na takaroggy

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 12., csütörtök 11:35
na takaroggy
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 12., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 12., csütörtök 10:33
Pirlóval nem újítanak, Xabit akarják a helyére. Mi lepasszoljuk a kiöregedő Alonsót, akinek te a helyére hoznád a még idősebb Pirlót.vagy akár Pirlot is tudnánk használni![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 12., csütörtök 10:30
Spanyol információk szerint a Real Madrid nem tervezi azt, hogy meghosszabbítja Xabi Alonso szerződését. A baszk középpályás így szabadon tárgyalhat januártól bárkivel, hiszen ingyen igazolhatóvá válik. Alonsót a Juventus és a Liverpool is szívesen látná csapatában.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 12., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 12., csütörtök 9:06
Ugyenez ugrott be nekem is, amikor megláttam fb-n a képet.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 12., csütörtök 8:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 11., szerda 22:51
galériában már minden ott van, ha meg lesz hosszú edzés videó, kiteszem fészbukrah3x0r írta:Par perce rakott ki fb-ra egy kepet a csapat hivatalos oldala: CR es Bale talalkoztak a mai edzes elottGéci írta:Emlékszem 1 régi hírre amiben az volt, hogy szeptember 11-én vesz részt első edzésén Bale. Valaki tud ezzel kapcsolatban valami infót!? Esetleg lesz most olyan, hogy 15 perc megtekinthető lesz az edzésből!? Előre is kössz, ha valaki tud valamit.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 11., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 11., szerda 17:07
Par perce rakott ki fb-ra egy kepet a csapat hivatalos oldala: CR es Bale talalkoztak a mai edzes elottGéci írta:Emlékszem 1 régi hírre amiben az volt, hogy szeptember 11-én vesz részt első edzésén Bale. Valaki tud ezzel kapcsolatban valami infót!? Esetleg lesz most olyan, hogy 15 perc megtekinthető lesz az edzésből!? Előre is kössz, ha valaki tud valamit.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 11., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 11., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 11., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. szeptember 11., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 11., szerda 15:14
Hivatalos UEFA/FIFA eseményre (ilyenek ezek a válogatott meccsek is) kötelező a klubnak elengednie a behívott játékost. A játékos dönthet úgy, hogy nem megy el, de így -értelem szerűen- nem sok játékos dönt.wZoLee7 írta:nem engednék el senkit, ha kell fizetnék nekik Perez helyében csak maradjanak...vagy legalább a kulcs játékosok, Ramos mehet, ő terminátor
Senki nem mondta, hogy nem lehet 23 fős keret, a keret összetétele a kérdés. 23 válogatott szintű játékost nem tudsz egyben tartani, és felesleges is. Arról nem beszélve, hogy játékhiányosan a válogatottban még könnyebb sérülést összeszedni, lásd Coentrao.El Unico írta:Multkor meg azert sirtatok hogy felesleges ennyi ember a csapatba... hat nem,pontosan azert,mert meg egy BL meccset sem jatszottunk es mar a fel csapatnak kisebb-nagyobb problemaja van,esetleg hetekre kidoltek. A bajnoksagbol hany fordulo ment le? Kupameccs sem volt meg. Ezert kell 24 jatekos. Foleg Madridban...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 11., szerda 14:56
nem engednék el senkit, ha kell fizetnék nekik Perez helyében csak maradjanak...vagy legalább a kulcs játékosok, Ramos mehet, ő terminátorRealista24 írta:Pavel, drága pavel. Ne olvassál szemetet.![]()
Következő válogatott szünet, ha jól tudom október közepe körül lesz, a Juve-Barca-Juve menet előtt.hat nem,pontosan azert,mert meg egy BL meccset sem jatszottunk es mar a fel csapatnak kisebb-nagyobb problemaja van,esetleg hetekre kidoltek. A bajnoksagbol hany fordulo ment le? Kupameccs sem volt meg. Ezert kell 24 jatekos. Foleg Madridban...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 11., szerda 13:08
Következő válogatott szünet, ha jól tudom október közepe körül lesz, a Juve-Barca-Juve menet előtt.hat nem,pontosan azert,mert meg egy BL meccset sem jatszottunk es mar a fel csapatnak kisebb-nagyobb problemaja van,esetleg hetekre kidoltek. A bajnoksagbol hany fordulo ment le? Kupameccs sem volt meg. Ezert kell 24 jatekos. Foleg Madridban...
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 11., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 11., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 11., szerda 12:20
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem