Sima téligumival tolom már.Realista24 írta:Szöges Hankook is van már?

Sima Pirelli télivel voltak gondjaim, az csúszott mint a fene.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 15., csütörtök 20:50
Sima téligumival tolom már.Realista24 írta:Szöges Hankook is van már?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 19:20
Szöges Hankook is van már?Steve írta:sebydani írta:Remélem mindenki lelkesen kattingatja a Hankook hirdetést
Bocs Hankook gumik vannak a Mazdán!![]()
Én megtettem mindent a csapatért, a Madridomért, érted.
Mint egy nagy család, csupa móka és kacagás. Keblemre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 15., csütörtök 19:19
Nem kell kattintani rásebydani írta:Remélem mindenki lelkesen kattingatja a Hankook hirdetést
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 14., szerda 22:59
Mielőtt jobban egymásba szeretünk tisztázni szeretném, hogy a nagy család és keblemre dolgokat nem úgy értettem ám.sebydani írta:Te vagy itt az egyik utolsó reménysugár SteveSteve írta: Mint egy nagy család, csupa móka és kacagás. Keblemre.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 14., szerda 22:48
Te vagy itt az egyik utolsó reménysugár SteveSteve írta: Mint egy nagy család, csupa móka és kacagás. Keblemre.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. március 14., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 14., szerda 22:41
sebydani írta:Remélem mindenki lelkesen kattingatja a Hankook hirdetést
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 14., szerda 22:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 14., szerda 6:22
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2018. március 13., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 12., hétfő 23:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 12., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 12., hétfő 21:32
Köszöntem, felkarcoltam.csababarca írta:
GHair, Apáczai Csere János utca, keresd Varga Zolit, hivatkozz rám. (Csaba...)
3200 mosás, vágán, wax, szakálligazítás, olajozás, stb...szóval nem is drága BP-hez képest.
http://hairz.hu/
Egyszer voltam, kb mikor nyitottak, talán Dob utcában, de 0 színvonal volt indokolatlan áron. Azért felírom ezt is, hátha.BlancoMark írta:Latom hogy nalad a Barber Shop tiltolistas, es bizony vannak koztuk borzaszto helyek, meg is a Bajcsy Barber Shopban ajanlanam Áront, ugyes a srac nagyon. Ha nem akarsz kockaztatni mindenfelekeppen odamenj.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 12., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. március 12., hétfő 21:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. március 12., hétfő 21:21
GHair, Apáczai Csere János utca, keresd Varga Zolit, hivatkozz rám. (Csaba...Süti írta:Urak, ha már pörög az off, pesten jó férfifodrászt tudnátok ajánlani? Lehetőleg emberi áron, ahol a skillt fizeted meg, és nem azért 5 ezer a 10 perces összecsapott munka, mert divatos meg barber shop.![]()
Olyan hely kéne, ahol legalább olyan tiszteletet parancsoló hajat vágnak, mint a spártaié volt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 12., hétfő 20:44
Pont ezért kell jó fodrász, hogy ebből is kihozza a maximumot.H.E.H.E. írta: azt a négy szálat mi a fasznak vágatod?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 12., hétfő 20:29
azt a négy szálat mi a fasznak vágatod?Süti írta:Urak, ha már pörög az off, pesten jó férfifodrászt tudnátok ajánlani? Lehetőleg emberi áron, ahol a skillt fizeted meg, és nem azért 5 ezer a 10 perces összecsapott munka, mert divatos meg barber shop.![]()
Olyan hely kéne, ahol legalább olyan tiszteletet parancsoló hajat vágnak, mint a spártaié volt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 12., hétfő 20:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 12., hétfő 20:15
Mi volt a gond vele vagy mi a furcsa?ziro4vr írta:Nekem teljesen, nem vagyok hero alkat, nem szeretek zöld után kukit méregetni, elégedett vagyok.
Kuplunggal volt némi bajom, de megszoktam és nem okoz gondot már.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem