Mikor már kezdett lecsengeni ez az egész.
Carvajal meg ...Ezen nem lehet mit megmagyarázni. :Đ

Tényleg olyan mintha Schuster is benézett volna és ott ballagna.

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 13., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. szeptember 13., péntek 10:28
Tipikus szaksajtó, ha egy friss igazolás még nem szokta meg a környezetét, vagy még nem játszott eleget csapatában, már tovaűzik. Conte amúgy sem szereti eladni még az olyan játékosokat sem, mint Matri és Giaccherini, ragaszkodik a folyamatossághoz és az alapcsapathoz, de ugyanúgy a cserékhez. Llorente maximum nyáron lép tovább, ha nem vesz részt kimagaslóan a szezonban. Úgy véli a mester, kevesen vannak elől.CS0ki írta:Llorrente? Kacsaszagú, de ha igaz, akkor én visszasírom Higuáint, és nem csak azért, mert kedvencem volt, hanem mert alapból jobb játékos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. szeptember 13., péntek 9:42
Carvajal egy dolog, fiatal még, felfedezi még hogy mi érdekli....de Schuster mi a szart keres az edzésen?CS0ki írta:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _grupo.htm
A videó alapján CR és Isco is a csapattal dolgozott, rendesen mozogtak, ebből arra lehetne következtetni, hogy játszhatnak szombaton.![]()
Carvajal mozdulata meg 1:01-nél egy kicsit érdekes...
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 13., péntek 9:33
Casillas barátnője újra felkavarta az állóvizet
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 13., péntek 9:17
Én itt arra gondoltam elsősorban,hogy Mou már annyira szabad kezet kapott,ami súrolta az edzői feladatkör határát,pl olyan játékosért mint Coentrao,kiadott 30X milliót,aki ugyan kiváló játékos,de ennyit nem ér.Lehetett volna arra a posztra igazolni bőven olcsóbban,hasonló képességű játékost venni,csak annak lehet hogy nem Mendes lett volna az ügynöke...viszont én meg ezt nem tudom neki felróni, eddig pont az volt a baj, hogy ő rakta össze a csapatot, nem az edző
most csakis az elnöki feladatait látta el, az edző dolgába nem szólt bele semmilyen szinten, arról meg nem tehet, hogy josé ennyire makacs egy ember
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 13., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 12., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 12., csütörtök 22:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 12., csütörtök 22:17
Nekem is nagyon bejövősmocsok írta:nekem nagyon tetszik ez a narancs mez.
a piros szörnyű volt, a zölddel nem volt bajom, de ez a narancs meg kifejezetten bejövős.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 12., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 12., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 12., csütörtök 21:04
Hát én előbb, hoznám vissza Szalait kölcsönbe, mint Llorrentét... + a mostani Morata utálók is gyorsan azon a véleményen lennének, hogy nyomassuk a spanyol fiatalt.CS0ki írta:Bár szerintem is kacsa, de az egyik 40 milliót ér, és menni akart, a másikat kölcsönbe hoznánk...Azért ez nem ugyanaz a kategória.Llorrente? Kacsaszagú, de ha igaz, akkor én visszasírom Higuáint, és nem csak azért, mert kedvencem volt, hanem mert alapból jobb játékos.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 12., csütörtök 20:58
Bár szerintem is kacsa, de az egyik 40 milliót ér, és menni akart, a másikat kölcsönbe hoznánk...Azért ez nem ugyanaz a kategória.Llorrente? Kacsaszagú, de ha igaz, akkor én visszasírom Higuáint, és nem csak azért, mert kedvencem volt, hanem mert alapból jobb játékos.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 12., csütörtök 20:34
viszont én meg ezt nem tudom neki felróni, eddig pont az volt a baj, hogy ő rakta össze a csapatot, nem az edzőMouban belevetett bizalma,az,hogy akkora szabad kezet adott neki,amekkorát nem lett volna szabad,még akkor sem,ha a portugál mester tul. képpen rendet rakott a klub házatáján
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 12., csütörtök 19:29
Igen,valóban,de elfelejtettem odaírni,hogy a mostani regnálásával kapcsolatban.Perez papához visszatérve pedig, lehet hogy az öreg Don Santiago a példaképe (saját bevallása szerint is), de tőle azért még elég messze van a jelenlegi elnökünk, mert míg a nagy elődnél ezek a meleg helyzetek és a meredek húzások (pl. Puskás) többnyire bejöttek, addig a jó Florentino szándékai hiába hasonlóak, a kivitelezés és az eredmények sajnos nem mindig őt igazolták (hozzátéve, hogy valószínűleg jelenleg nincs nála rátermettebb ember erre a posztra és hogy csípem az öreget) és a sok jó mellett bizony rengeteg hibás döntésnek is szemtanúi lehettünk! A socios rész pedig 2 ciklus óta szintén sántít egy picit .... :lol: :lol: :lol: (bár ez annyira most nem is baj, sőt B-) )
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 12., csütörtök 18:05
Mint mondtam, nekem sincs különösebb bajom az öreggel; sőt, Özil eladása is elfogadható, abszolút védhető húzás és mindent egybevéve a most kialakult szitut látva talán jobb is így mindenkinek! Ami miatt viszont szót emeltem az ügyben az az, hogy megint csak nagyon egyoldalú volt a nagy többség megközelítése (jöttek is szokás szerint a meggondolatlan és teljesen fail megjegyzések) az adott szituációt illetően! Egyébként az EFE hírügynökségen keresztül állítólag a Real Madrid sajnálatát, elnézését fejezte ki az "Özil az éjszaka királya" című cikkel kapcsolatban egyben tagadta, hogy bárki is beszélt volna a játékos magánéletéről és a szóban forgó, téves, hazugságnak vélt pletykákról az ABC portálnak! Szóval van ebben a sztoriban bőven vakfolt és gyanús rész Perez és a Madrid oldaláról is; efelől ne legyenek kétségeink főleg a mai világban ne!Amíg a Presidente jól viszi a klub ügyeit,engem nem igazán érdekel,hogy milyen,ha meg eltolja,a sociok úgy is eldöntik,maradjon elnök vagy sem...néhány idősebb ismerősöm szerint,az elnök kicsit Don Santjagora hajaz,azt mondják ő volt ilyen stilusú,bele mert menni meleg helyzetekbe(Puskás,akit már mindenki leírt akkorra)és ugye az akkori idők "galaktikusai",Di Stefano,Santa Maria,Copa és Gento...
És hát ugye tudjuk,hogy hány BEK trófea lett annak a munkának az eredménye.
Egyet hát, de ez csak a dolog egyik aspektusa; de mind1 is, mert már semmi jelentősége.Özil nem hozta azt,amit mindenki várt tőle,az utóbbi időkben nagyon nem,küzdőszellem sem volt benne az uj idenyben,asszem ezzel a legnagyobb Özil fanok is egyetértenek
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 12., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 12., csütörtök 17:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 12., csütörtök 17:00
Na ilyenkre bezzeg emlékszelMikor volt a mez bemutató olvastam valahol, hogy a narancssárga csík az ő tiszteletükre(az ő színük) van és gondolom ezért lett ez a mezünk tiszta sárga.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem