De,de. Karim kellett volna, mint egy falat kenyér. A két csere után sem változott semmi se, CR kilépett a szélre középen meg senki sem volt. Casemiro-Vallejó cserének sem láttam volna az értelmét, nem egyénként volt gyenge a spanyol (bár a kapkodás és bizonytalanság azért látszott rajta, de nem igazán hibázott).Realista24 írta:Alapvetően nem Karim hiányzott szerintem.kiserik írta:Ide senki nem ír? Hát mi a tököm volt ez az első félidei "taktika"? A szünetben viszont szépet mentett, de végig hiányzott Karim, akire fel lehetett volna lőnni a bogyót.
A kezdővel volt gond. Casemiro Varane mellé raktam volna, előre pedig Asensiót vagy Lucast Bale helyére. Hátul lett volna egy stabil tankunk, elől meg egy gyors ember, aki focizni is tud, középen meg Kova lett volna a brazil helyett. Én így kezdtem volna, aztán a másodikban jöhet a padon maradt spanyol és Karim.
Mindegy, megúsztuk.
Bale totál fals, kijött egyáltalán tegnap megnézni a második félidőt vagy elment golfozni? Mondjuk játszhatott volna megint a BAL oldalon középpályást és jobbon Lucas Casemiro nélkül.