Süti írta:És Neymar mikor tett le olyan teljesítményt hogy kifizessünk érte ennyi pénzt? Mikor vitt csapatot a hátán, mikor volt kiemelkedő éve?
Jaa, 400ért eszembe nem jutna hozni, csak a kivételezett, csapatbomlasztó részre reagáltam.
Egyébként szerintem sokkal jobb játékos, mint az itteni megítélése,a Barcában is jó volt Messi árnyékában, folyamatosan leköt két védőt, és igaz, hogy Carvajal nem volt idén olyan nagy formában, de azért szépen meg lett forgatva párszor a brazil által, pedig alapvetően elit védő a spanyol.
Én hasonló áron azonnal hoznám, mint amennyiért a PSGbe ment, de miért adnák el, pláne haszon nélkül (vagy akár azzal együtt is)?
R. Carlos írta:Az elmúlt 3 bl-címet nyerő Madrid egyikében sem voltak Neymar tehetségi szintjén lévő játékosok
Cé.
Tudom, hogy változott a játéka, de tehetségben sem marad el szerintem Neymartól, a fiatalkori játéka, cselei, lendülete döbbenetesek voltak.
Ráadásul ha valaki megszállotja az egyéni sikernek IS, akkor az Ő. Korábban a játéka is öncélúbb volt, és egészen 1-2 szezonnal ezelőttig meg volt zavarodva sokszor, amíg nem lőtt gólt. Az mondjuk vitán felül áll szerintem, hogy nagy meccseken soha nem volt büdös neki a meló és beállt a sorba, sőt mi több, vezér tudott lenni a kulcspillanatokban. Ettől függetlenül rá is lehetne sütni bélyegeket, csak nem érdemes nyilván.
Ezzel nem azt mondom, hogy Neymar eddig megközelítette volna Cé eredményességét és játékoskénti nagyságát, csak addig nem ítélném el a brazilt, amíg nem látom fehérben elszórakozni a nagy lehetőségét.