Amit te most leírtál az nekem ugyanúgy marhaság. Semmi sem fekete v fehér. Németország nem Spanyolország, a Dortmund meg nem Barcelona. 20-21 éves felnőtt ember, még ha a fociban zöldfülű is. Nehogy már a szájába kelljen rágni mindent, rákérdezni pontosan mindenre, milyen papírral törlöd, hogy ne dörzsöljön...gondolom jól elvolt úgy, hogy haverkodott a klubnál, otthon meg zabálta anyuci fini kajcsiját. Sztár lettem, már csak fociznom kell és kész. Ez simán benne van.kiserik írta:Ez a Dembele story még egész hihető is lenne, a szerencsétlen francia fiúcska elkerül egy másik országba egy nagy csapathoz és nem tudja, hogy mennek a dolgok, de bakker! Ezelőtt lehúzott egy évet a németeknél, ahol megtízszerezte az árát. Ott tudták, hogy mit eszik? Ott volt hol laknia? Németül perfekt, vagy mi a tököm? A Messiaklubnál eddig is tudtuk, hogy gáz van, na de ekkora? A menzán is "Messi kedvencei" a menü, vagy kell vagy nem? És akkor jönnek itt a magyarázatok, hogy nem szólt, meg buta, meg a tököm. Hagyjuk már![]()
![]()
A Messi-s részhez, mert tudom, hogy nálatok megy egy olyan, hogy Leo nem szereti. Egyrész Dembelé nyilatkozta, hogy Messi segít neki legtöbbet a beilleszkedésben, másrészt mikor pályán van Messi rengeteget passzol neki, talán többet mint Suareznek. Gomes-nek, Paco-nak v Dinnyének nem, akkor sem ha üresen állnak. Mondjuk érthető.
Dembelével nagy az egyetértés játék közben és ez többet mondd minden szónál.