valamiért nem tudom komolyan venniRealista24 írta:Hivatalos.Realista24 írta:Arthur 30 millió, Barcelona. Nem hivatalosan hivatalos.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 11., vasárnap 13:22
valamiért nem tudom komolyan venniRealista24 írta:Hivatalos.Realista24 írta:Arthur 30 millió, Barcelona. Nem hivatalosan hivatalos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 11., vasárnap 12:36
Hivatalos.Realista24 írta:Arthur 30 millió, Barcelona. Nem hivatalosan hivatalos.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. március 9., péntek 12:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. március 9., péntek 11:29
lesliejr írta:Állítólag Neymar megbánta, hogy Párizsba igazolt és érdeklődött a Barca vezetésénél egy esetleges visszatérésről.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 9., péntek 10:35
ez az előtt volt h bíróságra mentek pár milláért vagy az után? egyik félnek sem fordulna meg a fejében egy visszatéréslesliejr írta:Állítólag Neymar megbánta, hogy Párizsba igazolt és érdeklődött a Barca vezetésénél egy esetleges visszatérésről.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 9., péntek 9:46
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. március 9., péntek 9:43
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 9., péntek 8:40
sebydani írta:Valaki lassan tényleg felvilágosíthatna honnan van ennyi pénzük mert én nem értem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. március 9., péntek 8:04
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 9., péntek 7:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 9., péntek 7:46
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. március 9., péntek 7:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 9., péntek 7:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 9., péntek 7:00
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 8., csütörtök 14:58
Elvileg már előző klubjánál is figyelték, nincsenek megelégedve Digne-el.Realista24 írta:Barça monitoring the progression of Lyon's Ferland Mendy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 8., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 17:39
Jah, meg ígért a gyereknek próbajátékot isH.E.H.E. írta:geci ugy benezni valamit, jott valami takarito, aztan elhittetek neki mindent, ittatok minden szavat, a kis meseit, aminek a fele se igaz, hogy jatszott egyutt puskassal, meg ronaldo volt a legjobb haverja, meg raul a gyerekenek a keresztapjaMost attól, hogy a Barcás kolléga szerint ott nincs ilyen, az nem biztos, hogy úgy is van. Én azért tudom pl. mert egy Valdebebas bejáráson elmondta az ember, aki körbevitt minket.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 6., kedd 17:17
geci ugy benezni valamit, jott valami takarito, aztan elhittetek neki mindent, ittatok minden szavat, a kis meseit, aminek a fele se igaz, hogy jatszott egyutt puskassal, meg ronaldo volt a legjobb haverja, meg raul a gyerekenek a keresztapjaMost attól, hogy a Barcás kolléga szerint ott nincs ilyen, az nem biztos, hogy úgy is van. Én azért tudom pl. mert egy Valdebebas bejáráson elmondta az ember, aki körbevitt minket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 17:01
Most attól, hogy a Barcás kolléga szerint ott nincs ilyen, az nem biztos, hogy úgy is van. Én azért tudom pl. mert egy Valdebebas bejáráson elmondta az ember, aki körbevitt minket.babaking írta:Meg is van az eredménye alig van sérültünkRealista24 írta:
Mondjuk egy Real Madridnál pont hogy meg van szabva mindenkinek, hogy mikor és mennyit és mit ehet, mikor és mennyit kell aludnia, stb.stb.![]()
Viszont meglepö, hogy erre nem figyelnek oda a Barcelonánál. Ilyen szinten ennek magától értetödönek kellene lenni, hogy minden játékosnak egyéni táplálkozási rendje van annak függvényében, hogy épp milyen célja van: gyorsulni, izmosodni, fogyni, rehabilitálódni stb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 16:50
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem