HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 16:56
Kerestem, hogy hol írtam nem találtam, de bírom, hogy állandó jelleggel belém kötsz és még neked állt feljebb régen. A másik meg, hogy rajtad is azt érzem, hogy amit más ír az hülyeség. Eddig próbáltam tolerálni és normális hangvételben hozzád szólni, de teljesen felesleges.
Az meg totális badarság, hogy Agüero olcsóbb lenne, mint Cavani. Valószínűleg Mansur sejk ostoba és odaadná az egyik legértékesebb játékosát fillérekért...
Onnét viszont egyetértek, hogy a középpályára kell egy komoly erősítés és az egész jobb oldalra... Alonsot meg nem pótolni kell, hanem átvariálni a a középpálya közepének a szerkezetét, i think. Már párszor leírtam, hogy olyan ember kéne, mint Busquets.
Pogba, Kondogbia nem tudom, hogy így visszavonva mit tudna hozni, de szerintem ez lenne a jó megoldás. Főleg úgy, hogy kihaló félben van Alonso stílusa. Ergo képzeljünk el egy ilyet:
----Pogba/Kondogbia
---------------Modric
--Özil
Hasonlóan a Barcáéhoz:
--------Busquets
-----Xavi
---------------Iniesta
Szerintem ez a legjobb felosztás a kpra, mert van egy védekező szellemű, egy mindenes gyors fürge játékos és egy kimondotta támadásban erős játékos is. Eléjük én a Götze, Benzema, Ronaldo 3ast raknám. Götze alternatívája lehetne még James Rodriguez, Reus esetleg Isco.
Én régen nagyon szerettem a spanyolt, de amit leírtam szerintem nem hülyeség. Ba teljesítménye is visszaesett elég rendesen, mióta kékre váltott. Mondjuk El Nino szíve matracos, szóval ez megint csak egy ilyen kósza gondolat volt a részemről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K