HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 6., kedd 23:44
City, Bayern, Barca(?), akiket elkerulnek a 8 kozott. Roma vagy Pool akinek a legjobban orulnek, esetleg Spurs, ha tovabbjutnak. MU-Sevilla gyoztese is johetne, csak a MU ellen valszeg ket elvezhetetlen meccs lenne, Sevilla elleni parharcot meg lattunk mar eleget.wxyz írta:Cityt szeretném, velük lehetne hasonló meccset játszani, mint ma.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. március 6., kedd 23:41
csak tippBlancoMark írta:Fu de beleneznek most Mbappe fejebe, okos gyerek, valszeg felfogta a kulonbseget egy tradicionalisan nagyklub es egy PSG kozott.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 6., kedd 23:41
Jol lattam, hogy mergesen es csalodottan jott le a palyarol, es nem is nagyon kereste a kontaktot Emeryvel? Pedig utobbi probalta megkoszonni a jatekat...BlancoMark írta:Fu de beleneznek most Mbappe fejebe, okos gyerek, valszeg felfogta a kulonbseget egy tradicionalisan nagyklub es egy PSG kozott.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 6., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 6., kedd 23:27
Akkor lehet 4-1re nyerünk.... Ha az első meccsből indulok ki és a mai psgből.kiserik írta:Az amúgy remélem mindenkinek megvan, hogy ha nem rohad le Kroos meg Modric, akkor nem ilyen felállással megyünk neki a meccsnek...Jim írta:ha Zizu így tud, és mer is szerkezetet váltani, padra ültetni
sztárokat, ha a taktika úgy kívánja
még sokáig maradhat az edzőnk
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 6., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. március 6., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 6., kedd 23:17
Oke. A PSG se, ha Neymar nem serul meg. Azt akarom ezzel mondani, hogy a szezon soran volt eleg kenyszerhelyzet a sok serules miatt, ZZ-nek attol meg varialnia kellett, alkalmazkodni. Es jol oldotta meg. Az elso meccset is.kiserik írta:Az amúgy remélem mindenkinek megvan, hogy ha nem rohad le Kroos meg Modric, akkor nem ilyen felállással megyünk neki a meccsnek...Jim írta:ha Zizu így tud, és mer is szerkezetet váltani, padra ültetni
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. március 6., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 23:16
Ez egyértelmű, de a legjobbat kihozta a keretből, megint. A sok fm betyár meg most sunnyog gondolom.kiserik írta:Az amúgy remélem mindenkinek megvan, hogy ha nem rohad le Kroos meg Modric, akkor nem ilyen felállással megyünk neki a meccsnek...Jim írta:ha Zizu így tud, és mer is szerkezetet váltani, padra ültetni
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 6., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 6., kedd 23:13
Az amúgy remélem mindenkinek megvan, hogy ha nem rohad le Kroos meg Modric, akkor nem ilyen felállással megyünk neki a meccsnek...Jim írta:ha Zizu így tud, és mer is szerkezetet váltani, padra ültetni
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. március 6., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 6., kedd 23:10
Folyamatosan reménykedtem.Realista24 írta:Mondtam már, hogy szerelmes vagyok?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. március 6., kedd 23:10
Karim?Realista24 írta:Mondtam már, hogy szerelmes vagyok?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. március 6., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. március 6., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 6., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 23:07
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem