Ilyen van?!Nature calls
Out&back in
Reload
Team goal
Back home
Let's keep it up

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 10., szombat 16:38
Ilyen van?!Nature calls
Out&back in
Reload
Team goal
Back home
Let's keep it up
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 10., szombat 16:18
Realista24 írta:CR 10/10 amúgy meg Ramos elilveg kiment szarni meccs közben. 5 percig nem volt pályán![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 10., szombat 16:11
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. március 8., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 8., csütörtök 15:12
Ugye ez is attól függ, hogy mit akarunk játszani. Ha maradna ez a 442, akkor a 2 szélsőtől nem várhatunk sok gólt, mert más a feladatuk, így csatár kell CR mögé, aki gólerős. Ha mondjuk ZZ ragaszkodik a 433-hoz (ami szerintem öngól lenne, amíg itt van CR), akkor már elvárás a szélsőktől a sok gól, így kell gólerős szélső és csatár CR mögé, viszont akkor Karimnak nem lenne hely.CS0ki írta:Lucas-t cserejátékosnál komolyabbra én sem tartom, de annak abszolút megbecsülöm. Ami probléma vele (is), hogy nem lő elég gólt, és CR-en kívül ez igazából mindenkire igaz, de CR meg már a megfelelő meccsekre tartogatja azokat, a többin meg nem jönnek a gólok.
Ezért jó lehetne CR mellé, ha legalább egy másik támadónk képes lenne 20-30 gólt stabilan eltenni egy szezonban. A védelmünk korrektten termel, a középpályánk is lehetne jobb, de az sem rossz, viszont elől kéne még legalább egy olyan, akitől fixen lehet várni, hogy veszélyes a kapura. Asensio lehet még ilyen talán, de most még nem az igazi.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. március 8., csütörtök 15:01
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. március 8., csütörtök 14:18
Pont emiatt nem cserélném le LV-t senkire. Ha hoznék valakit akkor a kezdöbe. De cserének nem kell jobb mint LV, pont a hozzáállása miatt. Pont ugyanolyan mint Nacho. Ha kell akkor odateszi szívét lelkét.besteve7 írta:Akk a keretbol mindenkit eladhatunk, mert mindenkinek volt eleg gyenge idoszaka a szezonban. Tenyleg nem a legjobb legtechnikasabb jatekos a keretben, es Draxlert komplettebb jobb jatekosnak tartom, viszont egy vmi nincs meg a nemetben, ami LV ben teljes mertekben meg hozza az elkotelezettseg, sziv.pheco írta:Utóbbi meccseken tényleg hasznosan játszik. Viszont volt egy hosszabb nagyon gyenge időszaka. Ha így játszik, ahogy mostanság, akkor is zavar, hogy nála alapjáraton jobb játékosok meg ülnek a padon még ha más posztokról is beszélünk.
Egyébként annyit akartam írni előbb, hogy alapembernek Draxler lehet, hogy kevés, viszont LV-nél jobb játékos, szóval az ő szerepkörére teljesen jó lenne és negyed annyiba kerülne, mint akikkel hírbe hoztak. Nyugodtabb lennék, ha jövőre a két szélre lenne mondjuk egy Hazard(?), Asensio, Draxler, LV
Ez az ember ha nem is megy neki a jatek akk felszantja a palyat, mig a nemet mar nem egy csapatbol lett kiebrudalva foleg a hozzaallasa miatt.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2018. március 8., csütörtök 14:07
Akk a keretbol mindenkit eladhatunk, mert mindenkinek volt eleg gyenge idoszaka a szezonban. Tenyleg nem a legjobb legtechnikasabb jatekos a keretben, es Draxlert komplettebb jobb jatekosnak tartom, viszont egy vmi nincs meg a nemetben, ami LV ben teljes mertekben meg hozza az elkotelezettseg, sziv.pheco írta:Utóbbi meccseken tényleg hasznosan játszik. Viszont volt egy hosszabb nagyon gyenge időszaka. Ha így játszik, ahogy mostanság, akkor is zavar, hogy nála alapjáraton jobb játékosok meg ülnek a padon még ha más posztokról is beszélünk.
Egyébként annyit akartam írni előbb, hogy alapembernek Draxler lehet, hogy kevés, viszont LV-nél jobb játékos, szóval az ő szerepkörére teljesen jó lenne és negyed annyiba kerülne, mint akikkel hírbe hoztak. Nyugodtabb lennék, ha jövőre a két szélre lenne mondjuk egy Hazard(?), Asensio, Draxler, LV
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 8., csütörtök 14:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 8., csütörtök 13:57
Az edzojenek fogalma sincs hol es hogyan kene hasznat venni. A benne rejlo potencial oriasi.dannen írta:állandóan megy a bappézás, de a srác tökéletesen megmutatta mennyire kevés még az ilyen nagy meccsekhez, főleg ha nincs mellette egy neymar kaliber. tehetséges meg minden, de itt már olyanokat is lehetett olvasni, hogy a barcának még messit is oda kéne adni érte annyira jó![]()
maradjon csak párizsban, aztán fejlődjön, mert még abszolút van hova.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 8., csütörtök 13:51
Nekem eleg volt latni ot ket meccsen. Lartam ahogy azonnal ket ember lepett ki ra es ment a harmadik is. Sebessegben mindenkit vert, baromi jo a srac, de egy fecske nem csinal nyarat.dannen írta:állandóan megy a bappézás, de a srác tökéletesen megmutatta mennyire kevés még az ilyen nagy meccsekhez, főleg ha nincs mellette egy neymar kaliber. tehetséges meg minden, de itt már olyanokat is lehetett olvasni, hogy a barcának még messit is oda kéne adni érte annyira jó![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 8., csütörtök 13:50
Utóbbi meccseken tényleg hasznosan játszik. Viszont volt egy hosszabb nagyon gyenge időszaka. Ha így játszik, ahogy mostanság, akkor is zavar, hogy nála alapjáraton jobb játékosok meg ülnek a padon még ha más posztokról is beszélünk.Realista24 írta:Nem úgy tűnik számomra, hogy LV perceit másnak kéne adni. Kiérdemelte, él vele, bizonyít. Nem übertehetség, nem lesz Aranylabdás, de nem is kell, elég, ha hozza, amit mostanában csinál. Ilyenekkel nyerünk kupákat.pheco írta:Ha LV perceit megkapná egy Draxler szintű játékos már jól járnánk. Viszont valószínűleg menni fog Bale, szóval mindenképpen kezdő szintű szélső kellene. Lehet inkább a Hazard/Sané vonal felé nézelődnék, ha Bappe és Ney elérhetetlen, csak akkor Asensio kerülne át jobbszélre, ami nem biztos, hogy jót tenne neki.
