nem, ziro már a bölcsiből hozta volnaCsabi írta:amúgy csak szerintem nagyon jó ez a sané gyerek a cityből?

Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kicsit benéztem Kepa korát, így teljesen jogosak amiket írtok.
Donnarumma már közelebb áll ahhoz hogy a nyomdokaiba lépjen az említett játékosoknak, de ez itt off.
Arsenalnak el kell búcsúztatnia Wengert.
Donnarumma már közelebb áll ahhoz hogy a nyomdokaiba lépjen az említett játékosoknak, de ez itt off.
Arsenalnak el kell búcsúztatnia Wengert.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Neuer már a FIFA 08 vagy 09-ben is felment 90-re manager modeban. 
De viccet félretéve valóságban 24 éves korára ő már top kapus volt, akkoriban volt egy Casillas, Buffon, Cech hármas esetleg Julio César és közvetlenül utána vagy már vele egy lapon ott volt Neuer a top5-ben, legalábbis szerintem.

De viccet félretéve valóságban 24 éves korára ő már top kapus volt, akkoriban volt egy Casillas, Buffon, Cech hármas esetleg Julio César és közvetlenül utána vagy már vele egy lapon ott volt Neuer a top5-ben, legalábbis szerintem.
Érdekes egybeesés volt a hétvégén meg a héten angoloknál meg franciáknál.
Franciáknál:
vasárnap PSG-Marseille 3-0 (bajnokság)
szerdán PSG-Marseille 3-0 (kupa)
Angoloknál:
vasárnap Arsenal-ManCity 0-3 (kupa)
csütörtök Arsenal-ManCity 0-3 (bajnokság)
nem elég, hogy ugyanazok a párosítások születtek 1 héten belül, de a durva hogy mindkét párosításban ugyanazok a végeredmények születtek.
Franciáknál:
vasárnap PSG-Marseille 3-0 (bajnokság)
szerdán PSG-Marseille 3-0 (kupa)
Angoloknál:
vasárnap Arsenal-ManCity 0-3 (kupa)
csütörtök Arsenal-ManCity 0-3 (bajnokság)
nem elég, hogy ugyanazok a párosítások születtek 1 héten belül, de a durva hogy mindkét párosításban ugyanazok a végeredmények születtek.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Neuer már Raúl schalkés időszakában is a szűk elithez közelített. A nagy BL- és kupamenetelésben Raúl mellett ő volt a key. Sok Schalke meccset néztem akkortájt.kodo írta:És nincs bent a pakliban nála, hogy 2-3 éven belül odaér?Realista24 írta: Nem Real Madrid no1. Nálam persze. Jim odatenné gondolkodás nélkül.
A mostani top kapusok közül rengetegen nem voltak még ennyi idősen meghatározóak, gondolok itt például Schalke-s Neuerre, de Gea és ter Stegen is rengeteget bakizott korai időszakukban.
Csak azért kérdezem mert sokszor nem láttam védeni a csávót.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ozil jol elcseszte a mentalitasaval, ilyen gyenge Arsenalban fog megoregedni.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tanulok a mestertől, naRealista24 írta: Objektív, az![]()
mint amennyire én a Karim topicban

amúgy egyértelműen De Gea lenne jelenleg a legjobb választás
ha nyáron kapust szeretne igazolni a vezetőség

igazi vicc lesz ha nem teszik ki év végén wengert. sané beköszönt. megérdemelte
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Csunya vege lehet ennek a meccsnek 
Regebben szerettem az arsenal jatekat, de mostanra mar semmi nem maradt abbol

Regebben szerettem az arsenal jatekat, de mostanra mar semmi nem maradt abbol
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Objektív, azJim írta:attól függ mi a célRealista24 írta: Nem Real Madrid no1. Nálam persze. Jim odatenné gondolkodás nélkül.![]()
ha a jelenlegi legjobb kapust szeretnénk, igazoljuk le nyáron De Geát vagy Courtoist
ha a jövőbe fektetünk, Kepa lenne az egyik legjobb célpont
tény, hogy a szerződés hosszabbítása után nem biztos hogy megérné az árát...
tény, hogy nem tudjuk lesz a belőle klasszis kapus, vagy örök ígéret marad
(és most objektív voltam)

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
sané ma is butít rendesen.
a real scoutjainak es pereznek eleg is v0lt h0gy tele volt vele a marca. hozta is volna. csak szerencsnkre jott a serulese es hogy zidane kototte az ebet a karohoz.
Mirű beszísz? De Gea 23 évesen már sztárkapusnak számított, miközben Keparól hallani se hallottunk volna, ha nem dobja be a sajtó. El próbálták sózni, de nem jött össze.Jim írta:attól függ mi a célRealista24 írta: Nem Real Madrid no1. Nálam persze. Jim odatenné gondolkodás nélkül.![]()
ha a jelenlegi legjobb kapust szeretnénk, igazoljuk le nyáron De Geát vagy Courtoist
(és most objektív voltam)
Courtoist meg megkereste a PSG, szóval komplikálódnak itt a dolgok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Ugy beszelunk keparol mintha 18 eves lenne. Kozben iden mar 24 lesz. Nincs 3 ev kozte es courtois kozott.
Tapasztalatba meg nemzetkozi szinten eg es fold.
Degea ennyi idosen mar volt valogatott es 3 eve a manchester united kezdo kapusa volt.
Courtois meg ennyi idosen mar bl dontot megjart jatekos volt az atleticoval es epp atvette cech posztjat a chelseaben.
Neuer ennyi idosen mar nemet valogatott volt es kicsit volt csak idosebb mikor a schalkeval az elodontoig meneteltek a bl-ben amiben o kulcs szereplo volt.
Persze ettol meg lehet belole barmi, foleg kapuskent meg fiatalnak szamit de a jelenlegi top3 kapus ennyi idosen szerintem elorebb tartott.
Ha mar mindenkeppen kapus es fiatal akkor meg nalam inkabb donnarumma.
Tapasztalatba meg nemzetkozi szinten eg es fold.
Degea ennyi idosen mar volt valogatott es 3 eve a manchester united kezdo kapusa volt.
Courtois meg ennyi idosen mar bl dontot megjart jatekos volt az atleticoval es epp atvette cech posztjat a chelseaben.
Neuer ennyi idosen mar nemet valogatott volt es kicsit volt csak idosebb mikor a schalkeval az elodontoig meneteltek a bl-ben amiben o kulcs szereplo volt.
Persze ettol meg lehet belole barmi, foleg kapuskent meg fiatalnak szamit de a jelenlegi top3 kapus ennyi idosen szerintem elorebb tartott.
Ha mar mindenkeppen kapus es fiatal akkor meg nalam inkabb donnarumma.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
attól függ mi a célRealista24 írta: Nem Real Madrid no1. Nálam persze. Jim odatenné gondolkodás nélkül.

(és most objektív voltam

És nincs bent a pakliban nála, hogy 2-3 éven belül odaér?Realista24 írta: Nem Real Madrid no1. Nálam persze. Jim odatenné gondolkodás nélkül.
A mostani top kapusok közül rengetegen nem voltak még ennyi idősen meghatározóak, gondolok itt például Schalke-s Neuerre, de Gea és ter Stegen is rengeteget bakizott korai időszakukban.
Csak azért kérdezem mert sokszor nem láttam védeni a csávót.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem Real Madrid no1. Nálam persze. Jim odatenné gondolkodás nélkül.kodo írta:Ennyire rossz kapus lenne ez a Kepa?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennyire rossz kapus lenne ez a Kepa?