Neymar 3. helyei annyira komolyak, mint hogy Neuer-t meg Ribéry--t akarták Aranylabdásnak... Elismerem, hogy piszok jó játékos, de mint ember... nálam mint ember, páran előtte vannak. Csak ha már megemlítette más: Marcelo. De mondhatnám Varane-t, Modric-t.

kurvára számít milyen ember valaki, amikor a pályán mutatott teljesítményét díjazzák.
ezek alapján pl maradona kb a valaha volt legrosszabb játékos

vagy akár cruyff, vagy akár sorolhatnám a brazil vagy német legendákat, akik kurvákkal, drogokkal és alkohollal töltötték el pályafutásuk jó részét. de nyilván most neymart kell szidni, mert minden mozdulata videóra van véve.
hát ne is gondolj inkább bele mik mehettek akkor, amikor még semmi ilyen facebook meg insta meg ilyenek nem voltak, ott mi mehetett...
18-as karika, aztán inkább engedjétek el ezt a neymar sztorit, ejnye csúnya kisköcsög nyikhaj, elment egy pár buliba és jól érezte magát barbival...
tehát amiket a barcával nyert, az mind nem számít, mert ott végig a pad végén ült lyukas zoknibanNyerni valami értelmeset (ami nem a francia bajnoki cím)

ha ezekhez hasonlítod, akkor mindegyik mai játékos balfasz, nem?Még egy dolog.
viszont ha kivesszük a kalapból őket, akkor simán egyértelmű, hogy neymar a legjobb játékos.
mondod itt nekem kroost, marcelot.
ha csak mint futballtudást, képességeket, adottságokat nézem - ha már posztonként mások -, akkor neymar jobb mindkettőnél.
(egyedül ha bappét mondja vki, azt tudnám elfogadni, bár én sokkal többet várok tőle, mert sokkal többre képes sztem.)
elmehetünk, de nem tudsz olyan játékost mondani, aki adottságokban, képességekben, összességében futballtudásban jobb nála (a 2 evidens emberen kívül).Ne menjünk el, mert nem kedvez Neymarnak?
olyan ez, mint michael jordan korszaka, ott se nyert soha senki bajnokságot rajta kívül, tehát akkor mindenki más lófasz volt? tehát neymar is lófasz?
akkor rakjuk ide az elmúlt 10 évből mindenkit a madridból, aki céronaldo mellett játszhatott...És úgy jön ide, hogy 26 éves, hogy csak azért nyert eddig bármit is, mert Messi mellett focizhatott.
nézzük akkor egyenlő mércével az egészet kéremszépen.