Kerlon írta:Ezért vennék inkább sima 1.6ost. Avensis nem tetszik, Octavia méret nem kell (műszakilag uaz), Mazda megint nagyobb. 2009es 3as meg nem tetszik, viszont az újak.. Ihaj.
Azért ezzel vitatkoznék. Egy autoszerelő rokonommal úgy szoktuk mondani, hogy az Audi a csillogás, oda minden újítást be kell pakolni, amolyan tesztautó, a VW már valamivel kiforrottabb, de még mindig magas az ára, a Skoda meg megkapja mindenből a már letesztelt, jól bevált dolgokat. Én mindenkinek csak ajánlani szoktam a Skodát. Nekem az első egy PD-s RS volt. Soha semmi baja nem volt, míg a márka szerviz be nem hívta egy visszarendelt alkatrész cseréjére, ami gyári hibás lehetett és 8 hónapon át szívattak a márka szervizben, míg kicserélték ismét. Ekkorra úgy felidegesített, hogy becseréltem egy újra (ami azóta se látott márka szervizt és nem is fog), ez CR motoros, és ezzel sincs semmi baj. Tágas, megbízható, kényelmes, minden benne van, ami nekem kell, olcsó a szervizelése és nekem tetszik is

Golfok után jöttek az Octaviák, én is azt mondtam, hogy nekem nem kell nagy autó, de egy percig sem bántam meg.