az első F1-es versenye óta neki szurkolok, amikor először ment a ferrarihoz az nekem óriási csalódás volt, mivel kb utálom az olaszokat...aztán meg kidobják mert szar autót építettek...azóta se nyertek nagy büdös semmit, és ha Alonso akkora isten király lenne, a twitter helyett az F1-re koncentrálna akkor nem vinnének mellé egy hasonlóan erős pilótátrealistahuni írta:wZoLee7 írta:ez szörnyű....Alonso most majd kinek fog sírni ha elverik?
Itt aki sírni fog az Kimi lesz, tudom, hogy nagyon sokan szimpatizálnak a jégemberrel, de Alonso egyszerűen jobb pilóta.

Én 100%-ig elismerem a képességeit, de az ahogy követeli a kivételezést az szerintem túltesz a profizmuson. Csapatrádión panaszkodni az időmérőn mert a csapattárs egyszerűen jobb...Nevetséges, hogy egy ilyen tudású pilóta olyan rég nyert már vb címet, de egyszerűen nem képes elviselni ha nem kivételeznek vele. Mindenhol van első számú pilóta, Kimi jobban ál mint RoGro ezért néha ha tudja segíti, de nem ilyen szinten. Amit a RB csinál az meg már majdnem ferrari szintű