Tegnap 53 megaval szedtem.Victor írta:
Esetleg van valakinek ezzel a verzióval tapasztalata? Az ncore által felajánlott qBittorrente-re megérné átváltani?

A felület egyszerű. Szinte ugyanaz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 17., szombat 15:31
Tegnap 53 megaval szedtem.Victor írta:
Esetleg van valakinek ezzel a verzióval tapasztalata? Az ncore által felajánlott qBittorrente-re megérné átváltani?
HozzászólásSzerző: Victor » 2018. március 17., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 17., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. március 17., szombat 13:47
Hát sztem mai napig rengetegen használják a 2.2.1-et, én is azt használtam, amikor még torrenteztem.wZoLee7 írta:használd mindig a legfrissebbet, ez azokra vonatkozik akik ezer éves verziókat használnak, nem sok ilyen van szerintemRealAsensio írta:Allitolag a utorrent hasznalata nagyon veszelyesse valt, mivel rengeteg sulyos problemara derult feny, tobbek kozott adatlopasokat tudnak altala csinalni, a fertozotte valhat a gep. Mielott megjelent ez a hir, nekem is feltunt, hogy lassabban jonnek le az adatok, a letoltesi sebesseg a kurvagyors internetem ellenere sem porog fel. Ugyhogy en elhiszem ezt a hirt, letoroltem es feltettem a bittorrentet, egyelore meg vagyok elegedve vele, kurvagyors.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 17., szombat 12:14
használd mindig a legfrissebbet, ez azokra vonatkozik akik ezer éves verziókat használnak, nem sok ilyen van szerintemRealAsensio írta:Allitolag a utorrent hasznalata nagyon veszelyesse valt, mivel rengeteg sulyos problemara derult feny, tobbek kozott adatlopasokat tudnak altala csinalni, a fertozotte valhat a gep. Mielott megjelent ez a hir, nekem is feltunt, hogy lassabban jonnek le az adatok, a letoltesi sebesseg a kurvagyors internetem ellenere sem porog fel. Ugyhogy en elhiszem ezt a hirt, letoroltem es feltettem a bittorrentet, egyelore meg vagyok elegedve vele, kurvagyors.
Zenére egyébként nem szoktam torrentet használni, elég sok csak zenével foglalkozó oldal van, bár rég nem jártam egyiken sem, az egyik ilyen a music team, többnyire elektronikus zenék voltak asszem, de kérni is simán lehetett, de mondom, rég nem láttam, kitudja most kik viszik, egy próbát megér ha gondolodSierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 17., szombat 11:41
Hiszen a kalózok még mindig élnek.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 17., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. március 16., péntek 22:24
Köszi, ránézek!h3x0r írta:En sorozatokra, foleg late night showkra a RARBG -t szoktam hasznalni. Nem tudom a zene archivumuk mekkora, de egy probat meger.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 16., péntek 21:47
Pirelli snowprot szerettem nagyon. Persze itthon mások a kihívások mint ott. Hankook sem rossz, kicsit hangosabb de joarasitas eseten el tudtam tekinteni tőle.Steve írta:Sima téligumival tolom már.Realista24 írta:Szöges Hankook is van már?![]()
![]()
Sima Pirelli télivel voltak gondjaim, az csúszott mint a fene.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 16., péntek 21:39
En sorozatokra, foleg late night showkra a RARBG -t szoktam hasznalni. Nem tudom a zene archivumuk mekkora, de egy probat meger.Sierra írta:Tud valaki olyan torrent oldalt, ami a PirateBay és az isoHunt után maradt űrt tölti ki?sajnos ncore-on sokféle zene nincs fent, ami kéne. Jöhet privátban is!
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. március 16., péntek 21:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 15., csütörtök 20:50
Sima téligumival tolom már.Realista24 írta:Szöges Hankook is van már?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 19:20
Szöges Hankook is van már?Steve írta:sebydani írta:Remélem mindenki lelkesen kattingatja a Hankook hirdetést
Bocs Hankook gumik vannak a Mazdán!![]()
Én megtettem mindent a csapatért, a Madridomért, érted.
Mint egy nagy család, csupa móka és kacagás. Keblemre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 19:19
Nem kell kattintani rásebydani írta:Remélem mindenki lelkesen kattingatja a Hankook hirdetést
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 14., szerda 22:59
Mielőtt jobban egymásba szeretünk tisztázni szeretném, hogy a nagy család és keblemre dolgokat nem úgy értettem ám.sebydani írta:Te vagy itt az egyik utolsó reménysugár SteveSteve írta: Mint egy nagy család, csupa móka és kacagás. Keblemre.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 14., szerda 22:48
Te vagy itt az egyik utolsó reménysugár SteveSteve írta: Mint egy nagy család, csupa móka és kacagás. Keblemre.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. március 14., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 14., szerda 22:41
sebydani írta:Remélem mindenki lelkesen kattingatja a Hankook hirdetést
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 14., szerda 22:31
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem