HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 8., csütörtök 9:43
Éppen ettől szép a BL, és másabb bárminél.
Itt bármi megtörténhet, teljesen mind1, hogy a 8 között lévő csapat esélyes e a végső győzelemre vagy nem, vagy mi lesz ha legközelebb a Barcával vagy a Cityvel kerülnek össze.
Párharcok vannak és erre a Juventus felkészült ahogy tudott. Ez volt a feladat. A tottenham volt a jobb csapat, mindkét meccsen, végig mezőnyfölényben fociztak. De hát létezik a catenaccio és az olasz szenvedély. Győzni akartak és azt is tudták mi a az egyetlen esélyük ezt elérni. Nézhetetlen, teljesen egyértelmű. De örülök, mert a tottenham egyébként jó csapat, akivel nem szívesen meccseltem volna megint, a Juventus két meccsen számunkra verhetőbb.
Egyébként amellett, hogy a könnyű sorsolás most nagyon jól jönne nekünk...ha mégis nehéz csapatot kapnánk, akkor én a Barca-t szeretném.
A City-t én mindenképp elkerülném, én abszolút BL győztes esélyesnek látom őket, hengerelnek hiba nélkül egész szezonban. A Bayern semleges most, európai klasszikus, egyforma esélyekkel.
De a Barca meccsel többet nyerhetünk, mint amit veszíthetünk. Ha kiverjük őket, kisebbíthetjük a spanyol bajnokságban lévő különbség jelentőségét, a BL mégiscsak BL. Árnyalhatjuk a hazai dominanciát.
Ha pedig kiesünk ellenük akkor jobb most, mint a 4 között vagy a döntőben. Akkor nyernek, hát istenem, idén ők a jobbak - mondhatjuk -, nem történelmi vereség lenne. Mi vagyunk a címvédők, mi nem távozhatunk leszegett fejjel. De a fiúkat azt hiszem semmi nem tüzelné fel jobban ennél a párharcnál, bízok bennük annyira, hogy tudjam, képesek lennének megmutatni ismét az igazi énüket, két meccsen jobbak tudunk lenni, azt érzem, és igazi csemege lenne újra egy BL El Clásico.