OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Ha elindulnak, akkor 1-3 évig biztos, hogy nem kell tartani attól, hogy becsődölnek. Agresszív lesz az üzletpolitikájuk, ami nem baj. Kérdés, hogy a Malé, akarom mondani wizzaires brancs hogyan viszonyul majd hozzájuk, mert a ryanairt szépen megölték.
Én várom, tetszenek, hogy kis gépekkel kezdik, az már más kérdés, hogy vannak fenntartásaim a koruk miatt, de ez mellékes.
Én azt mondom, jó lesz.
Én várom, tetszenek, hogy kis gépekkel kezdik, az már más kérdés, hogy vannak fenntartásaim a koruk miatt, de ez mellékes.
Én azt mondom, jó lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tapasztalatom nincs, de tény, hogy érdekes dolgok vannak ott. Kezdve az olcsó gépekkel, amiknek sötét múltjuk van
Remélem azért lesz belőle valami, más úton nem igen lehet elindulni ilyen gazdasági feltételek mellett.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Érdekes. Így tudnám összefoglalni röviden az eddigi tapasztalatok alapján.Mi a véleményetek a Sólyom Airways-ről?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi a véleményetek a Sólyom Airways-ről?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Valaki ismer olyan programot, amivel tudok feliratos mkv videóból aviba konvertálni úgy, hogy megmarad a magyar felirat? Olyan megoldás nem érdekel, le kell töltenem 3 programot, ahhoz meg még vagy 5-öt...Privátban ha lehet. Életmentő lenne... Köszi aki válaszol.
PCZSENIK!
http://kapos.hu/videok/kapos_sport_spor ... zerda.html
Ennél a videónál a Kaposfüred - Toponár részt szeretném kivágni, hogy külön meglegyen a gépemen. (igen én szereztem a gólt, bár ez az élete első gólja megfogalmazás
) Vagy ha ez nem megoldható az egész videót letölteni? Ez hogyan, miként lehetséges?

http://kapos.hu/videok/kapos_sport_spor ... zerda.html
Ennél a videónál a Kaposfüred - Toponár részt szeretném kivágni, hogy külön meglegyen a gépemen. (igen én szereztem a gólt, bár ez az élete első gólja megfogalmazás

joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem sokat,még észnél vagyok....papa még tudja miről szól a zene. 1 bor ment el......ja és pár jéger,de az csak fújtóra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
profilon vissza lehet keresni az összes kommentet, bármely emberkéről is van szó.R.M.C.F írta:Nem létezik, hogy Te összeadtad. Ilyenkor mindig közelebb hajolok a webkamerához és nézem......nézegetem....hátha vesz......én meg ülök a gép előtt,mezítelen......zokniban és azt hiszem,csak nekem fura ez a világ.
1 oldalon 20 komment van és nálad a 3. oldalnál volt a mai napi első kommented, nem bonyolult ez, de tényleg érdekelt mennyit alkottál már, pöppet túlpörögtél.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem létezik, hogy Te összeadtad. Ilyenkor mindig közelebb hajolok a webkamerához és nézem......nézegetem....hátha vesz......én meg ülök a gép előtt,mezítelen......zokniban és azt hiszem,csak nekem fura ez a világ.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
kibaszottul fél hatkor kell kelnem és még kibaszottul meg kéne néznem most a Dextert, de amit most leművel R.M.C.F bakker....
vétek kihagyni
ma 20 óra óta 44 kommentet írt.......
vétek kihagyni

ma 20 óra óta 44 kommentet írt.......

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
NathanBarley már csinált madridomos ligát.szilamer írta:1583614-496738
Csatlakozzatok a Fantasy Champions Leagueben a Madridom ligába! Unatkoztam ezért gondoltam megcsinálom nektek, nekünk!
Mindössze annyit kell tennetek, hogy az http://en.uclfantasy.uefa.com/ honlapon regisztráltok (egy kattintással a Facebook segítségével megoldható) és összevásároltok egy csapatot, amely játékosok valós teljesítménye alapján kaptok pontokat ti is. A fent olvasható kóddal tudtok csatlakozni a ligához a "JOIN LEAGUE" menüpontnál.
(A "hirdetés utolsó része arsenalosoknak ismerős lehet)

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
1583614-496738
Csatlakozzatok a Fantasy Champions Leagueben a Madridom ligába! Unatkoztam ezért gondoltam megcsinálom nektek, nekünk!
Mindössze annyit kell tennetek, hogy az http://en.uclfantasy.uefa.com/ honlapon regisztráltok (egy kattintással a Facebook segítségével megoldható) és összevásároltok egy csapatot, amely játékosok valós teljesítménye alapján kaptok pontokat ti is. A fent olvasható kóddal tudtok csatlakozni a ligához a "JOIN LEAGUE" menüpontnál.
(A "hirdetés utolsó része arsenalosoknak ismerős lehet
)

(A "hirdetés utolsó része arsenalosoknak ismerős lehet

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na végrepöpec lett!

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
pöpec lett!d.gergo írta:-Új lapozó az oldalsávban (benne a házi góllövőlista, bajnoki tabella, BL csoport és sérültek)

tick. tick. tick.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én nem tudom, van itt pár ember akit bírok, akikkel elég jól kijövök, és évek óta ismerjük egymást a fórumról, mégsem jutott soha az eszembe, hogy valamelyiküket felvegyem facebookon ismerősnek. A személyes találkozás alapkövetelmény nálamMunki_ írta:aki haverom volt facen, jelöljön már be legyen szíves ismét, mert új profilt csináltam. aki viszont nem jófej, inkább ne tegye, mert nem akarok olyan szívtelen lenni, h elutasítom.barcás szintén ne, mert őket még fel is jelentem.

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én megpróbálkozomaki haverom volt facen, jelöljön már be legyen szíves ismét, mert új profilt csináltam. aki viszont nem jófej, inkább ne tegye, mert nem akarok olyan szívtelen lenni, h elutasítom

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
És fürgenyuszi van pesten? Mert akárhogy keresek rá, pécsit dob ki.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4