Draxler el akarja magát adatni?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 15:08
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 14:18
egyébként én azt is megértem, ha nem jönne.Remy írta:Pedig ennél nagyobb jel nem kell egy embernek. Ki tudja mi van a háttérben, de mégis csak kölcsönszerződés van eddig. Adná az ég...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 7., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 7., szerda 14:06
Nagyon nem is lepődtem meg, legfeljebb annyiban, hogy van aki tényleg ennyire buta, vagy frusztrált, vagy mindkettő, hogy mindenáron be kell magyaráznia magának valamit, amivel megnyugtatja magát, hogy érdemtelen minden, amit elér a Real.Ez nem meglepő. Meccs előtt mindenki azt fújta, hogy mennyire erős ez a PSG, mennyi gólt lőttek (Neymarral vagy épp nélküle), mennyi hazai győzelmül van, hányszor verték ki a Real Madridot. Rólunk annyit mondtak, hogy mi vagyunk a címvédők, meg milyen szarok vagyunk a bajnokságban. Aztán jött a meccs és hirtelen gyenge, összevásárolt csapat lettek, mi meg egy tapasztalt, higgadt, bírót lefizető gárda.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 7., szerda 13:59
Ez nem meglepő. Meccs előtt mindenki azt fújta, hogy mennyire erős ez a PSG, mennyi gólt lőttek (Neymarral vagy épp nélküle), mennyi hazai győzelmül van, hányszor verték ki a Real Madridot. Rólunk annyit mondtak, hogy mi vagyunk a címvédők, meg milyen szarok vagyunk a bajnokságban. Aztán jött a meccs és hirtelen gyenge, összevásárolt csapat lettek, mi meg egy tapasztalt, higgadt, bírót lefizető gárda.RealMadridFanatic írta:Nso, Sacchi.„Azt hittem, hogy a PSG késsel a foga között játszik majd, a végén mégis egy cigarettázó Realt láthattunk. A Madrid egy borzasztóan gyenge ellenféllel került szembe. A PSG csupán játékosok csoportja, amit a Real Madrid tud, azt nem lehet megvásárolni”
Még ha értem is mire gondol, már nem egy helyen láttam megint, hogy milyen ótvar ez a PSG. Az azért senkinek nem fut át az agyán, hogy annyit fociztak a franciák, amennyit engedett nekik egy erős ellenfél? Ettől még nem feltétlen lesz egycsapásra gyenge, lúzer brigád belőlük, csak jött egy jobb.
Nem vagyok naiv, tudom, hogy az érdemeink kisebbítése az elsődleges (nem Sacchira gondolok). Ilyenkor azért édes érzés látni a sok senkiházi vergődését.![]()
Már olyan is volt, hogy erősen részrehajló volt a bíró. Bármit, BÁRMIT képesek a lelki sérültek bemagyarázni maguknak, csak nehogy el kelljen ismerni, hogy annyira mégsem gyenge a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. március 7., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 7., szerda 13:51
Nso, Sacchi.„Azt hittem, hogy a PSG késsel a foga között játszik majd, a végén mégis egy cigarettázó Realt láthattunk. A Madrid egy borzasztóan gyenge ellenféllel került szembe. A PSG csupán játékosok csoportja, amit a Real Madrid tud, azt nem lehet megvásárolni”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 13:13
Erős az öltöző, kiköpi magából a szemetet már évek óta. Kínába meg bármikor el lehet adnipheco írta:Csak mondjuk Ce 18-20 evesen nyomta hasonlo stilusban, nem 26 evesen. Kar osszehasonlitani a kettot, eg es fold a mentalitasuk, pedig tehetsegbol Ney tobbet kapott. De felolem johet, Ramos majd helyreteszi edzeseken
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 7., szerda 13:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 13:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. március 7., szerda 13:05
elismerem amit elért és csinál de sose volt a szívem csücskeH.E.H.E. írta:Kerdes:RaúlCF írta:még viccnek is szar.
mondjuk az is érdekes hogy élsportoló ott műtik meg a legjobbak ahol akarja erre pont brazíliában műtik meg hát nem ez lenne az első 5 választásom
Hogy viszonyulsz ceronaldohoz?
Csak mert ennel kopedekebb stilusban nyomta anno a muban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 13:04
Utánaolvastál egyáltalán hogy ki műtötte? Vagy csak durr bele, egy hsz-szel több legyen?RaúlCF írta:még viccnek is szar.
mondjuk az is érdekes hogy élsportoló ott műtik meg a legjobbak ahol akarja erre pont brazíliában műtik meg hát nem ez lenne az első 5 választásom
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 13:03
Kerdes:RaúlCF írta:még viccnek is szar.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. március 7., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. március 7., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 7., szerda 12:42
Miért ne lehetne?pont erről beszélek, hogy most neymart mit kell baszogatni?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 7., szerda 12:23
szidok én mindenkit, aki rászolgál, pont erről beszélek, hogy most neymart mit kell baszogatni?Babinho írta:H.E.H.E. írta:már miért kérnék carvajaltól bocsánatot![]()
ezért mondom hogy olyan vagy mint egy barcás kisgyerek, foglalkozz a saját csapatoddal, örülj rendesen, úgy, mint egy ember.![]()
kisgyerek, hehe hagyjál már. Te írtad valakinek, hogy hagyjon már a faszodba, mert neymarral kapcsolatban felmerült valami, aztán jössz a köpködéssel amikor mást sem csinálsz mint a sajátjainkat ekézed.
Ilyenkor legyünk polkorrektek, amikor a saját győzelmünknek kell örülni mi? Ha meg kikapunk, akkor ami a csövön kifér balfaszozzunk mindenkit, azon meg nemám megsértődni![]()
Vitszes.
És még mindig senki nem szidta úgy és olyan hangnemben a psg-t meg neymart mint ahogy szidva vannak a sajátjaink sokszor
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. március 7., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 7., szerda 11:36
H.E.H.E. írta:már miért kérnék carvajaltól bocsánatot![]()
ezért mondom hogy olyan vagy mint egy barcás kisgyerek, foglalkozz a saját csapatoddal, örülj rendesen, úgy, mint egy ember.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem