Fabregas is mekkora király már mióta elment tőletekkuszkusz írta:xavi és busquets a full átlag.na jó, mára elég volt az internetből.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 16., péntek 14:30
Fabregas is mekkora király már mióta elment tőletekkuszkusz írta:xavi és busquets a full átlag.na jó, mára elég volt az internetből.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 16., péntek 14:23
Te mit keresel itt? Es meg nagyobb kerdes hogy miért nem raktalak meg ki?kuszkusz írta:nem állt be, kezdő volt és győztes gólt lőtt. ez a simalábúzás meg külön poén egy csupasz ronaldos profil képpel.dzsi91 írta:Nekem simalábúról csak egy emlékem van 2008 előttről amikor beállt ellenünk és győztes gólt lőtt asszem 2003-04ben.(vagy azt csak x-re hozta?) már akkor irritáló feje volt.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 13:39
volt és van is elég sok barca játékos, akit nem "istenítek". egyébként a barcelona arról híres, hogy 10+ évig üdültet a kezdőjében középszerű játékosokat. ha ők alibi játékosok, akkor pl. kroos is.rashidm írta:Kérdezem én máshogy: ha nem a Barca-ban játszottak volna akkor is így istenítenéd a két alibi játékost? Jókor voltak jó helyen, pont mint Piqué.kuszkusz írta:xavi és busquets a full átlag.na jó, mára elég volt az internetből.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 16., péntek 13:38
Ez annyira demagóg. És ha Ramos Újpesten születik mire vitte volna?rashidm írta:Kérdezem én máshogy: ha nem a Barca-ban játszottak volna akkor is így istenítenéd a két alibi játékost? Jókor voltak jó helyen, pont mint Piqué.kuszkusz írta:xavi és busquets a full átlag.na jó, mára elég volt az internetből.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. március 16., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. március 16., péntek 13:29
Azt tudod, hogy a 2006os BL döntőkor épp egy térdszalagszakadásból jött vissza ugye?lesliejr írta:Dehogy volt Xavi alapember 2008 előtt. A 2006-os BL döntőben is padozott, Deco,Edmilson,Van Bommel voltak akkoriban az alap játékosok. Előtte meg mindenkit odaigazoltak, még azt is, aki labdát se látott soha életében.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 16., péntek 13:26
Kérdezem én máshogy: ha nem a Barca-ban játszottak volna akkor is így istenítenéd a két alibi játékost? Jókor voltak jó helyen, pont mint Piqué.kuszkusz írta:xavi és busquets a full átlag.na jó, mára elég volt az internetből.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. március 16., péntek 13:07
BH710 írta:Xavi témában annyit,hogy rengeteg Barca-drukker ekezte Robertot miszerint csak oldalra és hatra tud passzolni. Na most Xavi-tol sem emlékszem sok másra 2008 elott,azután feküdt neki Pep taktikája és elől Messi. Szerintem erősen túlértékelt,ha egy Arsenalban nyomta volna és nem nálunk valószínűleg a futballvilág egy fullatlag középpályásként emlekezne ra busquetsszel egyutt. Iniesta na ő nagy király, de xavi és busquets csak egy adott,nekik kedvező rendszerben tudnak/tudtak villogni.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 13:07
mert szerinted cr testén található egy szál szőr is a haján és a szemöldökén kívül?rashidm írta:Ez honnan jött?kuszkusz írta: nem állt be, kezdő volt és győztes gólt lőtt. ez a simalábúzás meg külön poén egy csupasz ronaldos profil képpel.Attól még igaz, csupasz a lába. Ronci meg levette a mezét. Hogy lehet összehasonlítani a kettőt?
HozzászólásSzerző: BH710 » 2018. március 16., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 16., péntek 12:58
Ez honnan jött?kuszkusz írta:nem állt be, kezdő volt és győztes gólt lőtt. ez a simalábúzás meg külön poén egy csupasz ronaldos profil képpel.dzsi91 írta:Nekem simalábúról csak egy emlékem van 2008 előttről amikor beállt ellenünk és győztes gólt lőtt asszem 2003-04ben.(vagy azt csak x-re hozta?) már akkor irritáló feje volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 16., péntek 12:58
mér szőrös legyen a háta vagy mit szeretnél ?kuszkusz írta:nem állt be, kezdő volt és győztes gólt lőtt. ez a simalábúzás meg külön poén egy csupasz ronaldos profil képpel.dzsi91 írta:Nekem simalábúról csak egy emlékem van 2008 előttről amikor beállt ellenünk és győztes gólt lőtt asszem 2003-04ben.(vagy azt csak x-re hozta?) már akkor irritáló feje volt.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 12:56
nem állt be, kezdő volt és győztes gólt lőtt. ez a simalábúzás meg külön poén egy csupasz ronaldos profil képpel.dzsi91 írta:Nekem simalábúról csak egy emlékem van 2008 előttről amikor beállt ellenünk és győztes gólt lőtt asszem 2003-04ben.(vagy azt csak x-re hozta?) már akkor irritáló feje volt.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. március 16., péntek 12:45
edmilson, van bommel.. marha sok sót ettek meg barcelonában, edmilson 4 év alatt alig volt egészséges, van bommel egy szezont volt itt. deconál is több játékperce volt xavinak, amíg 2005 őszén nem sérült le. a 2006-os döntőben meg azért nem kezdett mert májusra épült fel egy fél éves sérülésből.. azt a 767 meccset barca mezben, ami messze klubcsúcs vízhordóként szedte össze és 2008-2015 között.. na ne viccelj.lesliejr írta:Dehogy volt Xavi alapember 2008 előtt. A 2006-os BL döntőben is padozott, Deco,Edmilson,Van Bommel voltak akkoriban az alap játékosok. Előtte meg mindenkit odaigazoltak, még azt is, aki labdát se látott soha életében.
...és mondom, Van Gaal vkp-t akart csinálni belőle, ahol nagyon rosszul mozgott...Rijkaard kezdte el kicsit feljebb használni, de Pep tudta csak igazán egyből, hogy neki hol a helye.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. március 16., péntek 12:44
Kicsit sztem nézd vissza a dolgokat..lesliejr írta:Dehogy volt Xavi alapember 2008 előtt. A 2006-os BL döntőben is padozott, Deco,Edmilson,Van Bommel voltak akkoriban az alap játékosok. Előtte meg mindenkit odaigazoltak, még azt is, aki labdát se látott soha életében.
...és mondom, Van Gaal vkp-t akart csinálni belőle, ahol nagyon rosszul mozgott...Rijkaard kezdte el kicsit feljebb használni, de Pep tudta csak igazán egyből, hogy neki hol a helye.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 16., péntek 12:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 16., péntek 12:35
Igen?DinhoL írta:Davids 2004-ben volt fél évig kölcsönben a Barcánál és már akkor Xavi mellé érkezett, támogatni a védekező feladatokban. Nyáron lépett is végül.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. március 16., péntek 12:29
Davids 2004-ben volt fél évig kölcsönben a Barcánál és már akkor Xavi mellé érkezett, támogatni a védekező feladatokban. Nyáron lépett is végül.M1Ö írta:De mikor Xavi 21 éves volt, akkor szerintem még Davids is a Barca-ban játszott. A 2000es évek elején meg még Luis Enriqué-ék voltak az alap. Nem Xavi. Emlékszek még arra is ki voltam akadva, hogy leigazolták Mendieta-t és ki voltam aladva, mert őt csíptem a Valenciaba.kuszkusz írta:rijkaard 2003-tól volt edző, tehát még mindig elég messze vagyunk 2008-tól.. én pont ebben az időszakban kezdtem szurkolni a barcának, úgyhogy tudom miről beszélek.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. március 16., péntek 12:28
Neymartol azért többet odatett az asztalra, ha már státuszokról vagy mikről van szó.Realista24 írta:Persze, hogy abban. Pedig csak olyan, mint Neymar, aki éppen felült az aktuális legjobbak hátára és ezzel felhúzták a csúcsra.Berti írta:Kötekedés nélkül..Xavi legenda statusban van túloldalt?
S Z E R I N T E M.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem