csak közben meetingen vagyokRealista24 írta:Internet elott ülsz. Használd bátran.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 16:26
csak közben meetingen vagyokRealista24 írta:Internet elott ülsz. Használd bátran.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 16:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 16:08
H.E.H.E. írta:az miért patkány, ha dobja fel magát?Neymartol sem lenne nagy keres hogy havonta egyszer legalabb ne legyen patkány a pályán. De hat nem jon meki össze.
sosem láttam törleszteni vagy durváskodni, leköpni mást vagy utánarúgni.
az meg egyenesen vicc, hogy azért basztatjátok, mert úgy szopatja a védőket, gyakran ok nélkül, céltalanul, nem kapura törve, hanem csak a szopatás kedvéért, hogy sírva mennek haza anyához, és ez kiveri a biztosítékot sokaknál.
hát kérem, vegyétek el tőle a labdát, nincs benne a szabálykönyvben, meg sehol, hogy ez tiltva lenne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 15., csütörtök 16:05
sosem láttam törleszteni vagy durváskodni, leköpni mást vagy utánarúgni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2018. március 15., csütörtök 16:02
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 16:01
az miért patkány, ha dobja fel magát?Neymartol sem lenne nagy keres hogy havonta egyszer legalabb ne legyen patkány a pályán. De hat nem jon meki össze.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. március 15., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 15:55
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 15:07
leírtam elég egyértelműen, hogy ha egyénenként futballtudást nézek, akkor miért gondolom így.Neymarral kapcsolatban az nem objektív, hogy úgy állítod be top3-nak, hogy Kroos és Modric kiesik, mert nem csatárok, Ramos kiesik mert Ramos, Marcelo kiesik de magad sem tudod, hogy miért és még lehetne sorolni.
sztem nem nagy kérés, hogy havonta egy 100%-os ziccert lőjön be.Benzema néhány hónapig szar volt, az utóbbi 1,5 hónapban az egyik legjobb a csapatból. Ez a nem igaz az állításodban, illetve ha megnézed, hogy alárendeli magát a csapatnak, akkor máris egy tulajdonság, amiben jobb a brazilnál.
akkor pár dolog:Carvajalnak meg egy apróbb szívproblémája volt, de baszogasd bátran.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 15., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 14:40
Az a baj, hogy csak 50 levelet tudsz fogadni, úgyhogy nem írok pü-ket.H.E.H.E. írta:pont én írom.
küldjétek el, írjátok le, hogy hol nem próbáltam objektív lenni.
nyilván nem valószínű, de lehet hogy én is tévedhetek.![]()
amikor védtem patot mert szétbaszták a sérülések? vagy amikor levettem a kezem róla, mert fejben gyenge?
ez még nem változtat a tényen, hogy ha a képességeket, tehetséget nézem, akkor ronaldo óta a legjobb csatár volt.
vagy most neymarral kapcsolatban mi az ami nem objektív részemről?
itt basztatjátok, aztán se a mutatott játék, se a statok alapján nincs igazatok, nem soroljátok a szűk elitbe, csak mert az jön le nektek, hogy köpedék a jelleme.
vagy hogy benzema egy kutyaszar már hosszú hosszú hónapok óta? ebben mi nem igaz?
vagy amikor carvajalt basztatom, hát hány kapott gól és bukott meccs szárad a lelkén?
várom, normálisan lehet velem beszélni, ha mellőzitek a személyeskedést, akkor én se kattanok el, aztán meg tudjuk beszélni mi a fasz van sztem.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 14:37
na pont az ilyen semmirekellő kommenteknek nincs értelme, ilyenért felesleges megnyomni a gombot a számítógépen, még plusz áramot is fogyasztasz vele...doncsontos írta:fu bameg, és én meg azt hittem, hogy patoval vége lett egy korszaknak, most jön neymar
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. március 15., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 14:34
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. március 15., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 13:54
Ezt tényleg pont te írod?H.E.H.E. írta:itt nem neymar a probléma, hanem arra próbálok rávilágítani napról napra, hogy pont ugyanolyan kettős mércével nyomjátok - jelen esetben most épp neymarral szemben - mint a legostobább hungarokatalán kisgyerek.
ennyi csak, hogy mindent ugyanolyan szemüveggel ugyanolyan szempontok szerint kéne nézni, a lehetőségek szerint objektíven.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 13:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 13:11
miVida írta:(nem szeretném ha jönne Neymar)
de ez a vergődés már télleg retardált... Idézte Hawking-ot, akivel valóban nincs egyensúlyban a szenvedése, de mégis nem olyan marha jó dolog tolószékből nézni amíg mások fociznak, kiesik a csapatod a BL-ből, lehet hogy lemaradsz a vb-ről (kitudja) vagy ha csak nem is leszel 100%-os, és erre használta az idézetét hogy hozzuk ki a legjobbat a helyzetből... és EGYÁLTALÁN nincs rá bizonyíték h BÁRMI rossz indulat is lenne benne, de haters gonna hate, és bármit csinál Neymar az szörnytett... legyetek már egy kicsit objektívek, és ne sztereotípizzatok egyfolytában mert nagyon gyerekes.![]()
meg különben is, az élő embert gyalázzátok, köpitek, majmoljátok, a halottat meg szentnek állítjátok be és véditek... MIÉRT A VÁLTOZÁS??![]()
amúgy Hazard tegnapi játéka alapján inkább jöjjön Neymar mint ő, de inkább egyik se, Dybalát érdemes figyelni meg Sanét és persze Mbappé az főnyeremény
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. március 15., csütörtök 13:03
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem