Amíg a Presidente jól viszi a klub ügyeit,engem nem igazán érdekel,hogy milyen,ha meg eltolja,a sociok úgy is eldöntik,maradjon elnök vagy sem...néhány idősebb ismerősöm szerint,az elnök kicsit Don Santjagora hajaz,azt mondják ő volt ilyen stilusú,bele mert menni meleg helyzetekbe(Puskás,akit már mindenki leírt akkorra)és ugye az akkori idők "galaktikusai",Di Stefano,Santa Maria,Copa és Gento...Perez sem akkora "szent" (illetve, hogy itt érdekes módon mindig mindenki más sz@r, szemét lehet, csak ő nem :lol:
És hát ugye tudjuk,hogy hány BEK trófea lett annak a munkának az eredménye.
Eddig amit csinál,nekem helyel-közzel rendben van,esetleg Mouval kapcsolatba lehetne vitatkozni,de ott meg nagyon megoszlanak a vélemények,tudjuk.
Özil nem hozta azt,amit mindenki várt tőle,az utóbbi időkben nagyon nem,küzdőszellem sem volt benne az uj idenyben,asszem ezzel a legnagyobb Özil fanok is egyetértenek(nem a f@szbuk huszárokra gondolok,hanem azokra akik néznek meccset)
Azt kell mondjam,hogy így,amennyit hozott a játékosok eladásából,Bale árával is megbékültem,ha már mindenképp le kellett igazolni....