HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 2., péntek 9:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 2., péntek 8:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 2., péntek 8:56
És Valverde is bírózikCsabi írta:a barca ellen befújtak egy 11-est és ki van készülve a sajtón keresztül a játékosokon át a szertárosig mindenki.![]()
![]()
pikére jó hogy rendőröket nem kellett hívni, hogy levigyék a pályáról
![]()
ekkora egy undorító klubot.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 2., péntek 8:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 27., kedd 16:55
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. február 26., hétfő 16:03
Az elejevel rövid távon egyetértek, hosszú távon meg majd meglatjuk mi lesz.H.E.H.E. írta:őszintén szólva engem nem érdekel, hogy neymar mennyit és mikor bulizik vagy edz, a meccsen letett teljesítményén kívül más nem számít.
amíg abban nem lehet fogást találni rajta, addig ez csak bulvársajtó, értelmetlen.
bappéért én amúgy messit is odaadnám a helyetekben, de remélem ide kerül hozzánk. mégpedig a vébé után azonnyomban.
hát szakértőinktől megtudhattuk, hogy megérdemelte tegnap, hogy megsérült, mert direkt rúgott utána az ellenfélnek.Nincs, csak amióta eligazolt a Barcából, ő a megtestesült gonosz.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. február 26., hétfő 15:20
Én sem Mbappé képességeit kérdőjelezem meg, óriási jövő elé néz ha töretlenül fejlődik, beférne hozzánk is. Viszont Iniesta 34 éves, Coutinho pedig az ő pótlására érkezett. Megint ott tartanánk mint az MSN-nel. Nagyszerű támadó hármas, mögöttük meg semmi. Taktikailag butaság lenne egy ilyen csere.csababarca írta:MBappéért szó nélkül odaadnék akárkit a csapatból, Messi kivételével.lesliejr írta:Nem fogjuk Coutinho-t odaadni Mbappé-ért, álmodozhat Neymar, meg alakítgathatja kénye-kedve szerint a PSG keretét, csak ne Barcelonában nézzen körül. Coutinho hiány posztra jött, Mbappé a sokadik támadónk lenne, főleg ha Griezmann is nálunk köt ki.
Meg Iniesta kivételével, mert neki az a feladata, hogy tőlünk menjen nyugdíjba.
Kincs a gyerek, bár lehet elfogult vagyok, sőt biztos.
Neymar meg...minden csapatnak erősítés, de amilyen bomlasztó hatása lehet...tényleg mindenhol megtalálja azt, amibe/akibe bele lehet kötni. Pedig ha csak a játékára koncentrálna....
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 26., hétfő 15:07
hát szakértőinktől megtudhattuk, hogy megérdemelte tegnap, hogy megsérült, mert direkt rúgott utána az ellenfélnek.Nincs, csak amióta eligazolt a Barcából, ő a megtestesült gonosz.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. február 26., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 15:03
Nincs, csak amióta eligazolt a Barcából, ő a megtestesült gonosz.___Samy___ írta:Most megint van valami cirkusz a brazil körül? Lehet le vagyok maradva.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. február 26., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 26., hétfő 13:51
MBappéért szó nélkül odaadnék akárkit a csapatból, Messi kivételével.lesliejr írta:Nem fogjuk Coutinho-t odaadni Mbappé-ért, álmodozhat Neymar, meg alakítgathatja kénye-kedve szerint a PSG keretét, csak ne Barcelonában nézzen körül. Coutinho hiány posztra jött, Mbappé a sokadik támadónk lenne, főleg ha Griezmann is nálunk köt ki.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. február 26., hétfő 13:33
valszeg' azért mert nem nagyon szoktam írni, főleg nem focis témábanKerlon írta: mindig elfelejtem, hogy nem idevalósi vagy, ezért tellett két percbe mire leesett (meglepő, hogy te ennyire aktívan vagy itt életképes)
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 26., hétfő 13:27
Nem nagyon lehet belekötni...lesliejr írta:Nem fogjuk Coutinho-t odaadni Mbappé-ért, álmodozhat Neymar, meg alakítgathatja kénye-kedve szerint a PSG keretét, csak ne Barcelonában nézzen körül. Coutinho hiány posztra jött, Mbappé a sokadik támadónk lenne, főleg ha Griezmann is nálunk köt ki.
Én Perez helyében is távol tartanám magam Ney-től. Nálunk Messi, Párizsban Mbappé, Madridban Ronaldo szúrná a szemét. Csak a feszkó megy körülötte, azon kívül, hogy meccsekről hiányzik mert szülinapi bulikra jár Brazíliába, meg renitens késő edzésekről.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. február 26., hétfő 13:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 26., hétfő 13:18
Egyáltalán nem.kodo írta:Kiselejtezik Suarezt? Nem tudom jó megoldás e Griezmann oda.
Bappét előbb hoznám ide, mint Griezmann-t. Hiába imádom utóbbit (előbbit is), tehetségben nem egy szint a kettő.H.E.H.E. írta:olyan szitokáradatot zúdítanék szerencsétlen Remyre, ha bappe ott, kisköcsög franciagyerek itt, hogy elmondani nem lehet, már most be lehet írni végleges örökös kitiltást.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 26., hétfő 13:17
mindig elfelejtem, hogy nem idevalósi vagy, ezért tellett két percbe mire leesett (meglepő, hogy te ennyire aktívan vagy itt életképessoadroli írta:én nem akarom ezt a gyereket, vigyétek ti, inkább Mbappé jöjjön. Remy is örülne
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 26., hétfő 13:08
olyan szitokáradatot zúdítanék szerencsétlen Remyre, ha bappe ott, kisköcsög franciagyerek itt, hogy elmondani nem lehet, már most be lehet írni végleges örökös kitiltást.soadroli írta:én nem akarom ezt a gyereket, vigyétek ti, inkább Mbappé jöjjön. Remy is örülne
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. február 26., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 26., hétfő 13:04
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem