah amúgy ügyes is vagy ilyen Kane 2.0? Hogy gól van, de amúgy ügyetlen.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. március 17., szombat 20:48
Olajosok remélem nem fogják behúzni ezt a skalpot; nagyon nincs is ahova vigyék, max Neymar vagy talán Agüero helyére.torjack írta:Hoznám simán, nem várnám meg, míg az olajosok is rácuppanak. Mert az borítékolható, hogy ilyen teljesítmény mellett Salah sem lesz már sokáig a Liverpool játékosa. Bale meg mehet vissza Angliába, itt sosem fog kiteljesedni.
lesd meg a mai gólokat, s döntsd el te magadRealista24 írta: Ez a Salah amúgy ügyes is vagy ilyen Kane 2.0? Hogy gól van, de amúgy ügyetlen.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 17., szombat 20:47
Nem, de Asensionak nincs kiemelkedő indulója, mozgása darabosabb, nem tud jól iránytváltani. Az ilyen megmozdulások itt hiánycikknek számítanak. Jó lenne egy olyan játékost szerezni majd nyáron, mint Salah.Realista24 írta:Ha ezt Asensio csinalta volna, akkor a harom védő a balfa.z.wxyz írta:Engem is egyre jobban. A 3. gól komoly volt, egy mozdulatra 3 védő feküdt el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 17., szombat 20:47
Ez a Salah amúgy ügyes is vagy ilyen Kane 2.0? Hogy gól van, de amúgy ügyetlen.Tádám írta:Most goals in a season for Liverpool F.C in 21st century:
Mohamed Salah - 36*
Fernando Torres - 33
Luis Suarez - 31
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 17., szombat 20:46
Ha 100 korul megallna en is tamogatnam.ziro4vr írta:4 gól 1 gólpassz? Még a vb-n hozhatna valamit, aztán akár meg is vehetnénk. ENgem meggyőz.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. március 17., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: torjack » 2018. március 17., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 17., szombat 20:38
Ha ezt Asensio csinalta volna, akkor a harom védő a balfa.z.wxyz írta:Engem is egyre jobban. A 3. gól komoly volt, egy mozdulatra 3 védő feküdt el.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 17., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. március 17., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 17., szombat 20:21
Az kene mar csak, egy jo vb, aztan o is 300 milla lesz. Mondjuk igy is elkerne a Pool egy 100-150 milliot...ziro4vr írta:4 gól 1 gólpassz? Még a vb-n hozhatna valamit, aztán akár meg is vehetnénk. ENgem meggyőz.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 17., szombat 20:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 17., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 17., szombat 19:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 14., szerda 14:31
Lesz ra penz az 50 millas vedok mellett?Realista24 írta:Pep Dybalát akarja Aguero helyére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 13., kedd 17:20
Nem tett csodát, de jó munkát végez. Pénz ide vagy oda, fejlődött a csapat és végre van arculata is. Nekem pl élmény minden egyes meccsük. Meg kis csalódottság is, mert olyan kerettel, mint amilyen a miénk, nekünk is azt a focit kéne játszani. Fuuu, mit fogok még ezért kapni...rashidm írta: Gáz is lenne ha ennyi pénzből nem tudott volna összedobni egy normális csapatot. Bár tény, eggyel jobban csinálja mint Pellegrini.
A MU is majdnem ugyanennyit költött, aztán köszönő viszonyban sincs a két csapat. Le van írva a PL, de a BL-en látszik, hogy idénre fejlődtek a top csapatok. Erre bucira vernek mindenkit, aki szembe jön velük. Attól meg mert nem feltétlen nyomnának le minket vagy a Bayern-t idén, még nem jelenti azt, hogy ne végezne jó munkát. Mondjuk nem is akarom, hogy rajtunk teszteljék, hogy hol tartanak, szrnvedjen csak ellenük más csapat.dzsi91 írta:Azért még mindig nem találkoztak normális csapattal.Majd ha kiejtik a bayernt vagy minket akkor azt mondom ok.Ennyi pénzből bajnokcsapatot csinálni nem nehéz,a bl győzelemhez viszont már nem elég csak a pénz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 13., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 13., kedd 16:53
Gáz is lenne ha ennyi pénzből nem tudott volna összedobni egy normális csapatot.M1Ö írta:Hát igen, a filozófia.dzsi91 írta:Bayern volt orvosa is kitálalt a bohócról: “Pep Guardiolát alacsony öntudattal rendelkező embernek tartom, aki mindent megtesz azért, hogy másokat ámítson. Ezért van folytonos félelemben, nem igazán a vereségektől fél, inkább a hatalma és hitelessége elvesztésétől.”Az viszont tény, rengeteg pénz ide vagy oda, ezt az idei City-t elég rendesen össze kapta és rajtuk látszik, hogy mi is a focijuk. Ráadásul jó focit is játszanak, mert nem a "full sablon", lassítom a játékot, aztán gyorsan kiugratok. Nézzétek meg Mourinho mire képes majdnem annyi pénzből... Nem elég, hogy eredményei nincsenek, még szar focit is játszanak.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem