Ice Cube zenenel meg arra jutottam, hogy Tirpa Aza Dopeman - Mit er a penz cimu szam a megfejtes. De lehet csak bebeszelem, hogy ne kattogjak rajta tovabb

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 1., csütörtök 22:37
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. március 1., csütörtök 22:31
Barbárok valóban faszák és nagyon akítvak is voltak 2014ig kb évente egy albummal, de azóta Tibbah Beatmakingel Deego meg raggázik épp vagy most jött az új szólólemeze ami számomra teljesen szégyenteljes a régi Deego albumokhoz képestSierra írta:Igaz őket már nem követem, de pl Barbártesók vagy NKS nem tartozik ide? Vagy DSP.Seraf írta:kb aki top és aktív is az Essemm meg Tkyd (BSW ha épp nem autotune viccelődést adnak ki egymásután) azt ennyi akik hajlandóak 3évnél sűrűbben kidobni egy albumot, ennyi a magyar rap manapság, ez alapján az AK akárhogy nézem top10nek számít ma technikában minőségben mindenben
nekem meg valami Siska Vészk'járat ugrott be valamiértpheco írta:Ice Cube - Ghetto vet
Segitseg, melyik magyar rap zeneben van ugyanez az alap? Legalabbis a zongora belole. 10 perce ezen agyalok
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 1., csütörtök 22:28
Deegonak par honapja jott ki uj lemeze, a Lélekzaj, sokkal jobb lett, mint az elotte levo Diggiemanos album.el magico írta:NKS kb. 3 éve ígérget új albumot, single számokat nem nagyon dobálnak ki. a DSP néha-néha ad életjelet, de albumuk nekik is marha rég volt már. Tibbah meg nyomja az M-Squadot, Deegoról meg sokat nem tudok a reggaes cucca óta.Sierra írta:gaz őket már nem követem, de pl Barbártesók vagy NKS nem tartozik ide? Vagy DSP.
AKPH albumot meg ne is várjon senki. Ha 8 év alatt nem sikerült egy albumra való zenét összehozni, akkor ezután se fog. Ők is jó sokáig hitegették a népet...
Seraf jól mondta, Essemm meg BSW akik aktívak és értékelhetők. Tkyd nekem egy ideje nagyon sablonos, pedig régen nagyon szerettem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. március 1., csütörtök 22:21
Így van. Amúgy 1-2 éve volt vmi olyasmi, hogy majdnem kész anyag (egy teljes lemeznyi) vhogy elveszett a számítógépükről..el magico írta:AKPH albumot meg ne is várjon senki. Ha 8 év alatt nem sikerült egy albumra való zenét összehozni, akkor ezután se fog. Ők is jó sokáig hitegették a népet...
HozzászólásSzerző: el magico » 2018. március 1., csütörtök 22:18
NKS kb. 3 éve ígérget új albumot, single számokat nem nagyon dobálnak ki. a DSP néha-néha ad életjelet, de albumuk nekik is marha rég volt már. Tibbah meg nyomja az M-Squadot, Deegoról meg sokat nem tudok a reggaes cucca óta.Sierra írta:gaz őket már nem követem, de pl Barbártesók vagy NKS nem tartozik ide? Vagy DSP.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. március 1., csütörtök 22:09
Ők azok is. De ők már inkább művészek, költők. Sztem nem is nagyon lesz új lemezük. Én mindenesetre mindkettőt imádom és ronggyá hallgattam, viszont koncertre valamiért nem jutottam még elM1Ö írta:AK, mint AK26 és társai? Abszolút laikus ként mondom, de remélem nem ők jelentik a minőséget hazánkban ami a rappet illeti. Akkezdet phiai pl nagyon profinak tűnik.
Igaz őket már nem követem, de pl Barbártesók vagy NKS nem tartozik ide? Vagy DSP.Seraf írta:kb aki top és aktív is az Essemm meg Tkyd (BSW ha épp nem autotune viccelődést adnak ki egymásután) azt ennyi akik hajlandóak 3évnél sűrűbben kidobni egy albumot, ennyi a magyar rap manapság, ez alapján az AK akárhogy nézem top10nek számít ma technikában minőségben mindenben
Igen, a Siófok pl egy paródiaszám, én imádom.pheco írta:azota kijott kb 2 trekk meg Ujoncnak a Tranzkaphka projekt es ennyi.
Tirpaek akik meg aranylag aktivak es ott vannak az elmezonyben.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 1., csütörtök 20:46
Van benne hasonlosag, de nekem remlik egy szinte teljesen ugyanilyen alap is.BBCKPH írta:egyenlőn világosság talán?![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 1., csütörtök 20:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 28., szerda 18:04
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. február 28., szerda 17:55
épp ezért írtam úgy, hogy minőségIBB mert tudom, hogy sokaknak az AK sem az, AKPH meg...élnek még egyáltalán? meg reppelnek még egyáltalán Mr Újonc "sosem voltam rapper" Péterék vagy csak verseket olvasgatnak írogatnak?M1Ö írta:AK, mint AK26 és társai? Abszolút laikus ként mondom, de remélem nem ők jelentik a minőséget hazánkban ami a rappet illeti. Akkezdet phiai pl nagyon profinak tűnik. Na mindegy, nem is ez volt a lényeg, hanem, hogy a szar generálja a nézettséget. Mint Justin Bieber, Berki meg a társai.Seraf írta:igen csak épp 5ezer/3ezer lájk dislike aránnyal, ehhez képest az új AK-n 3nap alatt majdnem 1millió volt már jelenleg meg majdnem 4milla 48ezer/4ezer aránnyal, szóval úgy vélem elég egyértelmű, hogy a rap szcéna a minőségibb oldalon áll
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 28., szerda 16:33
AK, mint AK26 és társai? Abszolút laikus ként mondom, de remélem nem ők jelentik a minőséget hazánkban ami a rappet illeti. Akkezdet phiai pl nagyon profinak tűnik. Na mindegy, nem is ez volt a lényeg, hanem, hogy a szar generálja a nézettséget. Mint Justin Bieber, Berki meg a társai.Seraf írta:igen csak épp 5ezer/3ezer lájk dislike aránnyal, ehhez képest az új AK-n 3nap alatt majdnem 1millió volt már jelenleg meg majdnem 4milla 48ezer/4ezer aránnyal, szóval úgy vélem elég egyértelmű, hogy a rap szcéna a minőségibb oldalon áll
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. február 28., szerda 12:35
igen csak az elmúlt fél évben sikerült 3 számot kiadni amiből mind ilyen alja vicceskedés, néha nem ártana kiadni egy rendes zenét seMarci77 írta:Mondjuk nem mintha ezt komolyan kéne venni tőleük,ugyanúgy mint a Soha nem elég-etNekem pont ezért okés,csak egy kis társadalomkritika,olyan stílusban ami most jobban megy. Nem véletlenül van tele a sok márkanévvel. Ahogy a Blöff se. Utóbbi diss féle volt,ez eg inkább egy fiataloknak,közösségi médiában élőknek szóló diss szerű valami
De hát a Soha nem eleget is sokan komolyan vették
igen csak épp 5ezer/3ezer lájk dislike aránnyal, ehhez képest az új AK-n 3nap alatt majdnem 1millió volt már jelenleg meg majdnem 4milla 48ezer/4ezer aránnyal, szóval úgy vélem elég egyértelmű, hogy a rap szcéna a minőségibb oldalon állM1Ö írta:Mr. Busta - Pablo
Nemrég dumáltatok róla. 3 napja tette közzé és már majd' 200.000-es nézettsége van. Elcseszett egy világot élünk...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 27., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. február 26., hétfő 23:24
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. február 26., hétfő 20:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 26., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 26., hétfő 18:14
ez komoly bazmeg?pheco írta:BSW - GUCCI (Official Music Video)
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 26., hétfő 18:13
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem