Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nagyon más, színészeken (meg persze az alapsztorin) kívül gyakorlatilag semmi köze az eredeti szériához.ateeemadrid írta: Adok még neki néhány részt, mert ahogy te is mondtad, az atmoszféra az tényleg beteg, meg a karaktereket is imádom. Még ez a sok mindfuck sem zavar teljesen, inkább az, hogy kb. 500 szálon fut a sorozat, és konkrétan semmit nem értek egyelőre, ez így kicsit sok. Azért remélem tisztulni fog valamit a dolog. Amiért még nem vagyok oda, hogy több helyszínen játszódik, a többi helyen azért nincs meg az a misztérium mint Twin Peaksben.

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dragon ball super marcius 28. Viasat6 premier
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
DBS
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az uj resz nagyon adta, amikor az Istenek felalltak, nekem is felallt
Ez szerintem mar regen tulnott az Istenek szintjen, De mar talan Vegita is...
Walking
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egesz reszben az utolso parbeszed volt az egyetlen ertekelheto mozzanat. Azt viszont odatettek.
Megvarom az evad veget, addig pihentetem...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az uj resz nagyon adta, amikor az Istenek felalltak, nekem is felallt

Walking
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egesz reszben az utolso parbeszed volt az egyetlen ertekelheto mozzanat. Azt viszont odatettek.
Megvarom az evad veget, addig pihentetem...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Crown befejezve. Nagyon hiányozni fog.
Most jöhet a The Deuce.
Eddig mindenki azt mondta, hogy nagyon jó, kíváncsi vagyok mennyire tudja átadni a hangulatot.

Most jöhet a The Deuce.

Eddig mindenki azt mondta, hogy nagyon jó, kíváncsi vagyok mennyire tudja átadni a hangulatot.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én nekem is tetszett, jó kis időtöltés volt
A főszereplőhöz nekem is kellett egy kis idő, de aztán nagy duzzogva elfogadtam
Várom a második évadot nagyon.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mindhunter nagyon bejön, nem tudom miért halogattam eddig. bár a főszereplővel nehezen barátkoztam meg, de mostmár hozzászoktam. baromi jó sorozat, még ma ledarálom a maradék 4 részt. nézte itt valaki?

- ateeemadrid
Adok még neki néhány részt, mert ahogy te is mondtad, az atmoszféra az tényleg beteg, meg a karaktereket is imádom. Még ez a sok mindfuck sem zavar teljesen, inkább az, hogy kb. 500 szálon fut a sorozat, és konkrétan semmit nem értek egyelőre, ez így kicsit sok. Azért remélem tisztulni fog valamit a dolog. Amiért még nem vagyok oda, hogy több helyszínen játszódik, a többi helyen azért nincs meg az a misztérium mint Twin Peaksben.Sierra írta:Hogyne lenne érdemes.ateeemadrid írta:Twin Peaks új évadát végignézte valaki? A régit imádtam, nagy klasszik, meg az a hangulat, imádtam.
Viszont az új így 4 rész után nem nagyon fogott meg, nagy agyfasz az egész, és félek hogy ilyen Lost-os "válaszokat" kapunk a végén. Érdemes folytatni?Persze, mindfuck az egész, túl sok minden nem is fog kiderülni.
Ennek sokkal brutálabb az atmoszférája, igaz másabb is, én imádtam minden egyes percét.

Hogyne lenne érdemes.ateeemadrid írta:Twin Peaks új évadát végignézte valaki? A régit imádtam, nagy klasszik, meg az a hangulat, imádtam.
Viszont az új így 4 rész után nem nagyon fogott meg, nagy agyfasz az egész, és félek hogy ilyen Lost-os "válaszokat" kapunk a végén. Érdemes folytatni?

- ateeemadrid
Twin Peaks új évadát végignézte valaki? A régit imádtam, nagy klasszik, meg az a hangulat, imádtam.
Viszont az új így 4 rész után nem nagyon fogott meg, nagy agyfasz az egész, és félek hogy ilyen Lost-os "válaszokat" kapunk a végén. Érdemes folytatni?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
DBS 129
Nem bírtam ki, még 3x megnéztem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eszméletlenül odarakták ezt a részt. Minden pillanata arany. És ami a legszebb, hogy ez az Ultra Ösztön az első SSJ óta a legjobban felépített és behozott szintlépés a sorozatban. Rettentő részletességgel és háttérrel megcsinált lépés. Még anno az edzések elején beszélt erről neki Whis, most meg teljes egészében láthatjuk sok-sok résszel és harccal később. Ráadásul nem elsőre sikerült meglépni ezt a szintet, ami számoma külön öröm. Többszöri próbálkozásra, hogy ezzel is szemléltessék mekkora lépés ez egy karakternél. Mindemellett pedig Vegita elmosolyodik, a karót nyelt Jiren szintén elmosolyodik tiszteletből, az ISTENEK FELÁLLVA NÉZIK AZ EGÉSZET. És akkor szól a zene, Bills elcsendesíti Krillinéket, Whis is elégedett. HIHETETLEN!!
És khm... fehér a haja... és az angyaloknak is fehér. Vajon van összefüggés?
Nem bírtam ki, még 3x megnéztem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eszméletlenül odarakták ezt a részt. Minden pillanata arany. És ami a legszebb, hogy ez az Ultra Ösztön az első SSJ óta a legjobban felépített és behozott szintlépés a sorozatban. Rettentő részletességgel és háttérrel megcsinált lépés. Még anno az edzések elején beszélt erről neki Whis, most meg teljes egészében láthatjuk sok-sok résszel és harccal később. Ráadásul nem elsőre sikerült meglépni ezt a szintet, ami számoma külön öröm. Többszöri próbálkozásra, hogy ezzel is szemléltessék mekkora lépés ez egy karakternél. Mindemellett pedig Vegita elmosolyodik, a karót nyelt Jiren szintén elmosolyodik tiszteletből, az ISTENEK FELÁLLVA NÉZIK AZ EGÉSZET. És akkor szól a zene, Bills elcsendesíti Krillinéket, Whis is elégedett. HIHETETLEN!!
És khm... fehér a haja... és az angyaloknak is fehér. Vajon van összefüggés?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
DB Super
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És amúgy is szó volt már Uub-ról a Super-ben. Szóval jönni fog majd, idővel.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És amúgy is szó volt már Uub-ról a Super-ben. Szóval jönni fog majd, idővel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A super azt a 10 évet foglalja össze ami a z-ben kimaradt.Tehát buu halála és a harcmüvészetek tornája közötti időben játszódik.doncsontos írta:dbs
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jó lenne látni gokutól is egyszer, hogy szétbassza az ellenfelét, úgy igazán. remélem jiren kapni fogja az ívet rendesen a kövi részben, és nem valami ócska csellel fognak nyerni gokuék... ugye frieza még mindig lóg a levegőben( szó szerint mert pálya már nincs szóval elnem tudom képzelni hol fekszik kiütve)
más meg, hogy vmelyiknap újráztam a dbz végét, és ugye ott mikor Goku elmegy a harcművészetek tornájára,
hogy találkozzon Uub-al akkor már Trunks is és Goten is tinédzserek nem gyerekek, de a superben is végig taknyosok, valaki ezt magyarázza már el nekem miért van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
dbs
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jó lenne látni gokutól is egyszer, hogy szétbassza az ellenfelét, úgy igazán. remélem jiren kapni fogja az ívet rendesen a kövi részben, és nem valami ócska csellel fognak nyerni gokuék... ugye frieza még mindig lóg a levegőben( szó szerint mert pálya már nincs szóval elnem tudom képzelni hol fekszik kiütve
)
más meg, hogy vmelyiknap újráztam a dbz végét, és ugye ott mikor Goku elmegy a harcművészetek tornájára,
hogy találkozzon Uub-al akkor már Trunks is és Goten is tinédzserek nem gyerekek, de a superben is végig taknyosok, valaki ezt magyarázza már el nekem miért van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jó lenne látni gokutól is egyszer, hogy szétbassza az ellenfelét, úgy igazán. remélem jiren kapni fogja az ívet rendesen a kövi részben, és nem valami ócska csellel fognak nyerni gokuék... ugye frieza még mindig lóg a levegőben( szó szerint mert pálya már nincs szóval elnem tudom képzelni hol fekszik kiütve

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Remy
- Kapcsolat:
Dragon Ball Super ep. 129: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem túlzok, ha azt mondom, hogy minden idők egyik legjobb epizódja volt a Dragon Ball történelme során.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha magyarul nézed ne csodálkozz a párbeszédekenhala real írta:Dragon Ball
kicsi voltam, amikor "betiltottak", illetve ahogy most olvastam, athelyeztek estere a sugarzasat, ugyhogy ha lattam is belole par reszt regen, semmire nem emlekszem belole.
gyors megneztem 9 reszt, es Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!en nem tudtam, hogy ez ilyen "erotikus" neholbulmara gondolok. illetve a parbeszedek eleg furcsak. gondolom, mert regi?!
amugy eddig bejon, bar egyelore nem latom mi az, ami miatt akkora kultusza van. kesobb talan kiderul.

Menő volt az új rész,bár ha a következőben lezárják akkor megintcsak túl rövid volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mindenhogyan szar magyar szinkronnal

- Remy
- Kapcsolat:
Ja, csak kuka az egész... sem Bozsó Péter, sem Csőre Gábor nem vállalta a felkérést, így Vegita és Gohan más hangot kap...tubatibi írta:6 részt már leszinkronizáltak és berendelték mind a 131 részt! Úgyhogy jön a Dragon Ball super is magyarul.![]()
Egyébként ezt Maga Lippai László nyilatkozta.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
6 részt már leszinkronizáltak és berendelték mind a 131 részt! Úgyhogy jön a Dragon Ball super is magyarul.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kapcsolat:
elso animek kozott volt, amik nagyobb reteghez jutottak el. korszakalkoto, roviden es tomoren.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots