Ezzel kezdeném, mert sztem ilyen összegből bármikor bőven összelehet rakni egy olyan gépet, ami az igényeidnek megfelelő. Felesleges várni, mert nagy spórolást úgysem tudnál elkövetni, max 1-2 ezer forintban lenne mérhető a dolog, de a "kiesett idővel" (tudom, hogy kihúzod addig laptoppal, de akkoris) nem arányos.VanillaSky írta:Pénzügyi oldalról 180 ezer jó magyar forintnál ne legyen több a végösszeg. Az alkatrészeket Budapesten vagy Győrben tudnám beszerezni, persze ha nem házhoz szállításos webáruházat ajánlotok.
Még egy kérdés, mikor éri meg rendelni? (Karácsony előtt-után? vagy informatikus berkekben van általam nem ismert dátum ami az év fordulópontja?) Azért kérdezem mert laptoppal kihúzom, ha lehet kedvezményesen is beszerezni 1-2 hónapon belül.
Házat és tápot ajánlanék neked, mivel ezzel eléggé képben vagyok mostanában, a többit rábízom a hozzább értőkre, tehát:VanillaSky írta:Ház+táp
A dizájn nem érdekel, egyszerű fekete ház, semmi cécó.
Ház: Zalman Z9
Táp: FSP Aurum S Gold 400W
Ezenkívül én még nagyon tudnám ajánlani egy SSD vételét, mert jelentősen gyorsít a rendszerműveleteken a hagyományos HDD-hez képest. De pontos terméket nem mondanék, mivel nem merültem el még bennük túlságosan, egy esetlegesen gyengébb cuccot meg nem akarok ajánlani.