Van felvétel szerkesztőnek, hozhatod a másik felét.H.E.H.E. írta: telefonról irtam, ott meg rögtön a fórum nyilik, nem szoktam a gagyi hireket olvasni, úgyis a fele hiányzik mindig

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 13., kedd 17:55
Van felvétel szerkesztőnek, hozhatod a másik felét.H.E.H.E. írta: telefonról irtam, ott meg rögtön a fórum nyilik, nem szoktam a gagyi hireket olvasni, úgyis a fele hiányzik mindig
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 13., kedd 17:49
telefonról irtam, ott meg rögtön a fórum nyilik, nem szoktam a gagyi hireket olvasni, úgyis a fele hiányzik mindigRealista24 írta:Hallod, reggel nyolckor beírtam, meg még cikket is róla. De köszi, legalább linkelnédH.E.H.E. írta:Na as szerint nike beugrik a neymar bizniszbe a jelenlegi adifas altal adott evi 40 millara radobnanak egy 100ast evente pluszban, ha ok lennenek a ponzorok nyartol, plusz neymar uzletbe is besegitenenek vmikepp.
A ket legnagyobb nike focista a madridban, meg meg ha jon bappe, akkor 3, tökéletes
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 13., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 13., kedd 17:29
Pedig már neked is írtam asszem.Süti írta: De miért? Valaki komolyan fejtse már ki hogy miért lenne annyira nagy erősítés, és mi alapján. Mostmár tényleg kíváncsi vagyok rá.
Mutatókat hoz? Nem.
Jelenleg többet tesz hozzá a PSG csapatjátékához mint amennyit elvesz az öncélúsága? Nem igazán.
Volt húzóember hosszabb ideig éles helyzetben bárhol? Nem rémlik.
Vezér alkat? Hát, ilyen vezére a Realnak inkább ne legyen.
Komolyan, mi az, amiért ekkora erősítés lenne a brazil?
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. március 13., kedd 17:21
lemaradt h Internet Explorer-ből küldveH.E.H.E. írta:Na as szerint nike beugrik a neymar bizniszbe a jelenlegi adifas altal adott evi 40 millara radobnanak egy 100ast evente pluszban, ha ok lennenek a ponzorok nyartol, plusz neymar uzletbe is besegitenenek vmikepp.
A ket legnagyobb nike focista a madridban, meg meg ha jon bappe, akkor 3, tökéletes
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 13., kedd 17:21
Hallod, reggel nyolckor beírtam, meg még cikket is róla. De köszi, legalább linkelnédH.E.H.E. írta:Na as szerint nike beugrik a neymar bizniszbe a jelenlegi adifas altal adott evi 40 millara radobnanak egy 100ast evente pluszban, ha ok lennenek a ponzorok nyartol, plusz neymar uzletbe is besegitenenek vmikepp.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 13., kedd 17:20
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 13., kedd 17:12
De miért? Valaki komolyan fejtse már ki hogy miért lenne annyira nagy erősítés, és mi alapján.M1Ö írta:
Akkor elértem a célom.![]()
Na de viccet félre téve... Sokszor én sem tudom normálisan megítélni, mert nem tudok elmenni a fetrengédei mellett pl. De baszki, ha ezeket elengedem, akkor rá kell jöjjek, hogy akkora erősítés lenne, hogy beszarás. Pont az ő (vagy Hazard) játéka kellene pluszba ebbe a csapatba. Hazard azért nincs annyira jó, mint ő. De mellette tényleg az szól pluszba, hogy jóval olcsóbb lenne, nem lenne akkora rizikó és azért nem annyival gyengébb játékos. A Sané vonalat meg egyelőre hagyjuk, bár neki is parádé szezonja van.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 13., kedd 16:42
Akkor elértem a célom.RealMadridFanatic írta:Jajj, elpirultam.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 13., kedd 16:31
M1Ö írta:Srácok, azért az elvárásoknak is vannak határai.Lassan ott fogunk tartani, hogy csak M'Bappé-t fogadná el a fórum 90%-a, ami teljesen komolytalan.
Nekem sem szimpatikus, 400 millióért a fenének sem kéne, de elég rendesen átestetek a ló túloldalára. RMFanatic teljesen jól látja, annál objektívebben nem nagyon lehetett összefoglalni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 13., kedd 16:28
Ezt már szeretem!dzsi91 írta:Nem mindenki csak mbappet akarja.Nekem Hazard kell.100szor inkább mint neymár.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 13., kedd 16:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 13., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 13., kedd 14:33
MindigRealMadridFanatic írta:Realista24 írta:Egyet ne felejtsetek el. Ez a Real Madrid, ezért a mezért sokan lemennének kutyába, csak hogy felhúzhassák egyszer. Főleg a BL címvédés óta. Ez a mez képes megváltoztatni az embert, és abban is biztosak lehettek, hogy Zidane és Pérez is tisztában vannak Neymar fasságaival.
De ha a leigazolása mellett döntenek, az azért lesz, mert nem ítélik el előre a múltja alapján és megkapja élete lehetőségét.
Naiv vagy.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 13., kedd 14:31
Realista24 írta:Egyet ne felejtsetek el. Ez a Real Madrid, ezért a mezért sokan lemennének kutyába, csak hogy felhúzhassák egyszer. Főleg a BL címvédés óta. Ez a mez képes megváltoztatni az embert, és abban is biztosak lehettek, hogy Zidane és Pérez is tisztában vannak Neymar fasságaival.
De ha a leigazolása mellett döntenek, az azért lesz, mert nem ítélik el előre a múltja alapján és megkapja élete lehetőségét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 13., kedd 14:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 13., kedd 14:08
ennyi, meg onnan mehet filmezni, kövi tripla x-ben akár főszerepre is hajthatnaziro4vr írta:Én ebben nem hiszek, hogy párizs hercege megjön Madridba, világrekord összegért, álmai mezébe, tele van vele minden, és ő majd alázattal és felelősségteljesen viseli ezt.
Ronaldo már úgy jött ide, hogy Angliában vérrel és verítékkel megdolgozott azért, hogy a legjobb legyen. Ahogy megtette aztán Madridban is.
Én ezt Neymarban nem látom. Csinálná a showt, a cirkuszt, tapsolnánk olyan gólokat verne, de önmagában ez engem nem elégítene ki.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 13., kedd 13:00
Szerintem meg Ti nézitek teljesen hülyének a gyereket, már-már egy agyatlan Balotelliként van kezelve, de meggyőzni nem akarlak.Kerlon írta:Első két bekezdésre se annyit tudok írni, hogy naív vagy. Senkit se igazán tisztelnek a faterjával.
Ezt azért írtam, hogy ha valaki felhozza érvként a gyengének vélt teljesítménye igazolására az ellenünk játszott meccset, azt el tudom fogadni, hogy ott nem a megfelelő döntéseket hozta. Nem arra akartam célozni, hogy ez hosszú távon elfogadható lenne.Kerlon írta:hogy nem jöttek be a húzásai és túltolta a vezér alkatot, de rendben van, akkor jobban kell imádnod majd, mint R-nek Benzemát. Mindezt 200-400 millió euróért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 13., kedd 12:21
Első két bekezdésre se annyit tudok írni, hogy naív vagy. Senkit se igazán tisztelnek a faterjával.RealMadridFanatic írta:Kerlon írta:Apucinak ne tudott volna ellentmondani? Dehogynem.
Kiváltságai ellenére muszáj volt hisztiznie egy szaros 11-esen pár gólos előnynél? Nem hiszem.
Mégha Neymar fejéblő is pattannak ki? Szerinted itt majd nem kezdene el ilyenekkel bomlasztani/sakkban tartani? Mesélj még.
Gerinctelenül (jogilag rendben van) kér hűség bónuszt? Úgy van.
Egy elismerés vágyó elkényeztettet nagy gyerek, akinek ahogy ziro is írta kell a cirkusz meg a sztárkodás. Jó helyen van ő ott ahol, komolytalan az egész.
Grátiszban továbbra sem volt még európai klub csapatban folyamatos jó teljesítménye vagy nem volt túl sok létfontosságú meccsen húzóember.
Remélem Madridba csak úgy teszi be a lábát, mint legutóbb. És úgyis távozik.
Sok dologban igazat adok, de Ti nem érzitek a különbséget egy PSG és egy Real Madrid között? Amit ott megtehet, itt biztosan nem, és annyira nem tartom agyhalottnak, hogy bepróbálkozna. Messi mellett sem hisztizett így.
És de, mondhatna nemet az apjának, de lépten-nyomon nyilatkozat milyen sokra tartja, becsüli, egy fiú nem biztos, hogy könnyen szembemegy az apjával, még ha nem is ért egyet teljesen (meg persze Ő is egy raklap pénzt tett el, nem vagyok hülye).
A teljesítménye mondjuk szerintem a Barcában is jó volt, és most a PSG-ben is, más kérdés, hogy a francia liga színvonala nem túl acélos. Ettől még kiemelkedőt nyújt. Az, hogy épp ellenünk nem jöttek be a húzásai, vagy túltolta, az rendben van.
Egész jó mögöttes csapat lehet mögött, hogy ez még össze is jöhessen.H.E.H.E. írta:majd amikor a vezetésével megnyerjük a 6. vébécímet, akkor majd kelleni fog nektek is ide madridba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 13., kedd 12:15
Kerlon írta:Apucinak ne tudott volna ellentmondani? Dehogynem.
Kiváltságai ellenére muszáj volt hisztiznie egy szaros 11-esen pár gólos előnynél? Nem hiszem.
Mégha Neymar fejéblő is pattannak ki? Szerinted itt majd nem kezdene el ilyenekkel bomlasztani/sakkban tartani? Mesélj még.
Gerinctelenül (jogilag rendben van) kér hűség bónuszt? Úgy van.
Egy elismerés vágyó elkényeztettet nagy gyerek, akinek ahogy ziro is írta kell a cirkusz meg a sztárkodás. Jó helyen van ő ott ahol, komolytalan az egész.
Grátiszban továbbra sem volt még európai klub csapatban folyamatos jó teljesítménye vagy nem volt túl sok létfontosságú meccsen húzóember.
Remélem Madridba csak úgy teszi be a lábát, mint legutóbb. És úgyis távozik.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem