Már a boiler room bulik közben is megy a #wengerout

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 6., kedd 17:41
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 6., kedd 17:29
Én csak azt írtam, amit a manutdfanatics-on olvastam...elmondom írta:benteke meg a 2-2től mentette meg a csapatát éppen a gól vonalon. az ilyen sztorinak semmi értelme. azért van, hogy védjen, és ezért a világ legjobb kapusa mert képes bármit megfogni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 6., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: elmondom » 2018. március 6., kedd 17:09
benteke meg a 2-2től mentette meg a csapatát éppen a gól vonalon. az ilyen sztorinak semmi értelme. azért van, hogy védjen, és ezért a világ legjobb kapusa mert képes bármit megfogni.Úgy, hogy ahogy olvasom megint de Gea bravúrja kellett, hogy ne 3-1 legyen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. március 6., kedd 13:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 6., kedd 11:54
ha egy áron lenne a kettő és mindkettő jönni akarna nem kérdés hogy ddg.sucre írta:courtois helyett sokkal inkább DDG, nem egy szint a kettő. A belga ráadásul gyenge lábbal, nem tudom ez nálatok mennyire hátrány mondjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. március 6., kedd 11:48
akkor nem szóltam.Realista24 írta:Navas is gyenge lábbal.sucre írta:courtois helyett sokkal inkább DDG, nem egy szint a kettő. A belga ráadásul gyenge lábbal, nem tudom ez nálatok mennyire hátrány mondjuk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 6., kedd 11:43
Nem tudom elképzelni, hogy Conte maradjon és Zidane meg lépjen tőlünk. A top 4-től meg "messze" vannak. Minden mellettünk szól, ennél jobb esélye nem lesz, hogy hozzánk igazoljon. Nem is lenne baj, ha lecsúsznánk róla, csak idén nem lesz nála jobb játékos, aki megszerezhető.BBeno írta:soktényezős dolog ez viszont. jó lenne ha a chelsea nem lenne 4-ben. kitudja conte marad-e ha marad akkor szerintem hazard inkább váltana, ha lecserélik akkor kit hoznak a helyére, hazard mennyire dolgozna vele, másik oldalról hogy ZZ marad-e. ez szerintem a legfontosabb tényező hazardnak és legnagyobb húzóerőnk nekünk ha marad ZZ.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 6., kedd 11:43
Navas is gyenge lábbal.sucre írta:courtois helyett sokkal inkább DDG, nem egy szint a kettő. A belga ráadásul gyenge lábbal, nem tudom ez nálatok mennyire hátrány mondjuk.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 6., kedd 11:42
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. március 6., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 6., kedd 11:15
times bár belekezdett ebbe a témába. hazard nyitott a váltásra.Ezt oda tette, nem köntörfalazott...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 6., kedd 11:09
Ezt oda tette, nem köntörfalazott..."We could have played on for three hours and I wouldn't have touched the ball!" — Eden Hazard on Chelsea's display against Manchester City
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 6., kedd 9:32
Raúl.Kerlon írta:tehát ki a király?istimester írta:Still more goals than Benzema.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 9:25
tehát ki a király?istimester írta:Still more goals than Benzema.nzooli93 írta:Epp ezt neztem en is az elmult meccseken, hogy Morata mar masodszor ment el egy csapatba,hogy betonkezdo legyen, es ahogy a juvenal ugynezki a chelseanel is pados lett tobbnyire. Bar ez uj edzovel nyilvan majd valtozhat, de sokatmondo ez is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 6., kedd 9:10
Ennyi pénzért ekkora fost tolni, művészet.pheco írta:Mindig meglep mekkora utalat van a MU fele itt a forumon.Mondjuk en is kiskoromban szerettem oket meg amikor Becks ott jatszott es utana a CR korszakban is birtam oket. Azota nem nagyon erdekel mi van veluk. Bar jelenleg nekem sem szimpi ez az antifoci, amit Mou eroltet veluk. Ancelottira le kellene csapniuk a nyaron.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. március 6., kedd 9:06
Still more goals than Benzema.nzooli93 írta:Epp ezt neztem en is az elmult meccseken, hogy Morata mar masodszor ment el egy csapatba,hogy betonkezdo legyen, es ahogy a juvenal ugynezki a chelseanel is pados lett tobbnyire. Bar ez uj edzovel nyilvan majd valtozhat, de sokatmondo ez is.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. március 6., kedd 7:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 6., kedd 7:10
minket csak fikázni jár iderashidm írta:A Real-ért nem szurkolsz így mint a MU/City-ért.BBeno írta:ott is van matic. nagyon kell ez a 3 pont is![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem