igen, ami taxi volt és van benn 300ezer kmistimester írta:. B-classe van 9000-ért.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 15:20
igen, ami taxi volt és van benn 300ezer kmistimester írta:. B-classe van 9000-ért.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 7., szerda 15:15
Abban már jó. És az méretben is Passat.Kerlon írta:Peugeot venni? 508ban már jó az elektronika?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 15:10
MLSZ-es vagy?Süti írta:Kerlon írta:Peugeot venni? 508ban már jó az elektronika?
Pont nem rég láttam egy videót, ahol a beltéri lámpa kapcsolóra random el indulhatott bármi és közben tényleg az történt, hogy bekapcsolt az ablak törlő vagy a rádió.
Octavia amúgy szerintem túlértékelt. Bár az új faceliftes nekem is adja, de nem vennék. Inkább egy Rapid Spacebacket, de csak kislányos 1,2es meg 1,0ás motorokkal adják.
Kár, hogy a 2009-es mazda 3 nem túl szép, mert amúgy az elődje is adta, de rozsásodnak, mintha muszáj lenne
Kia Cee'd? Nagyon jókat hallottam róla, és itt az MLSZnél is az a céges.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 7., szerda 15:08
Kerlon írta:Peugeot venni? 508ban már jó az elektronika?
Pont nem rég láttam egy videót, ahol a beltéri lámpa kapcsolóra random el indulhatott bármi és közben tényleg az történt, hogy bekapcsolt az ablak törlő vagy a rádió.
Octavia amúgy szerintem túlértékelt. Bár az új faceliftes nekem is adja, de nem vennék. Inkább egy Rapid Spacebacket, de csak kislányos 1,2es meg 1,0ás motorokkal adják.
Kár, hogy a 2009-es mazda 3 nem túl szép, mert amúgy az elődje is adta, de rozsásodnak, mintha muszáj lenne
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 14:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 14:35
Hát a 2012es verzió is remek, de ez a két mazda koncept fog elvileg jövőre visszakösszönni az új 3-asban és 6-osban. Mondjuk gondolom kicsit szolidabbra veszik majd. 20 colos felni.H.E.H.E. írta:erre gondolsz?Kerlon írta:Tegnap genfben kiküldték a nagyszínpadra az új Toyota Auris, na az jöhetne.meg zoom-zoom mazda 3 is skyactive-val.
![]()
![]()
Amúgy nagy VW-esnek mondanám magám, Golf, Jetta, Passat... Láttam reggel egy Artheont kiszabott gyönyörű az az autó.
Kapsz egy warnt ezért a sportsauspuffért.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=uc8qx6cnvs0![]()
amugy nálam még mindig mazda rx vision, de nyilván megvárom jövőre az új RS6-ot
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 7., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 14:27
erre gondolsz?Kerlon írta:Tegnap genfben kiküldték a nagyszínpadra az új Toyota Auris, na az jöhetne.meg zoom-zoom mazda 3 is skyactive-val.
![]()
![]()
Amúgy nagy VW-esnek mondanám magám, Golf, Jetta, Passat... Láttam reggel egy Artheont kiszabott gyönyörű az az autó.
Kapsz egy warnt ezért a sportsauspuffért.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 14:24
Vagy G astrát sportauspuffalH.E.H.E. írta:hát hogy neked semmise jó.
vegyél egy jó erős suzuki stiftet, aztán hagyjál minket békén mosmár
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 14:04
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 7., szerda 14:03
Passat light? A Peugeot 508 a Passat light, nem a jó esetben kompakt Octavia. Ne vicceljünk már.kiserik írta:Kinek mi a fontos. Nekem egyik legfontosabb a megbízhatóság, ezért is vettem pl Hiluxot L200-as helyett. Na ott van "műszaki lemaradás" mindenféle cicomákban, mégis megérte. Ugyanígy a személyautónál. Nekem fontosabb, hogy megbízzak benne, mint hogy beszéljen. Az Octavia ára meg érdekes dolog. Golfhoz kell hasonlítani, de annál sokkal nagyobb autó. Én 2014-ben cseréltem le az elődöt (2009-es pdtdi RS). 3 millióért beszámították és fizettem mellé 3,5 milliót. Ennyiért nem tudtam jobb új autót találni, mint az RS Octavia némi extrával. Nagy, kényelmes, megbízható, jól megy, olcsó a fenntartása és még szép is. Persze, az hogy a zajszigetelés meg a felhasznált anyagok nem prémium dolgok, az tény (de nem is alsó kategóriások). Valahol meg kell fogni a kasszát, de Golf áron kapsz egy Passat lite-ot.
Az I30 egy példa volt. De ugyanebben az árban találsz 508-as pözsit is, meg a mobildé úgyis a barátod.Kerlon írta:Ültél már ilyen Hyundaiokban? Majdhogynem bomlik a belsejük. Illetve mintha űrhajóban ülnél. Sokkal jobbna kedvelem a letisztult elegánsabb megoldásokat, mint a "menőnek" tűnő túldiszítéseket.
Jogos, nálunk is így van. Otthon egy fos 407, az új Tuareg meg befektetésben + ingatlanban. Emez termeli a pénz, a kocsi csak viszi.Realista24 írta:G astra és több marad pecóra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 14:00
Most miért?Kerlon írta:na maradjnuk az ízlésesség határán
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 14:00
autó, motor már van, most helikopterre gyűjtök.sebydani írta:Neked minek osztogatni? A kommentjeidért annyit fizetnek itt, hogy évente cserélheted az autót
az újabbakat nem tudom, de nem hinném, hogy többet fogyasztana, mint egy 10 éves konstrukció.Én is legszívesebben Civicet vennék legközelebb, de azt olvastam sokat fogyaszt a benzines, de a 8 liter az jól hangzik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 7., szerda 13:37
Szépnek nem mondanám azt a Civicet az biztos. Amúgy én is ezeken a vonalakon gondolkoztam, de egyszerűen az nem tetszik. Többet meg nem akarok már rászánni, mert lakás témában is gondolkozom, aztán most veszek inkább 3-4 évre valami "olcsóbbat".H.E.H.E. írta:Amugy ennyi penzbol mar gyönyörű szép honda civicet veszel, ami jol megy, megbízható, keveset fogyaszt es a fel lakas belefer, annyira pakolhato, konkretan a kisse leultetettsege es emiatt feszesebb futomuve az egyetlen gyengeje es ez se hiba csak szarok hozza a magyar utak, kb evente allitani kell a szervizben rajta, nyilvan nem horror osszeg.
En nem feltetlen koltenek nemet premium markara ennyibol, inkabb japan, vagy kell meg penz es akkor lehet ujabb, jobb nemet autot. De lehet ez csak az en felfogasom
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. március 7., szerda 13:34
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem