ezek neymartól pl mind megbocsáthatatlan bűnök.

hagyjuk.
#next
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. március 15., csütörtök 12:42
Ne erőltesd.H.E.H.E. írta:továbbra sem értem mi rosszat írt és mi a bajotok.
fura megfogalmazás, az oké, de nem full egészségesen ült bele abba a nyamvadt tolószékbe ő sem...
mindig keresitek a csomót, hogy beleköthessetek, már csak ezért is remélem, hogy kurvadrágán jönni fog, és láthatom itt minden héten a vergődéseteket.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 15., csütörtök 12:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 15., csütörtök 12:39
Én is tulfujtnak érzem, de attól még retardált NeymarH.E.H.E. írta:mindenki támad mindenkit, ki nem szarja le bazmeg, ezek csak szavak, kicsit szedjétek már össze magatokat.
nem röhögött telipofával, hogy háhá végre megdöglött az a retardált geci (ez valóban nem lenne túl szép, de ettől még ezek még mindig csak szavak maradnának), de ti ezt látjátok bele.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 15., csütörtök 12:35
Az egész világ támadja, nem csak mi.H.E.H.E. írta:továbbra sem értem mi rosszat írt és mi a bajotok.
fura megfogalmazás, az oké, de nem full egészségesen ült bele abba a nyamvadt tolószékbe ő sem...
mindig keresitek a csomót, hogy beleköthessetek, már csak ezért is remélem, hogy kurvadrágán jönni fog, és láthatom itt minden héten a vergődéseteket.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. március 15., csütörtök 12:32
Ha szerinted egy fogyatékkal élő, beteg ember haláláról ez a helyes módszer, hogy megemlékezzen valaki, akkor no comment...H.E.H.E. írta:magyarázd már el mi a baj.
vmi olyasmi ez, mint mult héten amikor daniel alves elmondta, hogy őt nem rázta meg a fiorentina játékos halála, mert nem ismerte őt személyesen?
és mert minden nap rengeteg gyerek hal meg, mégse emlékezünk meg miattuk?
vagy mi az az egetrengetően vállalhatatlan kjelentés, ami a drága hópehely lelkeket bántja?
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. március 15., csütörtök 12:22
Itt egyedul neked bantja a lelkedet ha valaki nem szopkodja korbe es agyatlannak tartja.H.E.H.E. írta:magyarázd már el mi a baj.
vmi olyasmi ez, mint mult héten amikor daniel alves elmondta, hogy őt nem rázta meg a fiorentina játékos halála, mert nem ismerte őt személyesen?
és mert minden nap rengeteg gyerek hal meg, mégse emlékezünk meg miattuk?
vagy mi az az egetrengetően vállalhatatlan kjelentés, ami a drága hópehely lelkeket bántja?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 15., csütörtök 12:12
magyarázd már el mi a baj.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. március 15., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. március 14., szerda 20:32
Persze hogy jobb Kroos. CR meg aztan plane. Nem is ertem hogy kerult ez szoba. Es hogy meg mindig Neymarrol van szo meg CRel hasonlitgatjuk itt. Hat vicc. A cipojet nem viheti a brazil.Steve írta:Azt nem értem azért, hogy mitől lenne jobb játékos Neymar, mint Kroos meg Marcelo?!
Mindkettő a posztján nálam a világ legjobbja. Azon túl, hogy a feladatukat tökéletesen ellátják, még egy rakat extrát is adnak a dologhoz. Nem a jelenlegi kiöregedő Marcelora gondolok.
Neymar szép dolgokra képes, de az olimpián kívül(meg a lófasz nulla vonalas francia kiscsapatokon ellen) eddig még a hátán nem vitt egy csapatot sem.
Ez még változhat. Szerintem Neymar játéka most fog kiteljesedni és most van lehetősége szintet lépni, Brazíliával a nyáron pedig meg lehet mutatni, mitől a világ legjobbja most.
Eddig szerintem Kroos pl. többet tett le az asztalra, válogatott és klubb szinten is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 20:01
Neymar 26. Cr meg ket évig van legalabb. Szóval a Ce utáni időszakra Neymar mar együtt fog inni Ronaldinhoval valami brazil krimoban.h3x0r írta:A tavalyi harmadik helye tenyleg vicc kategoria, de 2015-ben a Barca BL gyozelmeben nagy szerepe volt. Az egyenes kieseses szakaszban golokban olyan szamokat hozott, amit CR-tol szokhattunk meg.rashidm írta:Neymar 3. helyei annyira komolyak, mint hogy Neuer-t meg Ribéry--t akarták Aranylabdásnak...
Nem tudom mar ki linkelt ma egy Reus interjut, de abban volt olyasmi, hogy amit egy 22-23 eves meg nem tud jol kezelni, azt egy 26-27 eves mar megoldja. Neymarbol pont ez hianyzik, egyszeruen meg mindig nem nott fel. A 400 millios ar vicc kategoria, de 200-250 millio korul siman johetne. Na meg egyebkent is 3 nap alatt visszahozna az arat, mint James.Na de viccen kivul, marketing szempontbol nehez lenne Neymarnal jobb embert talalni a Ronaldo utani idoszakra.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 14., szerda 19:59
A tavalyi harmadik helye tenyleg vicc kategoria, de 2015-ben a Barca BL gyozelmeben nagy szerepe volt. Az egyenes kieseses szakaszban golokban olyan szamokat hozott, amit CR-tol szokhattunk meg.rashidm írta:Neymar 3. helyei annyira komolyak, mint hogy Neuer-t meg Ribéry--t akarták Aranylabdásnak...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 14., szerda 19:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 14., szerda 19:27
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. március 14., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 14., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 14., szerda 18:59
Felesleges egyenlő mércével nézni, mert bármi van Neymar nálad mindig előrébb van. Nem mondta senki hogy egy NB II-es balfasz. Hanem azt, hogy ahogy viselkedik a pályán, azért ne jöjjön ide hogy ő legyen a kiskirály. Aztán meg bomlassza csak a csapategységet. Jönnek majd a brazil haverok, meg a XXX stábja is. Hát kösz, nekem nem kell. Főleg nem ennyiért.H.E.H.E. írta:Neymar 3. helyei annyira komolyak, mint hogy Neuer-t meg Ribéry--t akarták Aranylabdásnak... Elismerem, hogy piszok jó játékos, de mint ember... nálam mint ember, páran előtte vannak. Csak ha már megemlítette más: Marcelo. De mondhatnám Varane-t, Modric-t.![]()
kurvára számít milyen ember valaki, amikor a pályán mutatott teljesítményét díjazzák.
ezek alapján pl maradona kb a valaha volt legrosszabb játékos![]()
vagy akár cruyff, vagy akár sorolhatnám a brazil vagy német legendákat, akik kurvákkal, drogokkal és alkohollal töltötték el pályafutásuk jó részét. de nyilván most neymart kell szidni, mert minden mozdulata videóra van véve.
hát ne is gondolj inkább bele mik mehettek akkor, amikor még semmi ilyen facebook meg insta meg ilyenek nem voltak, ott mi mehetett...
18-as karika, aztán inkább engedjétek el ezt a neymar sztorit, ejnye csúnya kisköcsög nyikhaj, elment egy pár buliba és jól érezte magát barbival...
tehát amiket a barcával nyert, az mind nem számít, mert ott végig a pad végén ült lyukas zoknibanNyerni valami értelmeset (ami nem a francia bajnoki cím)
ha ezekhez hasonlítod, akkor mindegyik mai játékos balfasz, nem?Még egy dolog.
viszont ha kivesszük a kalapból őket, akkor simán egyértelmű, hogy neymar a legjobb játékos.
mondod itt nekem kroost, marcelot.
ha csak mint futballtudást, képességeket, adottságokat nézem - ha már posztonként mások -, akkor neymar jobb mindkettőnél.
(egyedül ha bappét mondja vki, azt tudnám elfogadni, bár én sokkal többet várok tőle, mert sokkal többre képes sztem.)
elmehetünk, de nem tudsz olyan játékost mondani, aki adottságokban, képességekben, összességében futballtudásban jobb nála (a 2 evidens emberen kívül).Ne menjünk el, mert nem kedvez Neymarnak?
olyan ez, mint michael jordan korszaka, ott se nyert soha senki bajnokságot rajta kívül, tehát akkor mindenki más lófasz volt? tehát neymar is lófasz?
akkor rakjuk ide az elmúlt 10 évből mindenkit a madridból, aki céronaldo mellett játszhatott...És úgy jön ide, hogy 26 éves, hogy csak azért nyert eddig bármit is, mert Messi mellett focizhatott.
nézzük akkor egyenlő mércével az egészet kéremszépen.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 14., szerda 18:46
Neymar 3. helyei annyira komolyak, mint hogy Neuer-t meg Ribéry--t akarták Aranylabdásnak... Elismerem, hogy piszok jó játékos, de mint ember... nálam mint ember, páran előtte vannak. Csak ha már megemlítette más: Marcelo. De mondhatnám Varane-t, Modric-t.
tehát amiket a barcával nyert, az mind nem számít, mert ott végig a pad végén ült lyukas zoknibanNyerni valami értelmeset (ami nem a francia bajnoki cím)
ha ezekhez hasonlítod, akkor mindegyik mai játékos balfasz, nem?Még egy dolog.
elmehetünk, de nem tudsz olyan játékost mondani, aki adottságokban, képességekben, összességében futballtudásban jobb nála (a 2 evidens emberen kívül).Ne menjünk el, mert nem kedvez Neymarnak?
akkor rakjuk ide az elmúlt 10 évből mindenkit a madridból, aki céronaldo mellett játszhatott...És úgy jön ide, hogy 26 éves, hogy csak azért nyert eddig bármit is, mert Messi mellett focizhatott.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem