Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
ha félretesszük a személyes érzelmeket meg benyomásokat akkor is túl sokba kerülne és nem pénzügyileg sokba.
az hogy idejöjjön a fiatalok elvágása, Asensio nagyon megszívná, de ott van még Isco,Kova,Ceba, a még meg sem érkezett Viniciussal mi lesz. taktikailag teljesen beszűkülne a csapat 4-3-3ba Neymarral a baloson mert ott van és kész. nagy kérdés hogy megéri-e az egészet borítani mondjuk 4 top évért Neymartól mert nem lesz benne az mint Ronaldoban hogy átalakul, vagy inkább passzolni és folytatni a mostani munkát és a következő generációra építkezni.
szerintem amit adna a klubnak az nem érné meg hosszútávon mert bár képességekre marha jó de mikor volt hogy igazán a hátán vitte a csapatát. a Barcában is egy ilyen időszakra emlékszem ahol pár hónapig ő vitte a boltot talán 15ben majd egy Barcás megmondja de mindig Messi mögött volt akkor is amikor Messinek nem ment. pár év Neymarért szerintem nem érné meg az egész cirkusz inkább a csapatot kéne egyben tartani és csiszolni nem szétbombázni.
részemről passz lenne Neymar, túl sok negatív hozadéka lenne
az hogy idejöjjön a fiatalok elvágása, Asensio nagyon megszívná, de ott van még Isco,Kova,Ceba, a még meg sem érkezett Viniciussal mi lesz. taktikailag teljesen beszűkülne a csapat 4-3-3ba Neymarral a baloson mert ott van és kész. nagy kérdés hogy megéri-e az egészet borítani mondjuk 4 top évért Neymartól mert nem lesz benne az mint Ronaldoban hogy átalakul, vagy inkább passzolni és folytatni a mostani munkát és a következő generációra építkezni.
szerintem amit adna a klubnak az nem érné meg hosszútávon mert bár képességekre marha jó de mikor volt hogy igazán a hátán vitte a csapatát. a Barcában is egy ilyen időszakra emlékszem ahol pár hónapig ő vitte a boltot talán 15ben majd egy Barcás megmondja de mindig Messi mögött volt akkor is amikor Messinek nem ment. pár év Neymarért szerintem nem érné meg az egész cirkusz inkább a csapatot kéne egyben tartani és csiszolni nem szétbombázni.
részemről passz lenne Neymar, túl sok negatív hozadéka lenne
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert Hankook kampány vansonic írta:Neymar pont ott van ahol lennie kell. Nem is ertem minek fecsereljuk ra a karaktereket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
wZoLee7 írta:...
Jaaa, így világos, van is benne valami.
Mondjuk szerintem ez a Cé-Neymar kicsit túl van most fújva részedről, akkora baj nem lenne köztük azért érzésem szerint. Bale-el sem volt különösebb konfliktus, Neymarnak meg szépen el kellene fogadnia, hogy 1-2 évet még nem Ő lövi a tiziket. De Cé amúgy is egyre kevesebbet játszik már, a brazil meg valószínűleg többnyire pályán lenne.
Mondjuk kicsit indokolatlannak érzem a diskurzust, idén minimális esélyt látok rá, hogy érkezik, később meg már nem lesz Cé.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Neymar pont ott van ahol lennie kell. Nem is ertem minek fecsereljuk ra a karaktereket.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A személyisége egy dolog, az úgy rossz ahogy van. Na de ha idejön akarva akaratlanul de a csapat fiataljainak nagy részének meszeltek, mert marad 433. Kova és főleg Ceba továbbra sem fog több lehetőséget kapni, előbbi még talán, de utóbbi távozása biztos lenne. CR ugye alap, Bale senkinek nem fog hiányozni, de Asensio sem fog örökké a kupában szenvedni a B csapattal. Szerintem sokan, köztük Isco is bánná ha távoznia kellene, de mégis hol játszanak azok akiket ZZ jegel? Neymar és CR alap kezdő lenne, 433 alap felállás lenne. Benzemát megtartanák előre, centert sem igazolnának, mert Neymarra elmenne kb minden pénzünk. Én így értettem a csapat egység lerombolását, és igen, ezt nem is Neymar, sokkal inkább Pérez csinálná ismét.
Arra meg nem vágyok, hogy CR és Neymar egymásnak mutogasson, hogy miért nem passzol a másik, vagy h szabadrúgásoknál is csúnyán nézzenek egymásra...CR-ben 100 hogy benne lenne, Neymar Barcás, idejött és még engedjem is át a szabadrúgásokat? (mondjuk ideje lenne, de ismerjük)
Neymar leigazolásának csak és kizárólag egy esetben lenne értelme, CR eladása esetén. 1:1-ben posztra cserélnénk 1 játékost 1-ert, de én ezt is szinte kizártnak tartom, valószínűleg sokan szeretnék ha CR innen vonulna vissza
Arra meg nem vágyok, hogy CR és Neymar egymásnak mutogasson, hogy miért nem passzol a másik, vagy h szabadrúgásoknál is csúnyán nézzenek egymásra...CR-ben 100 hogy benne lenne, Neymar Barcás, idejött és még engedjem is át a szabadrúgásokat? (mondjuk ideje lenne, de ismerjük)
Neymar leigazolásának csak és kizárólag egy esetben lenne értelme, CR eladása esetén. 1:1-ben posztra cserélnénk 1 játékost 1-ert, de én ezt is szinte kizártnak tartom, valószínűleg sokan szeretnék ha CR innen vonulna vissza
- RealMadridFanatic
Kerlon írta:Nem egy csapat bomlasztó ember...Neymar kényes...Meg egy suttyó kis ...
wZoLee7 írta:Neymar bárki bármit mond rombolja a csapategységet...végleg a partvonalra tennénk olyan játékosokat akikben sokkal több van...
Most minden támadás nélkül, komolyan kérdezem, a személyes ellenszenven kívül mi alapján jelentitek ki ezeket ilyen biztosan? Az, hogy Kerlon suttyónak tartod, az OK, ez a véleményed, kész. De mitől vagytok egészen biztosak benne, hogy kijelentitek, hogy bomlasztja a csapategységet?
A Barcában volt ilyen? A Semedos esetre emlékszem én is, de az már akkor volt, amikor a háttérben kb. le volt zsírozva, hogy lép. Azon kívül az esetek nagy részében megvolt a teljesítmény, nem emlékszem nagy balhékra, lógásokra, buli miatti edzés, meccs kihagyásra, vagy gyengélkedésre.
Az, hogy ennél a semmi PSG-nél mindent megadtak neki, az egy dolog, nyilván él a privilégiumaival, ha már a rettentő hozzáértő arab biztosította neki az irreális kiváltságokat. Ettől számomra közel sem biztos, hogy egy ekkora klubnál, mint a Real bepróbálkozna hasonlókkal. Eleve nem úgy jönne ide, mint a megváltó, akivel be kell bizonyítani, hogy a Real bizony vonzó, top klub. Egy lehetne a sok hatalmas igazolásból, amit már eddig is bemutatott a klub és egyelőre ennyi.
A második idézethez:
sokkal több van, mint mi? Vagy ki? Nagyon csípem a srácot, de ha pl. az a kérdés, hogy Asensio legyen az egyik szélen, vagy Neymar, akkor röhögve a brazil. Aki nem akar itt játszani, és bizonyítani, annak viszlát. És ezzel nem akarom igazolni az elmeroggyant cikket a fél csapat eladásáról, mert 400Mért eszembe nem jutna idehozni Neymart, csak nem értem ezeket az egyértelmű, tuti kijelentéseket, hogy bomlasztaná a csapategységet. Az, hogy a PSG-ben esetleg van ilyen, az egy dolog, bár ott sem hallok úton-útfélen panaszkodni senkit.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te mocsok

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Na, hát ezt mondom én isRealista24 írta:Igy van. Nem akarjak megvenni ezért nem akar menni es nem akarjak eladni.d.gergo írta: Nem mintha el akarnak adni vagy el akarna menni
Ok-okozat.
![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint a gyártót, nem?H.E.H.E. írta:akik félnek neymartól, nem sportszakmai szempontok miatt teszik.
kizártnak tartom, hogy egy ilyen kultúrában és hagyományokkal teli klubnál, ilyen komoly edzői gárával és klubvezetéssel neymar kurválkodjon az éjszakában.
most sincs semmi kivetnivaló a teljesítményére, hát még ha kapna rendszert is maga köré.
gyönyörűen belesimulna a játékunkba balszélre/középre neymar, mehetne az NBC azonnal.
433 továbbra is, úgy vagyunk a legfaszábbak.
már csak annyit kérek, hogy cseréljük el a mezszponzort is a barcával.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igy van. Nem akar menni es nem akarjak eladni ezért nem akarjak megvenni. Jo a szód.gergo írta: Nem mintha el akarnak adni vagy el akarna menni
Ok-okozat.
![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
akik félnek neymartól, nem sportszakmai szempontok miatt teszik.
kizártnak tartom, hogy egy ilyen kultúrában és hagyományokkal teli klubnál, ilyen komoly edzői gárával és klubvezetéssel neymar kurválkodjon az éjszakában.
most sincs semmi kivetnivaló a teljesítményére, hát még ha kapna rendszert is maga köré.
gyönyörűen belesimulna a játékunkba balszélre/középre neymar, mehetne az NBC azonnal.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ok-okozat.Realista24 írta:Nem mintha el akarnak adni vagy el akarna menniBBeno írta:felesleges lobbizni mert maradni fog benzema. nincs ra realis kereslet.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mintha el akarnak adni vagy el akarna menniBBeno írta:felesleges lobbizni mert maradni fog benzema. nincs ra realis kereslet.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kezdek félni én ettől a nyártól. Ez a miből akarja Pérez kifizetni Neymart cikk meg egyenesen a rémálmaim alapja...
Kezdjük ott, hogy ha Neymarért kiadunk 400 milliót, MBappet meg átengedtük, akkor totál nem vagyunk normálisak. Bappenál a fizetés volt a kulcs én tudom, és nem támogatnám, hogy nagy fizetést kapjon a semmire, de Neymar legalább a kétszeresét kérné, ugyan úgy a semmire.
Áldozzuk be Balet, Benzemat és Iscot.
Bale eladása egy jó döntés lenne, nincs is mit ragozni.
Benzemat addig tartanám amig itt van CR is, ezt se nagyon kell magyarázni, de CR nem center, és sem Neymar sem a portugál nem jeleskedik a mezőnymunkában.
Isco...tudom, itt most sokan eladnák, és divat lett hibáztatni mindenért, de na...ez egy olyan nagy hiba lenne amit egy ekkora klub nem engedhet meg magának.
Ahelyett, hogy eldobnánk a hülye és sok esetben gyenge taktikánkat és észrevennénk, hogy a BBC és az alap kp-n kívül milyen játékosaink vannak, inkább szétrombolunk egy elég jó csapatot. Asensio, Isco, Kova, Ceba és Kroos még rohadt hosszú időre lehetne a csapat alapja, egy Neymar vétellel ezt ki is lehetne dobni a kukába ahogy van.
El kell adni Balet, váltani egy 2 csatáros rendszerre, ahol van ember a kp és a támadók között, mert rossz nézni, hogy mennyire szétszakad a pálya minden meccsünkön. A már említett játékosoknak nagyobb szerepet adni.
Sok esetben 2-3 játékosunk is megindul az ellenfél védelme mögé, de az érkező kiugratás helyett bevárjuk a szélső védőket és csak legurítsuk nekik a labdát. Marcelonak vehetünk egy cserét, igazolhatunk egy kapust, ha Bappe megszerezhetetlen hozzuk vissza Marianot. Azért nem kell költeni, hogy igazoljunk egy nagy sztárt.
Neymar bárki bármit mond rombolja a csapategységet. Az érkezésével simán eladnánk és végleg a partvonalra tennénk olyan játékosokat akikben sokkal több van, és ezer százalék, hogy ZZ nem akarja Neymarért beáldozni a fiatal tehetségei nagy részét
Kezdjük ott, hogy ha Neymarért kiadunk 400 milliót, MBappet meg átengedtük, akkor totál nem vagyunk normálisak. Bappenál a fizetés volt a kulcs én tudom, és nem támogatnám, hogy nagy fizetést kapjon a semmire, de Neymar legalább a kétszeresét kérné, ugyan úgy a semmire.
Áldozzuk be Balet, Benzemat és Iscot.
Bale eladása egy jó döntés lenne, nincs is mit ragozni.
Benzemat addig tartanám amig itt van CR is, ezt se nagyon kell magyarázni, de CR nem center, és sem Neymar sem a portugál nem jeleskedik a mezőnymunkában.
Isco...tudom, itt most sokan eladnák, és divat lett hibáztatni mindenért, de na...ez egy olyan nagy hiba lenne amit egy ekkora klub nem engedhet meg magának.
Ahelyett, hogy eldobnánk a hülye és sok esetben gyenge taktikánkat és észrevennénk, hogy a BBC és az alap kp-n kívül milyen játékosaink vannak, inkább szétrombolunk egy elég jó csapatot. Asensio, Isco, Kova, Ceba és Kroos még rohadt hosszú időre lehetne a csapat alapja, egy Neymar vétellel ezt ki is lehetne dobni a kukába ahogy van.
El kell adni Balet, váltani egy 2 csatáros rendszerre, ahol van ember a kp és a támadók között, mert rossz nézni, hogy mennyire szétszakad a pálya minden meccsünkön. A már említett játékosoknak nagyobb szerepet adni.
Sok esetben 2-3 játékosunk is megindul az ellenfél védelme mögé, de az érkező kiugratás helyett bevárjuk a szélső védőket és csak legurítsuk nekik a labdát. Marcelonak vehetünk egy cserét, igazolhatunk egy kapust, ha Bappe megszerezhetetlen hozzuk vissza Marianot. Azért nem kell költeni, hogy igazoljunk egy nagy sztárt.
Neymar bárki bármit mond rombolja a csapategységet. Az érkezésével simán eladnánk és végleg a partvonalra tennénk olyan játékosokat akikben sokkal több van, és ezer százalék, hogy ZZ nem akarja Neymarért beáldozni a fiatal tehetségei nagy részét
- Mester77
Én nem akarok rosszat neki. De itt sem szívesen látnám
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Ha csak részleges, akkor májusra patent lehet. Meglátjuk.Kerlon írta:derékszöget zártbe a bokája a lábszárával, szóval elég bravúr felépülés fog ott kelleni, ha nincsenek acélból a szalagjaiV. Mester 77 írta:Én azért bízom benne, h így, h Kane megsérült és lehet meg a VBt is kihagyja, végre letesznek róla, és még csak hírből sem hozzák össze velünk.
derékszöget zártbe a bokája a lábszárával, szóval elég bravúr felépülés fog ott kelleni, ha nincsenek acélból a szalagjaiV. Mester 77 írta:Én azért bízom benne, h így, h Kane megsérült és lehet meg a VBt is kihagyja, végre letesznek róla, és még csak hírből sem hozzák össze velünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mester77
Én azért bízom benne, h így, h Kane megsérült és lehet meg a VBt is kihagyja, végre letesznek róla, és még csak hírből sem hozzák össze velünk.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
felesleges lobbizni mert maradni fog benzema. nincs ra realis kereslet.
Csatárposztra Kane-Lewa-Icardi
Szélsőbe Neymar-Hazard-Salah van a kalapban az újságok szerint.
E van. ezt kell szeretni. Én Mbappéra semmi esélyt nem látok még 2-3 évig. Akkor se lenne rossz vétel...
Bár Ronaldo állítólag lobbizik azért, hogy Benya maradjon és hogy megfelelő helyettes kell mellé aki Mariano vagy Icardi kéne hogy legyen. Én a legjobban Marianonak örülnék.
Az uefa lecsapna az ultrákra, a psg meccsen telt be a pohár, az elmúlt hónapok eseményei után (Bilbao-Szpartak, PAOK pl), úgyhogy komoly büntik, intézkedések várhatóak.
Szélsőbe Neymar-Hazard-Salah van a kalapban az újságok szerint.
E van. ezt kell szeretni. Én Mbappéra semmi esélyt nem látok még 2-3 évig. Akkor se lenne rossz vétel...
Bár Ronaldo állítólag lobbizik azért, hogy Benya maradjon és hogy megfelelő helyettes kell mellé aki Mariano vagy Icardi kéne hogy legyen. Én a legjobban Marianonak örülnék.
Az uefa lecsapna az ultrákra, a psg meccsen telt be a pohár, az elmúlt hónapok eseményei után (Bilbao-Szpartak, PAOK pl), úgyhogy komoly büntik, intézkedések várhatóak.