HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 27., kedd 10:59
Tök mindegy mennyi területük lesz, amíg ilyen borzalmas ügyetlen Lukakukat, meg hasonló suta játékosokat erőltet.
Én nagyon elismerem Mourinho érdemeit abban, hogy a Realt is felhozta olyan szintre, ahonnan már lehetett (mással) tovább építkezni és dominálni Európát, de egyszerűen szégyen az edzői mentalitása. Borzalmas egysíkú, mindenhol ugyanaz a focigyilkos semmi kerül elő. Pedig a Unitedben is meglennének a játékosok a szép focihoz, de ezt az ocsmány bunkert nyomja, mint valami kiscsapattal, akiknek esélyük sincs máshogy. Az odavágón is spanyol szinten jó, de nem elit játékosok helyenként oktatták a United kicsit darabos, kicsit lomha, kicsit suta embereit. Smalling is hogy fel volt fújva, nagyon gyenge védő, Valencia is megy orrba-szájba, de kőbuta, Ashley Young meg szóra sem érdemes. Ez a McTominay is most a nagy találmánya, full közepes szintén.
Közben egy Rashford, Martial, Pogba padozik, vagy Bailly, akinél tavaly lestem, hogy milyen patent kis védő (mondjuk lehet visszaesett, nem tudom).
Na mindegy, nem érdekel a MU különösebben, mindig utáltam őket, de ez a semmilyen, focigyilkos szégyen, amit előadnak, ez kegyetlen. Nagyon remélem, hogy a BL-ben valaki ellen istenesen beleszalad Mourinho a késbe, megérdemelne egy sokgólos vereséget, hátha kigyógyulna a beteges ragaszkodásából a nézhetetlen focija iránt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)