Ezért nem járok már arra...sok ott a Kerlon.Kerlon írta:Veszprém megye és vegyi gyümi

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 7., szerda 20:18
Ezért nem járok már arra...sok ott a Kerlon.Kerlon írta:Veszprém megye és vegyi gyümi
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 7., szerda 19:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 19:14
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 18:59
nem vitatkozok veled, miért hiszed te is meg Kerlon isCS0ki írta:Én nem ezt mondtam? A mostani gazdaság pont erre van felépítve, hogy mindenki nyújtózkodjon a takaróján túl.de most figyelj már, legrosszabb eset: 6 havi fizu, az autó kerül monnyuk 5 millába (rengeteg embernek van ilyen árkategóriájú autója, ami használtan kerül 5-be), hát ne viccelj már ,hol keresnek azok nettó 800at?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. március 7., szerda 18:51
Én nem ezt mondtam? A mostani gazdaság pont erre van felépítve, hogy mindenki nyújtózkodjon a takaróján túl.de most figyelj már, legrosszabb eset: 6 havi fizu, az autó kerül monnyuk 5 millába (rengeteg embernek van ilyen árkategóriájú autója, ami használtan kerül 5-be), hát ne viccelj már ,hol keresnek azok nettó 800at?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 17:52
De amúgy CS0ki is erről beszélt, nem vagyunk tudatosak.H.E.H.E. írta:de most figyelj már, legrosszabb eset: 6 havi fizu, az autó kerül monnyuk 5 millába (rengeteg embernek van ilyen árkategóriájú autója, ami használtan kerül 5-be), hát ne viccelj már ,hol keresnek azok nettó 800at?És nem feltétlenül lenne az baj.Persze ha mindenki tudatosan intézné a pénzügyeit, a jelenlegi gazdasági működés nagy bajban lenne.
nyilván van 1-2 ember köztük, de komolyodjunk már meg.
aki 800at visz haza, nem 5 millás autóval járkál, ez a realitás.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 17:24
de most figyelj már, legrosszabb eset: 6 havi fizu, az autó kerül monnyuk 5 millába (rengeteg embernek van ilyen árkategóriájú autója, ami használtan kerül 5-be), hát ne viccelj már ,hol keresnek azok nettó 800at?És nem feltétlenül lenne az baj.Persze ha mindenki tudatosan intézné a pénzügyeit, a jelenlegi gazdasági működés nagy bajban lenne.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. március 7., szerda 16:47
Igen, onnan jön, van is kalkulátora, amivel ki lehet számolgatni, hogy mennyibe is fáj egy autó fenntartása, érdemes ránézni. Meg amúgy is ajánlom a kiszámolót, ami persze picit radikális elsőre sok mindenben.Az Csernai Miklós volt tudtommal (kiszamolo blog)
Itt vannak a videói, az a 3-6 hónap inkább egy komplett pénzügyi világnézet része. Nem rossz amúgy, néhány ember tanulhatna egy kis tudatosságot tőle:
És nem feltétlenül lenne az baj.ez alapján akkor nagy halom ember a régi 1.3as swifttel nyomná a hitel A6 meg cayenne helyett
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 7., szerda 16:24
Az Csernai Miklós volt tudtommal (kiszamolo blog)Kerlon írta:Amúgy azt olvastam tcn, hogyha meghaladja 3-6 havi fizetésed, akkor drága számodra az autó.
CS0ki igen én is így vagyok ezzel, de nem érezném magam benne komfortosan.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 7., szerda 16:21
Arra még én is max 2-t kapok térítésmentesen.Realista24 írta:
Válogatott meccsre is érvényes, amit írtam. Off
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 16:10
ez alapján akkor nagy halom ember a régi 1.3as swifttel nyomná a hitel A6 meg cayenne helyettAmúgy azt olvastam tcn, hogyha meghaladja 3-6 havi fizetésed, akkor drága számodra az autó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 16:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 16:02
Válogatott meccsre is érvényes, amit írtam. OffSüti írta:Biztos olvassák az illetékesek amit a magyar futballról írsz néha!!444négy Egyébként a sajtójeggyel szerintem a kluboknál kell kopogtatni.Realista24 írta: MLSZ-es vagy?
Üzenjük nekik, hogy ha sajtós jegyet kérünk, akkor adjanak.![]()
Szinte akármelyik külföldi csapat ad két email után, de itthon még Mezőkövesd meccsre sem kapsz, akkor tumultus van gondolom![]()
Majdnem beírtam, hogy de ez itt off, amikor megláttam melyik topik.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. március 7., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 7., szerda 15:37
Biztos olvassák az illetékesek amit a magyar futballról írsz néha!!444négy Egyébként a sajtójeggyel szerintem a kluboknál kell kopogtatni.Realista24 írta: MLSZ-es vagy?
Üzenjük nekik, hogy ha sajtós jegyet kérünk, akkor adjanak.![]()
Szinte akármelyik külföldi csapat ad két email után, de itthon még Mezőkövesd meccsre sem kapsz, akkor tumultus van gondolom
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 7., szerda 15:32
Ja igen, itt lemaradt, hogy az nem hat éves. De eloszor eleve egy 2009-es A3 volt a téma.H.E.H.E. írta:igen, ami taxi volt és van benn 300ezer kmistimester írta:. B-classe van 9000-ért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 15:20
igen, ami taxi volt és van benn 300ezer kmistimester írta:. B-classe van 9000-ért.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 7., szerda 15:15
Abban már jó. És az méretben is Passat.Kerlon írta:Peugeot venni? 508ban már jó az elektronika?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem