Ugye ez is attól függ, hogy mit akarunk játszani. Ha maradna ez a 442, akkor a 2 szélsőtől nem várhatunk sok gólt, mert más a feladatuk, így csatár kell CR mögé, aki gólerős. Ha mondjuk ZZ ragaszkodik a 433-hoz (ami szerintem öngól lenne, amíg itt van CR), akkor már elvárás a szélsőktől a sok gól, így kell gólerős szélső és csatár CR mögé, viszont akkor Karimnak nem lenne hely.CS0ki írta:Lucas-t cserejátékosnál komolyabbra én sem tartom, de annak abszolút megbecsülöm. Ami probléma vele (is), hogy nem lő elég gólt, és CR-en kívül ez igazából mindenkire igaz, de CR meg már a megfelelő meccsekre tartogatja azokat, a többin meg nem jönnek a gólok.
Ezért jó lehetne CR mellé, ha legalább egy másik támadónk képes lenne 20-30 gólt stabilan eltenni egy szezonban. A védelmünk korrektten termel, a középpályánk is lehetne jobb, de az sem rossz, viszont elől kéne még legalább egy olyan, akitől fixen lehet várni, hogy veszélyes a kapura. Asensio lehet még ilyen talán, de most még nem az igazi.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a játékunk, ha Lukáék visszatérnek a kezdőbe...