Elég nudli volt a PSG támadásban, nem igazán voltak társai a játékban. Ott szerintem még jóval tapasztaltabb, jobb játékosok is elvéreztek volna. Ő meg 19 éves és ráadásul nem is volt 100%-os állapotban. Szerintem nagyon sokat fejlődnénk vele, főleg, hogy nem tipikus szélső, Benzema helyét tökéletesen át tudná venni.dannen írta:állandóan megy a bappézás, de a srác tökéletesen megmutatta mennyire kevés még az ilyen nagy meccsekhez, főleg ha nincs mellette egy neymar kaliber. tehetséges meg minden, de itt már olyanokat is lehetett olvasni, hogy a barcának még messit is oda kéne adni érte annyira jó![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 8., csütörtök 13:49
Meg hogy fejlődön Párizsban? Ahol a pénz van előtérben, minden felett áll. Komolytalan edzővel és szakmai stábbal, pláne egy még komolytalanabb elnökkel.Remy írta:Csak az a probléma, hogy egy csapategység nélküli csapatban nem biztos, hogy úgy fog fejlődni, ahogy kéne. Pláne, ahol nem egyszer fordult elő, hogy keresztbe tesznek egymás a játékosok... Pont azért kéne most jönnie, mert még itt van CR, és mellette elég, ha csak beletanul a dolgokba (a profi hozzáállásba), nem kell egyből húzóembernek lennie. Benzema/Bale helyét megkapná a kezdőben, aztán CR távozásával pont olyan életkorba kerülne, és olyan tapasztalat lenne már mögötte ebben a csapatban, aminek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy meghatározóvá váljon. Minden adottságba megvan ehhez.dannen írta:állandóan megy a bappézás, de a srác tökéletesen megmutatta mennyire kevés még az ilyen nagy meccsekhez, főleg ha nincs mellette egy neymar kaliber. tehetséges meg minden, de itt már olyanokat is lehetett olvasni, hogy a barcának még messit is oda kéne adni érte annyira jó![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 8., csütörtök 13:48
Csak az a probléma, hogy egy csapategység nélküli csapatban nem biztos, hogy úgy fog fejlődni, ahogy kéne. Pláne, ahol nem egyszer fordult elő, hogy keresztbe tesznek egymás a játékosok... Pont azért kéne most jönnie, mert még itt van CR, és mellette elég, ha csak beletanul a dolgokba (a profi hozzáállásba), nem kell egyből húzóembernek lennie. Benzema/Bale helyét megkapná a kezdőben, aztán CR távozásával pont olyan életkorba kerülne, és olyan tapasztalat lenne már mögötte ebben a csapatban, aminek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy meghatározóvá váljon. Minden adottságba megvan ehhez.dannen írta:állandóan megy a bappézás, de a srác tökéletesen megmutatta mennyire kevés még az ilyen nagy meccsekhez, főleg ha nincs mellette egy neymar kaliber. tehetséges meg minden, de itt már olyanokat is lehetett olvasni, hogy a barcának még messit is oda kéne adni érte annyira jó![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. március 8., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 8., csütörtök 13:39
Nem úgy tűnik számomra, hogy LV perceit másnak kéne adni. Kiérdemelte, él vele, bizonyít. Nem übertehetség, nem lesz Aranylabdás, de nem is kell, elég, ha hozza, amit mostanában csinál. Ilyenekkel nyerünk kupákat.pheco írta:Ha LV perceit megkapná egy Draxler szintű játékos már jól járnánk. Viszont valószínűleg menni fog Bale, szóval mindenképpen kezdő szintű szélső kellene. Lehet inkább a Hazard/Sané vonal felé nézelődnék, ha Bappe és Ney elérhetetlen, csak akkor Asensio kerülne át jobbszélre, ami nem biztos, hogy jót tenne neki.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 8., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. március 8., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. március 8., csütörtök 13:12
Elmondták a többiek isateeemadrid írta:Akkor kérlek magyarázd már el, hátha megértem.miVida írta:Nem érted a lényeget
Ez viszont igaz és én sem ellenezném, HA beleegyzik DraxRáadásul így, hogy nem alapkezdő, szerintem bőven reális áron hozható lenne.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. március 8., csütörtök 11:28
Én mondjuk nem írtam, hogy padra jönne, szerintem itt jóval több lehetőséghez jutna. Másrészt gondolom az is egy jó érv mellettünk, hogy jóval jobbak vagyunk a PSG-nél, szóval szerintem a játékoson nagyon nem múlna.doncsontos írta:szerintem arra gondol, hogy Draxler így is mellékvágányon van párizsban, miért jönne Madridba ugyanezért, vszínű kevesebb fizuért? ha jól tudom ott 5 misit kap, nem hiszem, hogy Perez megadná neki ezt a lóvét, úgy hogy nem a kezdőbe jönne..
Igen, egyébként Ő is kevesebb praiset kapott most, de amúgy brutális milyen nyugodt és masszív kpt alkottak Casemiroval.Kovacic pedig megint bizonyította, hogy simán kezdő szint.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem