Btw Hankook gumikat mikor sorsoljátok, ilyen időben lassan megint téli kell.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 18., vasárnap 9:50
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 18., vasárnap 8:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 18., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 17., szombat 23:34
Amikor hozzaadod a torrentet, akkor be lehet pipalni, de ha elfelejtetted, akkor utolag mar nem lehet beallitani. Legalabbis regebben igy volt, de azota mar lehet valtoztattak rajta. (vagy csak szimplan bena voltam es mar akkor sem talaltam megwZoLee7 írta:Ilyent akarmelyik utorrentban is leheth3x0r írta:En nem vettem eszre hatalmas sebessegbeli kulonbsegeket, az viszont tetszik, hogy be lehet kapcsolni a "letoltes sorrendben" funkciot. Sorozatoknal hasznos tud lenni, hogy addig nem kezdi el a masodik resz letolteset, mig az elsot be nem fejezte.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 17., szombat 23:10
Ilyent akarmelyik utorrentban is leheth3x0r írta:En nem vettem eszre hatalmas sebessegbeli kulonbsegeket, az viszont tetszik, hogy be lehet kapcsolni a "letoltes sorrendben" funkciot. Sorozatoknal hasznos tud lenni, hogy addig nem kezdi el a masodik resz letolteset, mig az elsot be nem fejezte.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 17., szombat 23:07
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. március 17., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 17., szombat 15:31
Tegnap 53 megaval szedtem.Victor írta:
Esetleg van valakinek ezzel a verzióval tapasztalata? Az ncore által felajánlott qBittorrente-re megérné átváltani?
HozzászólásSzerző: Victor » 2018. március 17., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 17., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. március 17., szombat 13:47
Hát sztem mai napig rengetegen használják a 2.2.1-et, én is azt használtam, amikor még torrenteztem.wZoLee7 írta:használd mindig a legfrissebbet, ez azokra vonatkozik akik ezer éves verziókat használnak, nem sok ilyen van szerintemRealAsensio írta:Allitolag a utorrent hasznalata nagyon veszelyesse valt, mivel rengeteg sulyos problemara derult feny, tobbek kozott adatlopasokat tudnak altala csinalni, a fertozotte valhat a gep. Mielott megjelent ez a hir, nekem is feltunt, hogy lassabban jonnek le az adatok, a letoltesi sebesseg a kurvagyors internetem ellenere sem porog fel. Ugyhogy en elhiszem ezt a hirt, letoroltem es feltettem a bittorrentet, egyelore meg vagyok elegedve vele, kurvagyors.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 17., szombat 12:14
használd mindig a legfrissebbet, ez azokra vonatkozik akik ezer éves verziókat használnak, nem sok ilyen van szerintemRealAsensio írta:Allitolag a utorrent hasznalata nagyon veszelyesse valt, mivel rengeteg sulyos problemara derult feny, tobbek kozott adatlopasokat tudnak altala csinalni, a fertozotte valhat a gep. Mielott megjelent ez a hir, nekem is feltunt, hogy lassabban jonnek le az adatok, a letoltesi sebesseg a kurvagyors internetem ellenere sem porog fel. Ugyhogy en elhiszem ezt a hirt, letoroltem es feltettem a bittorrentet, egyelore meg vagyok elegedve vele, kurvagyors.
Zenére egyébként nem szoktam torrentet használni, elég sok csak zenével foglalkozó oldal van, bár rég nem jártam egyiken sem, az egyik ilyen a music team, többnyire elektronikus zenék voltak asszem, de kérni is simán lehetett, de mondom, rég nem láttam, kitudja most kik viszik, egy próbát megér ha gondolodSierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 17., szombat 11:41
Hiszen a kalózok még mindig élnek.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 17., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. március 16., péntek 22:24
Köszi, ránézek!h3x0r írta:En sorozatokra, foleg late night showkra a RARBG -t szoktam hasznalni. Nem tudom a zene archivumuk mekkora, de egy probat meger.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 16., péntek 21:47
Pirelli snowprot szerettem nagyon. Persze itthon mások a kihívások mint ott. Hankook sem rossz, kicsit hangosabb de joarasitas eseten el tudtam tekinteni tőle.Steve írta:Sima téligumival tolom már.Realista24 írta:Szöges Hankook is van már?![]()
![]()
Sima Pirelli télivel voltak gondjaim, az csúszott mint a fene.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 16., péntek 21:39
En sorozatokra, foleg late night showkra a RARBG -t szoktam hasznalni. Nem tudom a zene archivumuk mekkora, de egy probat meger.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. március 16., péntek 21:31
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem