ez nekem is feltűnt. rettenetesen rossz helyen van. pont az a mentális fejlődés nincs meg ami egy igazi nagycsapathoz kellene. tanulja a szart az ottani emberektől ellenben például ha ma a Realban játszik nem mondanám hogy a hátára venné a csapatot és vezéregyéniség lenne. persze fiatal még de pont az a profi mentális rész ami mondjuk egy Ronaldo,Ramos,Modric,Kroos,Messi,Iniesta lehetne sorolni emberekben megvan azt ott igen nehéz lesz elsajátítani. nem azt mondom hogy szar de nagyon könnyen a következő beteljesedetlen ígéret lehet ha fejben nem rakja össze magát amire nem a legjobb közegben van. izomból darálják a ligát de a blben a 8on túl még nem voltak és nem képességekben maradnak alul. az is érdekes hogy a francia tehetségek mennek külföldre minthogy sokáig abban a ligában penészedjenek.
Egyetértek.
Én sem voltam elájulva tőle. Képességekre parádé, ez nyilvánvaló, de ez önmagában még semmire nem elég. Az alapján amit most láttam - annak ellenére, hogy mindig is védhetőnek tartottam - nagyon rossz döntés volt Párizsba mennie. Sok szempontból egyszerűbb, jobb, mint Madrid, viszont az árcédula, a kivételezés, az azonnali világklasszis szintre helyezés és stabil kezdőtagság, megspékelve ezzel a risszrossz, kihívásoktól mentes francia bajnoksággal nagyon rossz irányba indították el. Flegmázást is látok rajta, kicsit olyan, mintha Ő úgy érezné, hogy révbe ért, vagy legalábbis olyan motivációja nincs olajéknál, ami elengedhetetlen lenne a fejlődéshez.
Nálunk azért a földön maradt volna, egy lenne a sok közül. Kivételes tehetség ugyan, de nem kiváltságos, muszáj lenne koncentrálnia és mindig maximumon pörögni. Ráadásul valóban nem mindegy, hogy azt látod, hogy Neymar elbulizgat, meg azért valamilyen szinten lazább (mondjuk szerintem amúgy annyira nem rossz a focihoz való hozzáállása, mint itt sokan gondolják), vagy Cét, aki 5 aranyzsugával is elmebeteg módon koncentrált és éhes a sikerre, és úgy edz, mint aki most kezdte.
Még nem késő neki, de legkésőbb pár év múlva váltania kell, persze a legjobb az lenne, ha nyáron elhagyná Párizst, különben félek, hogy nem fogja azt a pályát befutni, amire egyébként a képességei predesztinálnák.