Minden esetre idén a Pes lesz a nyerő nálam az ütni fog, de a fifát se hanyagolom el mert tényleg jól kijavították a 13 hibáit.Aztán majd 2018ra talán megkapjuk a nextgen verziót..................................

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 12., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 11., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 11., szerda 18:40
Jaja, nekem is tetszik. Bár toltam egy meccset a PSG-vel (átpártoltam___Samy___ írta:csak sikerült beszereznem a demót xboxra, és toltam vele egy meccset
első benyomás alapján sokkal élethűbb az egész, a mozgás, a dinamika, minden
alig várom, hogy jöjjön a teljes
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 11., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 11., szerda 18:36
___Samy___ írta:csak sikerült beszereznem a demót xboxra, és toltam vele egy meccset
első benyomás alapján sokkal élethűbb az egész, a mozgás, a dinamika, minden
alig várom, hogy jöjjön a teljes
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 11., szerda 18:36
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. szeptember 11., szerda 14:33
Hát, én inkább azt mondom, hogy egy olcsóbb kártyát szerezz be, mert X550nel szerintem nem nagyon fog már működni, esetleg, ha a régi engine videokártya vezérlő részét meghagyják, de DEMOból kiindulva teljesen felújították azt is.Monkey írta:És megoldható szerinted valahogy hogy működjön vagy kinéz egy új videókártya?![]()
Kinek mi jön be.ferni írta:nem értem ,hogy lehet billentyűzettel játszani....
egyszerűen képtelenség olyan szinten játszani, mint Controllerrel.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 11., szerda 10:58
Bocs, hogy beleszólok, de nekem volt ilyen kártyám régen, de már a 11-gyel is nehezen birkózott meg, úgyhogy lehet az lesz (2005-ös a cucc, az is szép, hogy a 13-mat vitte, most meg már ezeket a szuper 100% realisztikus lelátókat nem bírja biztosMonkey írta: És megoldható szerinted valahogy hogy működjön vagy kinéz egy új videókártya?![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 11., szerda 10:50
Kicsit OFF, de a szimulátoros világban is ugye a kormány az igazi, de mégis rengetegen játszanak gamepaddal vagy billentyűzettel is (többek között én is) és nem is olyan rosszul. Számos kormányostól simán gyorsabban és szebben tudok vezetni még billel is. Itt egy gyorsköröm példának.ferni írta:nem értem ,hogy lehet billentyűzettel játszani....
egyszerűen képtelenség olyan szinten játszani, mint Controllerrel.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 11., szerda 10:13
És megoldható szerinted valahogy hogy működjön vagy kinéz egy új videókártya?A helyzet az, az hogy Radeon X550 nem támogatott a Fifa által(A fifa már újabb SM modelű kártyákat támogat csak).
Részletes lista, mely videokártyákat támogatja a FIFA14:
http://themsnproject.atw.hu/fifasupport.html
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 10., kedd 22:54
nem értem ,hogy lehet billentyűzettel játszani....bla255 írta:Nekem is tetszikferni írta:jó lett ez a fifa demo, csak meg kell majd szokni ezt az egészetemlékszem a Fifa 13mal szenvedtem 3-4 hetet mire jól ment vele
![]()
![]()
csak jöjjön már ki a teljes....Fizikán sokat javítottak(mindenki emiatt szidja hogy gagyi a vezérlés, pedig inkább realisztikusabb 1-2 dologtól eltekintve.). A billentyűzetkiosztás alapból ismét horribilis, 1nap azzal fog elmenni mire engedi az összes beállítást a jól megszokott Nyíl+WASDE kombós dolgokkal.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 10., kedd 22:53
Igen, tényleg sokat javult. Évek óta ez lesz az első eredeti fifa amit meg fogok venni.ferni írta:jó lett ez a fifa demo, csak meg kell majd szokni ezt az egészetemlékszem a Fifa 13mal szenvedtem 3-4 hetet mire jól ment vele
![]()
![]()
csak jöjjön már ki a teljes....
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. szeptember 10., kedd 22:50
Nekem is tetszikferni írta:jó lett ez a fifa demo, csak meg kell majd szokni ezt az egészetemlékszem a Fifa 13mal szenvedtem 3-4 hetet mire jól ment vele
![]()
![]()
csak jöjjön már ki a teljes....
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 10., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. szeptember 10., kedd 22:31
A helyzet az, az hogy Radeon X550 nem támogatott a Fifa által(A fifa már újabb SM modelű kártyákat támogat csak).Monkey írta:én ebben a számítógép dologban nem vagyok annyira otthon. Ati Radeon x550 videókártyám van. Aztán hogy ez jó vagy sem azt nem tudomEgyel lejebb leírtam, hogy hogy sikerült elindítanom de grafika pocsék plusz képernyőt is összenyomta. Akkor valószínüleg videókártya miatt lehet? Szerinted a teljeshez sem lesz jó ez a kártya? Thx
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 10., kedd 22:11
jó kérdés, én is csak néztem egyetpheco írta:Mióta van ez így, hogy gold kell a demo letöltéshez? Úgy rémlik, hogy a 13 demot anélkül tudtam leszedni és az előtte lévőket is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 10., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 10., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. szeptember 10., kedd 21:51
Xboxra eddig hivatalosan csak marketplace van, másra nemnagyon, később talán warez___Samy___ írta:hol tudom még beszerezni xboxra a demót ezen kívül?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 10., kedd 21:37
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem